بین‌الملل 22:43 - 27 اسفند 1401

وزیر دفاع اسپانیا: مادرید به اوکراین جنگنده ارسال نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «مارگاریتا روبلز» وزیر دفاع اسپانیا در جمع خبرنگاران اعلام کرد که ما همیشه به تصمیمات کشورهای عضو برای کمک به اوکراین احترام قائل هستیم؛ اما موضع اسپانیا بسیار روشن است و جنگنده‌ ای به کی‌ یف ارسال نخواهد کرد.

وزیر دفاع اسپانیا با بیان اینکه موضوع ارسال جنگنده در سفر نخست‌ وزیر «پدرو سانچز» به کی‌ یف در ماه فوریه در دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌ جمهور اوکراین در دستور کار قرار گرفته بود، گفت: اسپانیا سیستم‌ هایی را که اوکراین به طور ویژه از مادرید درخواست کرده است، در اختیار ندارد.

وی افزود که ۶ فروند تانک لئوپارد ۲A۴ که اسپانیا پیشتر اعلام کرده بود، در پایان ماه جاری یا اوایل ماه آوریل برای تحویل به اوکراین، به لهستان ارسال می‌ شود.

همچنین قرار است این کشور ۴ تانک دیگر که به اوکراین وعده داده شده را نیز در ماه‌ های آینده برای ارسال به کی یف تامین کند و ۵۵ سرباز اوکراینی همچنان در اسپانیا برای استفاده از این تانک ها آموزش ببینند.


11843510
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از دیدار با معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد و نسبت به پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران-واشنگتن ابراز امیدواری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است