سیاسی 20:16 - 04 مرداد 1403
سرپرست وزارت امور خارجه گفت: اقدام پلیس آلمان علیه مرکز اسلامی هامبورگ هدیه‌ای به افراط‌گرایان، خشونت‌طلبان و جریان‌های حامی تروریسم است.

اقدام پلیس آلمان علیه مرکز اسلامی هامبورگ هدیه‌ای به جریان‌های حامی تروریسم است

علی باقری کنی، سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: اقدام مراجع قضایی-انتظامی آلمان در تفتیش اماکن مرتبط با مرکز اسلامی هامبورگ، به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مراکز اسلامی با پیشینه‌ای ۷۰ ساله که میراث گران‌بهای مرجع روشن ضمیر شیعیان جهان حضرت آیه‌الله بروجردی است، حرکتی ناموجه و ناقض قواعد و موازین ناظر بر آزادی مذهب و اندیشه است.

وی افزود: این اقدام هدیه‌ای به افراط‌گرایان، خشونت‌طلبان و جریان‌های حامی تروریسم است. رژیم تروریستی اسرائیل که از هر رخدادی برای منحرف کردن افکار عمومی از نسل‌کشی فلسطینیان استفاده می‌کند نیز از این اقدام پلیس آلمان استقبال کرد!

سرپرست وزارت امور خارجه تصریح کرد: مسئولیت آثار و عواقب مترتب بر این اقدام ناموجه و خشونت‌طلبانه بر عهده دولت آلمان است. ‏جمهوری اسلامی ایران، همراه با امت اسلامی و ایرانیان خارج از کشور، از ترویج اندیشه و تمدن اسلامی-ایرانی و نیز استیفای حقوق مسلمانان و ایرانیان در هر نقطه از جهان از جمله آلمان حمایت می‌کند.


12076538
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کنستانوس کمبوس وزیر خارجه جمهوری قبرس امروز (جمعه) در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول دولت سیزدهم به طرح تعابیر تند یکی از فعالان سیاسی خراسان جنوبی علیه دولت سیزدهم در نشست با رئیس‌جمهوری واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه‌های احداث مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور با هدف حل مشکل مسکن اساتید و نخبگان به امضاء رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: وزارت خارجه آمریکا کارزار ارعاب و تحریم کسانی که به دنبال پاسخگو کردن جنایتکاران جنگی هستند را تشدید می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران، یکی از دلایل گرانی در کشور را مصرف بالای سوخت عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد و امروز بیشتر از هر زمان نیاز به وحدت شیعه و سنی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت شب یلدا، این کهن یادگار سرزمین پرافتخارمان ایران، مراسمی در شامگاه چهارشنبه ۲۶ آذرماه۱۴۰۴ با حضور تعدادی زیادی از هموطنان مقیم فرانسه و اجرای گروه موسیقی سنتی ایرانی در مقر سازمان آموزشی، علمی، فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در پاریس بر...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید انتخابات تناسبی به سمت شفافیت حرکت می‌کند چون فهرستی که منتسب به یک جریان خاص است باید شفافیت بیشتری در عملکردش داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است