اجتماعی 11:59 - 09 آذر 1403
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: اکنون کمک‌ها به مردم لبنان بیشتر کمک‌های زیستی، غذایی، دارویی و تجهیزات پزشکی است.

هلال احمر به مردم لبنان چه کمک‌هایی می‌کند؟ + فیلم

پیر حسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ارسال کمک‌های مردمی به لبنان همچنان دارد و اکنون مردم در حال برگشتن به خانه‌های خود هستند. 

وی گفت: افرادی که خانه‌هایشان سالم است و مشکلی ندارند که مستقر می‌شوند، اما بسیاری از مردم لبنان خانه‌هایشان از بین رفته و منفجر شده است و همچنان نیاز به حمایت و کمک دارند.

کولیوند افزود: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تا زمانی که شرایط مردم لبنان پایدار شود و حداقل اسکان موقت ایجاد شود در کنار مردم لبنان حضور دارد کمک می‌کند.

وی گفت: اکنون دبیرکل هلال احمر و معاون بین‌الملل در لبنان حضور دارند و کمک‌ها بیشتر کمک‌های زیستی، غذایی، دارویی و تجهیزات پزشکی است و اگر شرایط مهیا شود در حوزه‌های دیگر هم کمک خواهیم کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: اولویت مردم لبنان الان اسکان غذا و دارو است و به زودی بازسازی منازل هم آغاز خواهد شد.


12121483
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور در بخشنامه‌ای از تغییر ساعات کار ادارات کل کشور در زمستان ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در سطح کشور با پرونده‌های ویژه‌ای مواجه هستیم و در این رابطه تمام افراد در هر جایگاهی که هستند در مقابل قانون یکسان هستند و با کسی رودربایستی نداریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از صبح ۱۵ آذر آغاز شد و بر اساس آخرین گزارش‌ها، تا ساعت ۱۸ عصر ۱۶ آذر حدود ۲۳ هزار نفر نام‌نویسی خود را نهایی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از فعالیت حضوری تمام مدارس و دانشگاه‌های استان در تمام مقاطع تحصیلی طی فردا دوشنبه ۱۷ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از افتتاح برج علم و فناوری برای نخبگان شاهد و ایثارگر با حضور معاون علمی رئیس جمهور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است