اقتصادی 11:40 - 30 دی 1403
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: حوزه املاک، حوزه گسترده‌ای است که ساماندهی آن باید با همکاری نهاد‌های مرتبط انجام شود.

طرح جلوگیری از مشارکت مشاوران املاک غیرقانونی در زمین‌خواری تدوین می‌شود

قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران در نشست کارگروه مشاوران املاک گفت: حوزه املاک، حوزه گسترده‌ای است که ساماندهی آن باید با همکاری نهاد‌های مرتبط انجام شود.

وی افزود: آنچه از اتاق اصناف ایران بر می‌آید، نظارت بر عملکرد مشاوران املاک است؛ البته باید تاکید کرد که مشاوران املاک نمی‌توانند حلال مشکلات تامین زمین، افزایش ساخت و ساز، کنترل تورم و… باشند و این مشکلات باید از سوی دولت، شهرداری و … حل و فصل شود، اما اتاق اصناف ایران بنابر تکالیف قانونی خود، در نظر دارد با ارائه طرحی در راستای اجرای قانون «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول» گام‌های موثرتری بردارد و از فعالیت مشاوران املاک غیرقانونی و مشارکت اینان در زمین خواری ممانعت به عمل آورد.

رئیس اتاق اصناف ایران بیان کرد: یکی از نگرانی‌ها، خرید و فروش زمین‌های بدون سند، زمین‌های کشاورزی و زمین‌های منابع طبیعی است. در این باره بخشنامه‌ای به اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و اتحادیه‌ها شده است تا به مشاوران املاک منطقه خود نسبت به این موضوع هشدار بدهند تا مبایعه‌نامه‌ای در این باره نوشته نشود.

وی ادامه داد: بازرسان صنفی باید نسبت به شناسایی واحد‌های صنفی مشاوره املاک بدون پروانه کسب اقدام کرده و کمک کنند تا فعالیت این افراد به مسیر قانونی برگردد. نوده فراهانی گفت: همچنین لازم است سامانه‌ای برای نظارت بر مشاوران املاک ایجاد شود.

بر اساس این گزارش، در این نشست بر لزوم «شناخت بستر‌های زمین خواری و روش‌های مقابله با آن»، «ثبت املاک دولتی، منابع طبیعی و زمین‌های کشاورزی در سامانه کاتب و تفکیک اینها از یکدیگر در سیاستگذاری‌های نظارتی»، «تسریع در ثبت نام مشاوران املاک کشور در سامانه کاتب» و … تاکید شد.

این نشست با حضور احسان سقایی دبیرکل، محمدرضا صوفی معاون حقوقی و امور مجلس اتاق اصناف ایران، حمید گرامیان رئیس کارگروه مشاوران املاک و کیانوش گودرزی، مهدی کرباسیان و علیرضا نیکوراد به عنوان اعضاء کارگروه، فتاح رمضانعلی مشاور اتاق اصناف ایران و علیرضا شعبان‌پور کارشناس این حوزه برگزار شد.


12142947
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: این هفته با ورود موج جدید سرما به کشور صرف گاز در بخش‌های خانگی و تجاری ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در دوره سرد سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:ایران کشوری سهل، ارزان و امن با جایگاه جغرافیایی ویژه است، اما این‌ها دلیل نمی‌شود که تکمیل کریدورهای خود را پیگیری نکنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تهران گفت:هزینه‌های بالای لجستیک که تا ۲ برابر متوسط هزینه‌های جهانی است، انگیزه‌های بخش خصوصی را کاهش داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی درباره مسائل روز حوزه انرژی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و پروژه‌های مشترک بین دو وزارتخانه گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۸ آذرماه در مجموع ۴۱ میلیارد و ۳۳۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است که بیش از ۳۰ میلیارد دلار مربوط به صنایع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اتاق اصناف ایران، در آستانه فرارسیدن شب یلدا از برگزاری جشنواره فروش فوق‌العاده اصناف ویژه شب یلدا از ۲۵ آذرماه تا ۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اتاق اصناف ایران در آستانه فرارسیدن شب یلدا از برگزاری جشنواره فروش فوق‌العاده اصناف ویژه شب یلدا از ۲۵ آذرماه تا ۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آمارها حاکی از آن است امسال میزان تولیدات مجموعه‌ها در مناطق آزاد سراسر کشور به ۳ هزار و ۴۸۸ میلیارد ریال رسیده که رشد ۳۱ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: طراحی مجدد و بازآفرینی ترمینال یک فرودگاه امام خمینی(ره) در دستور کار قرار دارد و امیدواریم تا قبل از نیمه نخست سال ۱۴۰۵ شاهد اقدامات عملی در باز طراحی ترمینال یک و فضای مطلوب‌تری برای خدمات رسانی به مسافران باشیم. ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است