سیاسی 18:37 - 29 خرداد 1403
کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری درباره شکایت از برنامه‌های تبلیغاتی صدا و سیما توضیح داد.

هرگونه شکایتی از برنامه‌های تبلیغاتی باید حاوی نام و زمان دقیق پخش برنامه باشد

کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرد: هرگونه شکایتی از برنامه‌های تبلیغاتی صدا و سیما در انتخابات ریاست جمهوری باید حاوی نام و زمان دقیق پخش برنامه و ذکر دقیق بخشی از برنامه که مصداق عنوان مجرمانه طبق قانون انتخابات است، باشد.

 این کمیسیون در پاسخ به درخواست رئیس دفتر آقای روحانی از صدا و سیما برای در نظر گرفتن فرصت پاسخگویی به آنچه "ادعا‌های مطرح شده علیه دولت ایشان" خوانده شده یادآور شده است: سازمان صدا و سیما تنها بر اساس بررسی ادعا‌ها و پذیرش آنها و نظر این کمیسیون اقدام خواهد کرد.


12064841
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: بسیج و بسیجیان، همچون همیشه نقش خویش را در حفظ ثبات ملی به‌خوبی ایفا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور «قانون اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» را جهت اجرا به بانک مرکزی ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به حضور فعال ایران در بریکس، شانگهای و اوراسیا، تأکید کرد: این تعاملات دیپلماتیک موجب تقویت روابط اقتصادی با همسایگان و ایجاد بازار بزرگ و فرصت‌های جدید برای تجار و سرمایه‌گذاران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با مشاور ارشد سید عمار حکیم و نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پولادی می‌گوید به نظر می‌رسد با حضور چهار هواپیمای آبپاش امروز بتوان آتش‌سوزی در جنگل الیت چالوس را جمع کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رئیس‌جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر امور اقتصادی و دارایی، دستور «اقدام کیفری علیه سهامدار اصلی بانک آینده» را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای اطفای حریق جنگل‌های هیرکانی، گفت: دو هواپیمای اطفای حریق دوبار آب‌پاشی کرده‌اند و ۴۰۰ نیرو در منطقه مستقرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت اعلام کرد: عرضه بنزین سوپر وارداتی از فردا -یکشنبه دوم آذرماه- انجام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ جهانشاهی گفت: نیروی زمینی ارتش آماده پاسخگویی به هرگونه تهدیدات احتمالی دشمنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ «جهانشاهی» به عنوان فرمانده جدید نیروی زمینی ارتش منصوب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است