بین‌الملل 21:41 - 10 بهمن 1401
گارد ساحلی چین چند فروند شناور ژاپنی را از آب‌های اطراف جزایر مورد مناقشه در «دریای چین شرقی» بیرون راند.

مقابله گارد ساحلی چین با 5 شناور متجاوز ژاپن

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، گارد ساحلی چین روز دوشنبه چند فروند شناور ژاپنی را از آب‌های اطراف جزایر مورد مناقشه در «دریای چین شرقی» بیرون راند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» ، «گان یو» سخنگوی گشت دریایی چین گفت: «پنج فروند شناور ژاپنی که به‌طورغیرقانونی وارد آب‌های سرزمینی جزایر "دیائویو»  شده بودند توسط کشتی‌های گارد ساحلی چین از منطقه بیرون رانده شدند.»

بر اساس این گزارش، چین و ژاپن مدت‌هاست که بابت جزایر مورد مناقشه در دریای چین شرقی ادعای مالکیت دارند. چین این جزایر را «دیائویو» و ژاپن آن‌را «سنکاکو» می‌نامد.

سخنگوی گشت دریایی چین گفت:«ما از ژاپن می خواهیم که فورا تمام فعالیت‌های غیرقانونی در این آب ها را متوقف و اطمینان دهد که حوادث مشابه دیگر تکرار نخواهد شد.»

ژاپن، اما مدعی شد چهار فروند کشتی چینی در چند کیلومتری ماهیگیران ژاپنی وارد آب‌های سرزمینی این کشور شدند.

 به گزارش خبرگزاری «آناتولی» گارد ساحلی ژاپن ادعا کرد که کشتی‌های گشتی چین  وارد آب‌های سرزمینی نزدیک جزایر«مینامیکوجیما» و «اوتسوریجیما» در اطراف جزایر مورد مناقشه در دریای چین شرقی شدند. به دنبال این حادثه گارد ساحلی ژاپن وارد عمل شده  و کشتی‌های چینی را مجبور به ترک منطقه کرده است.

این دومین بار در سال جاری است که توکیو ادعا می کند کشتی‌های چینی به آب‌های سرزمینی این کشور وارد شده اند. اولین حادثه در ۱۰ ژانویه (سه شنبه ۲۰ دی) گزارش شد.

چندی قبل  رسانه‌ها گزارش دادند که آمریکا و ژاپن  مرکزی در پایگاه هوایی «یوکوتا»   در حومه «توکیو» برای رصد فعالیت‌های چین ایجاد کرده‌اند(جزئیات بیشتر).

پایان پیام/


11800352
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا تیراندازی دسته‌جمعی در سیدنی که تا کنون ۱۲ کشته بر جای گذاشته، محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید اگر آمریکا و اروپا تضمین‌های امنیتی مناسبی ارائه دهند، اوکراین حاضر است از پیگیری عضویت در ناتو صرف نظر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین می‌گوید روسیه در روند صلح اوکراین اروپا را متمایل به ادامه جنگ می‌داند و توجهی به کشور‌های این اتحادیه ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به نوشته وال استریت ژورنال، دولت دونالد ترامپ برخی کشور‌ها را برای اعزام نیرو به غزه تحت فشار قرار داده، اما تاکنون هیچ کشوری به صورت قطعی موافقت خود را اعلام نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا و داماد دونالد ترامپ برای گفت‌و‌گو در مورد درگیری در اوکراین وارد برلین آلمان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر تازه‌کار جمهوری چک، اعلام کرد که این کشور تضمین وام یا ارسال بودجه مستقیم به اوکراین را انجام نخواهد داد و خواستار یافتن راه‌حل‌های جمعی در سطح اتحادیه اروپا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اظهارات مارک روته، دبیرکل ناتو در مورد آماده شدن برای جنگ با روسیه غیرمسئولانه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه از آزادسازی روستای وارواریکا در منطقه زاپوریژیای شرقی اوکراین خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس نسبت به تلاش‌ها برای «بازسازی» نوار غزه و آواره کردن فلسطینی‌ها از این منطقه محصور مطابق با برنامه‌های اسرائیل هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش رسانه‌های استرالیایی، یک تیراندازی در ساحل بوندی سیدنی در جریان جشن حنوکای یهودیان رخ داده که منجر به کشته شدن دست‌کم ۱۶ نفر از جمله فرد مهاجم شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است