اجتماعی 17:05 - 24 مرداد 1401

پاتک پلیس به اراذل و اوباش/‏۴۶ نفر دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سعید راستی اظهار داشت: در راستای برقراری و ارتقای امنیت عمومی و همچنین ایجاد حس رضایت مندی در شهروندان، مأموران پلیس اطلاعات تهران طرح مقتدرانه و ضربتی برخورد با اراذل و اوباش، مزاحمان محلات، برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی، حاملان و فروشندگان سلاح و مهمات غیرمجاز و…، را اجرا و برای دستگیری متهمان پرونده‌های مرتبط با شرارت، اوباش گری و همچنین قاچاق سلاح و مهمات غیرمجاز به محل اختفای آنان اعزام شدند.

وی افزود: در نهایت مأموران پلیس اطلاعات تهران موفق شدند طی چندین عملیات جداگانه، چندین باند قاچاق سلاح را منهدم و در مجموع ۴۶ نفر از اراذل و اوباش سطح دار و مزاحمان محلات که دارای پرونده‌های شرارت و درگیری و نزاع دسته جمعی بوده دستگیر و از مخفیگاه آنان نیز تعداد قابل توجهی سلاح گرم و سرد شامل ۲۸ قبضه اسلحه جنگی و شکاری، ۱۸ قبضه شبه سلاح، ۲۱ قبضه سلاح سرد، ۴ رشته دستبند ،۳ هزار و ۱۴۵ عدد فشنگ و مهمات کشف شد.

رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران با بیان اینکه متهمان برای سیر مراحل قانونی راهی مرجع قضائی شدند، خاطر نشان کرد: پلیس در راستای حفظ آسایش و آرامش شهروندان طرح‌های پاک سازی و برخورد با دارندگان سلاح‌های غیر مجاز و مخلان نظم و امنیت را درزمان‌های مختلف و با تمام توان در سطح شهر اجرا می‌کند و هیچ گونه مماشاتی با قانون شکنان ندارد.


11655403
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: انتظار می‌رود در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵، به‌ویژه در فرآیند تصمیم‌گیری مجلس شورای اسلامی، تناسب میان مأموریت‌ها و منابع حوزه جوانان مورد بازنگری قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اجرای برنامه‌ای جامع برای رفع معضلات ثبتی، موفق شد طی دو سال گذشته ضمن حل اختلافات دیرینه مالکیتی، رتبه نخست رضایتمندی مردمی در میان دستگاه‌های تابعه قوه قضاییه را به دست آورد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان که در نزاعی خانوادگی دایی‌اش را به قتل رسانده و پس از سال‌ها حبس با رضایت اولیای دم آزاد شده بود به خاطر ورود به یک باند قاچاق مواد مخدر دستگیر و به اعدام محکوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: رعایت نکردن فاصله طولی میان خودرو‌ها عامل اصلی تصادفات زنجیره‌ای و حوادث ناگوار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از پیگیری ویژه ایمن سازی سرا‌های ناایمن بازار تهران به ویژه سرای بهشت توسط شهرداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رایگانی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ آذرماه، تعداد ۵۳۱ هزار و ۳۵۷ فقره پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی وارد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از رونمایی دو مسیر گردشگری جدید در حاشیه و محدوده اصلی خیابان فردوسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۶ دی ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش پراکنده برف و باران در برخی محور‌های مواصلاتی کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌ها و محور‌های ورودی به تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ اعلام کرد: بر اثر تصادف یک دستگاه اتوبوس در آزادراه تهران کرج، ترافیک سنگین در هر دو مسیر رفت و برگشت ایجاد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است