اقتصادی 11:40 - 30 دی 1403
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: حوزه املاک، حوزه گسترده‌ای است که ساماندهی آن باید با همکاری نهاد‌های مرتبط انجام شود.

طرح جلوگیری از مشارکت مشاوران املاک غیرقانونی در زمین‌خواری تدوین می‌شود

قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران در نشست کارگروه مشاوران املاک گفت: حوزه املاک، حوزه گسترده‌ای است که ساماندهی آن باید با همکاری نهاد‌های مرتبط انجام شود.

وی افزود: آنچه از اتاق اصناف ایران بر می‌آید، نظارت بر عملکرد مشاوران املاک است؛ البته باید تاکید کرد که مشاوران املاک نمی‌توانند حلال مشکلات تامین زمین، افزایش ساخت و ساز، کنترل تورم و… باشند و این مشکلات باید از سوی دولت، شهرداری و … حل و فصل شود، اما اتاق اصناف ایران بنابر تکالیف قانونی خود، در نظر دارد با ارائه طرحی در راستای اجرای قانون «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول» گام‌های موثرتری بردارد و از فعالیت مشاوران املاک غیرقانونی و مشارکت اینان در زمین خواری ممانعت به عمل آورد.

رئیس اتاق اصناف ایران بیان کرد: یکی از نگرانی‌ها، خرید و فروش زمین‌های بدون سند، زمین‌های کشاورزی و زمین‌های منابع طبیعی است. در این باره بخشنامه‌ای به اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و اتحادیه‌ها شده است تا به مشاوران املاک منطقه خود نسبت به این موضوع هشدار بدهند تا مبایعه‌نامه‌ای در این باره نوشته نشود.

وی ادامه داد: بازرسان صنفی باید نسبت به شناسایی واحد‌های صنفی مشاوره املاک بدون پروانه کسب اقدام کرده و کمک کنند تا فعالیت این افراد به مسیر قانونی برگردد. نوده فراهانی گفت: همچنین لازم است سامانه‌ای برای نظارت بر مشاوران املاک ایجاد شود.

بر اساس این گزارش، در این نشست بر لزوم «شناخت بستر‌های زمین خواری و روش‌های مقابله با آن»، «ثبت املاک دولتی، منابع طبیعی و زمین‌های کشاورزی در سامانه کاتب و تفکیک اینها از یکدیگر در سیاستگذاری‌های نظارتی»، «تسریع در ثبت نام مشاوران املاک کشور در سامانه کاتب» و … تاکید شد.

این نشست با حضور احسان سقایی دبیرکل، محمدرضا صوفی معاون حقوقی و امور مجلس اتاق اصناف ایران، حمید گرامیان رئیس کارگروه مشاوران املاک و کیانوش گودرزی، مهدی کرباسیان و علیرضا نیکوراد به عنوان اعضاء کارگروه، فتاح رمضانعلی مشاور اتاق اصناف ایران و علیرضا شعبان‌پور کارشناس این حوزه برگزار شد.


12142947
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: نیاز سالانه کشور ۶۰۰ هزار واحد مسکونی است که با توجه به عقب ماندگی‌های مسکن در گذشته در حال حاضر سه میلیون عقب‌ماندگی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۳۰ آذرماه در مجموع ۴۳ میلیارد و ۴۰۱ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، گفت:هزینه اجاره برای دهک‌های مختلف جامعه بر اساس توان مالی آنها تعیین شده است؛ برای دهک‌های یک و دو حدود یک سوم درآمد، دهک‌های سه و چهار ۴۵ درصد و دهک‌های پنج و شش تا ۵۵ درصد درآمد خانوار صرف اج...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی ارزش پول هر روز کمتر می‌شود، پیدا کردن یک راه امن برای پس‌انداز به یک ضرورت تبدیل می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری گفت: طبق آخرین مذاکرات انجام شده با مقامات آذربایجانی در مرز آستارا خروجی روزانه کامیون به بیش از ۳۵۰ تا ۴۰۰ دستگاه افزایش می یابد و پیش‌بینی ما این است که ظرف سه تا چهار روز آینده وضعیت به شرایط عادی بازگردد ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره انجمن واردکنندگان برنج گفت: ارزش افزوده واردات به ۱۰ درصد افزایش یافته است که اصلاح آن به یک درصد راهکاری برای تنظیم بازار محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز، سه‌شنبه ۳ دی ماه، شاخص کل بورس با افزایش ۹۲،۷۸۲ واحدی به ارتفاع ۴،۰۲۸،۰۰۰ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در بودجه ۱۴۰۵، معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران افزایش یافته و بیش از ۷۰ درصد کارکنان دولت، از جمله معلمان، مشمول این معافیت خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت اعلام کرد که فرجام‌خواهی پرونده مرتبط با محاکم انگلیس مورد تایید قرار گرفته و قرار است حکم بدوی مورد بازنگری قرار گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت اعلام کرد که فرجام‌خواهی پرونده مرتبط با محاکم انگلیس مورد تایید قرار گرفته و قرار است حکم بدوی مورد بازنگری قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است