بین‌الملل 20:57 - 05 فروردین 1402

حماس: جوانان مقاومت برای سومین بار صهیونیست‌ها را غافلگیر کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، «حازم قاسم»، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به عملیات مقاومتی ساعتی پیش در شهر حواره تأکید کرد این عملیات نشان‌دهد ضعف سیستم نظامی و امنیتی ارتش رژیم صهیونیستی در برابر اراده جوانان مقاومت است.

وی دراین‌باره گفت: این سومین بار در یک ماه گذشته است که مقاومت در همان نقطه در شهر حواره به ارتش اشغال‌گر حمله می‌کند. این تکرار حملات ناتوانی اشغال‌گران و تمام سیستم نظام و امنیتی آنها در مقابله با جوانان مقاومت را تأیید می‌کند.

حازم قاسم با بیان اینکه «مقاومت در کرانه باختری می‌تواند هر بار اشغال‌گران را غافلگیر کند» افزود: اشغال‌گران نمی‌توانند در امنیت باشند، موقعی که ترور می‌کنند و به مقدسات حمله و به اشغال‌گری و شهرک‌سازی‌های خود ادامه می‌دهند.

ساعاتی پیش شبکه الجزیره به نقل از کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد افراد مسلح از داخل یک خودرو به نیروهای ارتش اسرائیل در شهرک حواره در جنوب نابلس تیراندازی کردند.

گفته می‌شود تاکنون دست‌کم ۲ نظامی ارتش صهیونیستی زخمی شدند که وضعیت یکی از آنها وخیم گزارش شده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عاملان تیراندازی از محل متواری شدند و عملیات جست‌وجوی برای یافتن مجریان این عملیات آغاز شده و نیروهای نظامی برخی از ورودی‌های شهر نابلس و شهرک حواره را مسدود کردند.

برخی رسانه‌های اسرائیلی می‌گویند در این عملیات مقاومتی دست‌کم ۳ نظامی صهیونیست زخمی شدند.


11848051
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است