بین‌الملل 22:43 - 27 اسفند 1401

وزیر دفاع اسپانیا: مادرید به اوکراین جنگنده ارسال نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «مارگاریتا روبلز» وزیر دفاع اسپانیا در جمع خبرنگاران اعلام کرد که ما همیشه به تصمیمات کشورهای عضو برای کمک به اوکراین احترام قائل هستیم؛ اما موضع اسپانیا بسیار روشن است و جنگنده‌ ای به کی‌ یف ارسال نخواهد کرد.

وزیر دفاع اسپانیا با بیان اینکه موضوع ارسال جنگنده در سفر نخست‌ وزیر «پدرو سانچز» به کی‌ یف در ماه فوریه در دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌ جمهور اوکراین در دستور کار قرار گرفته بود، گفت: اسپانیا سیستم‌ هایی را که اوکراین به طور ویژه از مادرید درخواست کرده است، در اختیار ندارد.

وی افزود که ۶ فروند تانک لئوپارد ۲A۴ که اسپانیا پیشتر اعلام کرده بود، در پایان ماه جاری یا اوایل ماه آوریل برای تحویل به اوکراین، به لهستان ارسال می‌ شود.

همچنین قرار است این کشور ۴ تانک دیگر که به اوکراین وعده داده شده را نیز در ماه‌ های آینده برای ارسال به کی یف تامین کند و ۵۵ سرباز اوکراینی همچنان در اسپانیا برای استفاده از این تانک ها آموزش ببینند.


11843510
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گارد ساحلی آمریکا نفتکش «بلا ۱» را که در آب‌های بین‌المللی اقیانوس اطلس و خالی از محموله بوده، پس از چند روز تعقیب توقیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل اتحادیه عرب، با ابراز نگرانی از افزایش تنش‌ها در استان‌های حضرموت و المهره یمن، بر ضرورت حفظ یکپارچگی و حاکمیت این کشور تأکید و از تمامی طرف‌های یمنی خواست منافع ملی را بر هرگونه اقدام تفرقه‌افکنانه اولویت دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کیم جونگ اون با بازدید از شرکت‌های کلیدی تولید مهمات و تصویب طرح‌های مدرن‌سازی آنها، نشان داد این کشور برنامه توسعه موشکی خود را در پنج سال آینده ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های آمریکایی با حملات هوایی در شمال غرب نیجریه، چندین عنصر داعش را هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحولات جدید غزه نشان می‌دهد نتانیاهو میان فشار ترامپ، نقش ترکیه و ملاحظات امنیتی اسرائیل گرفتار شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عملیات گسترده آمریکا علیه داعش در سوریه، فراتر از یک پاسخ نظامی ساده، پرده از نقشه‌های پنهان واشنگتن برای مهار مقاومت منطقه‌ای برمی‌دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه گاردین در تحلیلی به رفتار‌های عجیب ترامپ در سال گذشته پرداخته که سبب ایجاد سوالاتی پیرامون سلامت ذهن او شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشای استخدام کارکنان فاقد صلاحیت امنیتی در دفتر نتانیاهو و دستگیری جاسوس در ستاد کل ارتش، از فروپاشی حفاظتی در قلب رژیم صهیونیستی پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند با صرف هزینه‌های نجومی در حال تبدیل کوه‌های هیمالیا به یک دژ نظامی نفوذناپذیر است تا در صورت شعله‌ور شدن جنگ با چین از آن استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار تصاویر تکان‌دهنده از زیر گرفتن عمدی یک نمازگزار فلسطینی توسط یک صهیونیست پرده جدیدی از وحشی‌گری رژیم اسرائیل در کرانه باختری برداشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است