اقتصادی 17:56 - 25 آذر 1404
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت:این پروژه به دلیل مسائل ارزی متوقف شده بوددر این زمینه به یک مدل جدیدی رسیده‌ایم و طی سال جاری می‌توانیم آغاز عملیات آن را داشته باشیم.

پروژه کشتی رورو در بندر امیر آباد دوباره از سر گرفته شد

باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری- سعید رسولی ردر سومین روز از نهمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته در نشست خبری افزود: پنج کشور حاشیه دریای خزر به فعالیت کشتیرانی مشغولند که در مجموع با ۵۰۰ فروند شناور در این دریا فعالیت دارد.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران با ۱۰۴ فروند ناوگان که با پرچم کشورمان فعالیت دارند، رتبه نخست را در بین این کشورها داراست.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: دریای خزر ظرفیت بسیار بزرگی است و کاهش تراز آب آن خطر بزرگی محسوب می‌شود.

وی خاطرشان کرد: در نشست اخیر کشورهای حاشیه دریای خزر، هر پنج کشور عضو موضوع کاهش تراز آب را به عنوان یکی از چالش‌های خود عنوان کردند و تصمیم مشترک گرفته شد تا هرگونه مطالعات و اقدامات در این زمینه را به اشتراک بگذاریم.

رسولی بیان داشت: به تازگی بزرگترین لایروب دریای خزر که متعلق به ایران است در بنادر شمالی کشور حضور یافت.

وی همچنین از طراحی و ایجاد بنادر جدید با توجه به موضوع کاهش سطح آب دریای خزر متناسب با این شرایط خبر داد.

رسولی همچنین به پروژه مهم کشتی‌های رو- رو اشاره کرد و اظهار داشت: این پروژه به دلیل مسائل ارزی متوقف شده بود که اکنون دوباره آن را فعال کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در این زمینه به یک مدل جدیدی رسیده‌ایم و طی سال جاری می‌توانیم آغاز عملیات آن را داشته باشیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه بدون توسعه ریلی یا جاده‌ای نمی‌توانیم بنادر توسعه یافته داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اکنون در تعامل با سازمان راهداری و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، اجرای پروژه‌هایی را به طور همزمان در بنادر در دستور کار داریم.

وی به خط ریلی- چابهار زاهدان اشاره کرد که با سرعت خوبی در حال اجرا بوده و تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید و گفت: همزمان اجرای ریل در داخل بندر چابهار در حال انجام است تا امکان بارگیری و تخلیه بار را در این بندر داشته باشیم.

وی همچنین از بازسازی و نوسازی بنادر امیر آباد، شهید رجایی و بندر امام خمینی خبر داد.

رسولی در ادامه با بیان اینکه پدافند غیرعامل یکی از مسائل اساسی در دستور کار وزارت شهرسازی است، تاکید کرد: در همین راستا توجه به بنادر کوچک را در دستور کار داریم، به طوری یکی از تصمیمات اخیر ما لایروبی ۱.۵ میلیون متر مکعب از بنادر کوچک جنوبی بوده است.

وی ادامه داد: در همین راستا بندر آستارا پس از سال‌ها تعطیلی بازگشایی شد و هم اکنون شناورها در حال پهلوگیری و تخلیه بار در آن هستند، ضمن اینکه لایروبی و توسعه در سایر بنادر کشور نیز ادامه دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص برنامه‌های سازمان بنادر برای توسعه ناوگان دریایی و بنادر دریای خزر پس از اجرایی شدن و بهره‌برداری از خط ریلی رشت- آستارا اظهار داشت: اصلی‌ترین موضوع، هوشمندسازی استفاده از فناوری‌ها و یکپارچه‌سازی سامانه‌ها در حوزه حمل و نقل است.

وی گفت: حلقه مفقوده رشت- آستارا به طور قطع تاثیر بسزایی در توسعه بنادر خزر خواهد داشت و تاکنون ارتقای ظرفیت مسیر از آستارا بنادر جنوبی کشور،همچنین اتصال شبکه ریلی به بندر کاسپین انجام شد و باید بتوانیم حداکثر استفاده از این ظرفیت‌ها را انجام دهیم.

این مقام مسئول گفت: بازیگر اصلی ترانزیت، صاحبان کالاها هستند و در تعامل با آنها درتلاشیم تا سهم ایران را از ترانزیت کالا و حمل بار در منطقه افزایش دهیم با توجه به پتانسیل‌های موجود، امکان جذب باری زیادی با همین زیرساخت‌ها وجود دارد.


12250211
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: حذف حجم مبنا می‌تواند به سرعت به تعادل بازار و افزایش نقدشوندگی منجر شود و در نتیجه شاهد کاهش صف‌های خرید و فروش خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با ارسال بخشنامه‌ای به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، بر اجرای جدی اقدامات نظارتی ویژه «شب یلدا» تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصدومین نشست کمیته حمایت از کسب‌وکار مقرر شد زمینه واردات گندم توسط بخش خصوصی به منظور تأمین نیاز صنف و صنعت و ظرفیت خالی موجود، فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: پتروشیمی اروند در برخی محصولات بیش از ۸۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند و در برخی دیگر تنها تولیدکننده داخلی به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی گفت: ادعای بلوبانک مبنی بر تاخیر در سامانه‌های ساتنا و پایا را تکذیب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم مبنا برای نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس تهران و فرابورس ایران برابر یک سهم تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در مسکو گفت:اجرایی شدن موافقت‌نامه تجارت آزاد میان طرفین را چارچوب حقوقی برای گسترش مناسبات تهران با پنج کشور عضو این اتحادیه خواند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:به تازگی در منطقه ۱۸ تهران فروریزش اتفاق افتاده که می‌تواند تهدیداتی برای حوزه ریلی به دنبال داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، اخبار منتشرشده درباره بروز اختلال در سامانه‌های ملی پرداخت را تکذیب کرد و از فعالیت عادی پایا و ساتنا در شبکه بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از آغاز عملیات اجرایی پروژه برقی کردن قطار تهران - مشهد تا پایان امسال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است