بین‌الملل 22:43 - 27 اسفند 1401

وزیر دفاع اسپانیا: مادرید به اوکراین جنگنده ارسال نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «مارگاریتا روبلز» وزیر دفاع اسپانیا در جمع خبرنگاران اعلام کرد که ما همیشه به تصمیمات کشورهای عضو برای کمک به اوکراین احترام قائل هستیم؛ اما موضع اسپانیا بسیار روشن است و جنگنده‌ ای به کی‌ یف ارسال نخواهد کرد.

وزیر دفاع اسپانیا با بیان اینکه موضوع ارسال جنگنده در سفر نخست‌ وزیر «پدرو سانچز» به کی‌ یف در ماه فوریه در دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌ جمهور اوکراین در دستور کار قرار گرفته بود، گفت: اسپانیا سیستم‌ هایی را که اوکراین به طور ویژه از مادرید درخواست کرده است، در اختیار ندارد.

وی افزود که ۶ فروند تانک لئوپارد ۲A۴ که اسپانیا پیشتر اعلام کرده بود، در پایان ماه جاری یا اوایل ماه آوریل برای تحویل به اوکراین، به لهستان ارسال می‌ شود.

همچنین قرار است این کشور ۴ تانک دیگر که به اوکراین وعده داده شده را نیز در ماه‌ های آینده برای ارسال به کی یف تامین کند و ۵۵ سرباز اوکراینی همچنان در اسپانیا برای استفاده از این تانک ها آموزش ببینند.


11843510
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع عبری‌زبان از وقوع یک عملیات زیرگیری با خودرو در نزدیکی شهرک کریات اربع در کرانه باختری خبر داده‌اند که منجر به مجروح شدن حداقل یک نظامی زن شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رؤسای جمهور آمریکا و فرانسه، در تماس تلفنی درباره وضعیت اوکراین و شرایط دستیابی به صلح پایدار گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات وزارت حمل و نقل روسیه اعلام کردند این کشور در حال حاضر قصد اعمال هیچ محدودیت پروازی علیه ونزوئلا را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس و اعضای کلیدی دیوان کیفری بین‌المللی با صدور بیانیه‌ای متحد، استقلال این دادگاه را در برابر تحریم‌های اخیر ایالات متحده علیه مقامات ارشد آن اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از گفت‌وگوی تلفنی بنیامین نتانیاهو با دونالد ترامپ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه حملات به کشتی‌های تجاری در دریای سیاه را غیرقابل قبول خواند و هشدار داد جنگ روسیه و اوکراین امنیت کشتیرانی در این منطقه را تهدید می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد دولت سودان به روسیه پیشنهاد داده است در ازای دریافت کمک‌های نظامی، کنترل بندر پورت سودان در دریای سرخ را برای ۲۵ سال در اختیار مسکو قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی از اسرائیل خواست تا «گفتگوی قوی و واقعی با سوریه را حفظ کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع هلند از امضای قرارداد مشترک تولید پهپاد با همتای اوکراینی خود خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر هیئت مقاومت در کرانه باختری از تلاش رژیم اشغالگر صهیونیستی برای قطع ارتباط بین استان‌های نابلس و جنین از طریق مصادره حدود یک میلیون متر مربع از اراضی فلسطینیان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است