سیاسی 18:37 - 29 خرداد 1403
کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری درباره شکایت از برنامه‌های تبلیغاتی صدا و سیما توضیح داد.

هرگونه شکایتی از برنامه‌های تبلیغاتی باید حاوی نام و زمان دقیق پخش برنامه باشد

کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرد: هرگونه شکایتی از برنامه‌های تبلیغاتی صدا و سیما در انتخابات ریاست جمهوری باید حاوی نام و زمان دقیق پخش برنامه و ذکر دقیق بخشی از برنامه که مصداق عنوان مجرمانه طبق قانون انتخابات است، باشد.

 این کمیسیون در پاسخ به درخواست رئیس دفتر آقای روحانی از صدا و سیما برای در نظر گرفتن فرصت پاسخگویی به آنچه "ادعا‌های مطرح شده علیه دولت ایشان" خوانده شده یادآور شده است: سازمان صدا و سیما تنها بر اساس بررسی ادعا‌ها و پذیرش آنها و نظر این کمیسیون اقدام خواهد کرد.


12064841
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اظهار کرد: نباید پست و مقام مبنای دریافت حقوق باشد، بلکه هر کس باید به اندازه باری که از دوش مجموعه خود بر می‌دارد حقوق دریافت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه راجع به ادعای دیروز رئیس‌جمهور آمریکا درباره مذاکره با ایران، گفت: در حال حاضر هیچ فرآیند مذاکراتی بین ایران و آمریکا وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در ایرلند، پیش از عزیمت به محل مأموریت، با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور وضعیت امنیت کشور را نسبت به سال گذشته در عموم شاخص‌ها بهتر توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور»، «تفسیر ماده ۲۴ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» و «قانون فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران» را برای اجرا به دستگاه‌های ذیربط اب...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، بامداد امروز درگذشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، بامداد امروز دار فانی را وداع گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه سابق تهران، بامداد امروز بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه گفت: دشمن اعتراف دارد که ایران قدرت اول موشکی غرب آسیا و سومین قدرت برتر جهان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، شرط لازم برای هر گونه مذاکره با آمریکا را رعایت اصل برابری و احترام متقابل خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است