بین‌الملل 17:39 - 11 مرداد 1403
دبیرکل سازمان ملل خواستار «اقدام دیپلماتیک جامع» برای برقراری صلح بلند مدت در غرب آسیا شد.

گوترش: از همه می‌خواهم برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای تلاش کنند

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل از جامعه بین‌الملل خواست که «با هم همکاری کنند تا فوراً از هرگونه اقدامی که می‌تواند کل خاورمیانه را از کنترل خارج کرده و تأثیر مخربی بر غیرنظامیان داشته باشد، جلوگیری کنند».

به گزارش الجزیره، گوترش تصریح کرد: «من همواره خواستار حداکثر خویشتن داری از همه شده‌ام. با این حال، مشخص است که ایجاد محدودیت در این زمان بسیار حساس کافی نیست. من از همه می‌خواهم که با جدیت در راستای کاهش تنش منطقه‌ای به نفع صلح و ثبات بلندمدت برای همه تلاش کنند.» او در انتها افزود که تنها راه دستیابی به ثبات «پیشبرد اقدام دیپلماتیک جامع» است.

دبیر کل سازمان ملل شامگاه یکشنبه نیز خواستار توقف تبادل آتش در جنوب لبنان شده بود.

در همین راستا، ساعاتی پیش سی ان ان به نقل از یک منبع آگاه گزارش کرد که وزیر خارجه آمریکا از قطر درخواست کرده که به ایران و حزب‌الله پیام دهند که در واکنش به ترور هنیه و «فؤاد شکر» از فرماندهان حزب‌الله، آرامش خود را حفظ کنند و به این اقدامات تروریستی پاسخ ندهند.

مترجم: زهرا نجفی


12078813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش بازدید علنی نتانیاهو از یک پایگاه نظامی در جنوب سوریه را نگران‌کننده دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا پس از افشای ارتباط نزدیک با مجرم جنسی مشهور از هیئت مدیره شرکت هوش مصنوعی اپن‌ای‌آی استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که کار بر روی پایان دادن به جنگ در سودان را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته است که تلاش‌های اسرائیل برای ایجاد منطقه حائل در جنوب سوریه نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور موقت ماداگاسکار از کشف یک سنگ زمرد غول‌پیکر و نادر در کاخ ریاست‌جمهوری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق سفر نتانیاهو به جنوب سوریه را غیرقانونی و مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت دانست و آن را نقض حاکمیت خود اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدارش با همتای ترک در اوایل امروز «بسیار پربار» بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «قتل‌عام» و جنایت علیه بشریت دانست و کابینه نتانیاهو را مسئول کامل آن معرفی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «نقض حاکمیت لبنان و آتش‌بس» خوانده و به‌شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت و تجارت طالبان ، در جریان سفرش به هند از نمایشگاه بین‌المللی پراگتی میدان در دهلی نو بازدید کرد و درباره گسترش همکاری‌های تجاری و رفع چالش‌های تاجران افغان با مقام‌های هندی گفتگو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است