بین‌الملل 21:41 - 10 بهمن 1401
گارد ساحلی چین چند فروند شناور ژاپنی را از آب‌های اطراف جزایر مورد مناقشه در «دریای چین شرقی» بیرون راند.

مقابله گارد ساحلی چین با 5 شناور متجاوز ژاپن

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، گارد ساحلی چین روز دوشنبه چند فروند شناور ژاپنی را از آب‌های اطراف جزایر مورد مناقشه در «دریای چین شرقی» بیرون راند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» ، «گان یو» سخنگوی گشت دریایی چین گفت: «پنج فروند شناور ژاپنی که به‌طورغیرقانونی وارد آب‌های سرزمینی جزایر "دیائویو»  شده بودند توسط کشتی‌های گارد ساحلی چین از منطقه بیرون رانده شدند.»

بر اساس این گزارش، چین و ژاپن مدت‌هاست که بابت جزایر مورد مناقشه در دریای چین شرقی ادعای مالکیت دارند. چین این جزایر را «دیائویو» و ژاپن آن‌را «سنکاکو» می‌نامد.

سخنگوی گشت دریایی چین گفت:«ما از ژاپن می خواهیم که فورا تمام فعالیت‌های غیرقانونی در این آب ها را متوقف و اطمینان دهد که حوادث مشابه دیگر تکرار نخواهد شد.»

ژاپن، اما مدعی شد چهار فروند کشتی چینی در چند کیلومتری ماهیگیران ژاپنی وارد آب‌های سرزمینی این کشور شدند.

 به گزارش خبرگزاری «آناتولی» گارد ساحلی ژاپن ادعا کرد که کشتی‌های گشتی چین  وارد آب‌های سرزمینی نزدیک جزایر«مینامیکوجیما» و «اوتسوریجیما» در اطراف جزایر مورد مناقشه در دریای چین شرقی شدند. به دنبال این حادثه گارد ساحلی ژاپن وارد عمل شده  و کشتی‌های چینی را مجبور به ترک منطقه کرده است.

این دومین بار در سال جاری است که توکیو ادعا می کند کشتی‌های چینی به آب‌های سرزمینی این کشور وارد شده اند. اولین حادثه در ۱۰ ژانویه (سه شنبه ۲۰ دی) گزارش شد.

چندی قبل  رسانه‌ها گزارش دادند که آمریکا و ژاپن  مرکزی در پایگاه هوایی «یوکوتا»   در حومه «توکیو» برای رصد فعالیت‌های چین ایجاد کرده‌اند(جزئیات بیشتر).

پایان پیام/


11800352
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آیا واقعاً قدرت‌های بزرگ خواستار صلح‌اند یا اینکه صلح، بزرگ‌ترین تهدید برای منافع برخی بازیگران جهانی است؟
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با استقبال از بازنگری دولت دونالد ترامپ در استراتژی امنیت ملی آمریکا، حذف عبارت «تهدید مستقیم» برای توصیف روسیه را گامی مثبت ارزیابی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» این سفر نه فقط یک دیدار دیپلماتیک، بلکه اعلامیه‌ای آشکار و یک مانور سیاسی کامل بود از اینکه، سیاست‌های تحریمی آمریکا و اروپا در قبال روسیه و کشورهای مستقلی همچون هندبا شکست کامل مواجه شد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان به اسرائیل در مورد الحاق کرانه باختری هشدار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفت که حل و فصل درگیری در اوکراین نزدیک به پایان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای ونزوئلایی خود، نیکولاس مادورو، وی را به ادامه گفت‌و‌گو با ایالات متحده ترغیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس گزارش داد که مکالمه دو ساعته زلنسکی با فرستادگان کاخ سفید بیش از هر چیز دیگر بر مسائل ارضی و تضامین امنیتی تمرکز داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان پس از گفت‌و‌گو با پادشاه اردن، خواستار آغاز مرحله دوم آتش‌بس در غزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ خواستار استقرار فوری نیرو‌های حافظ صلح در غزه شد و بر شکنندگی آتش‌بس تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است