اجتماعی 07:53 - 20 شهریور 1403
قیومی فرماندار تهران از تشکیل آسیب‌های اجتماعی ویژه کلانشهر ۱۰ میلیونی تهران خبر داد.

اطلس آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران ایجاد می‌شود

به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، احمد قیومی معاون استاندار و فرماندار تهران در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان با اشاره به اهمیت پیگیری دقیق آمار‌ها در کلانشهر تهران اظهار داشت: تاکنون اقدامات موثری در حوزه رفع مشکلات متعدد مبتنی با معتادان متجاهر شکل و اجرایی شده است.

معاون استاندار بیان داشت: با داشتن آمار دقیق معتادان و حل معضلات جامعه و پیگیری اجرای طرح‌های معقول در راستای ایمن سازی جامعه، می‌توان در تصمیم گیری‌های بعدی محکم‌تر و بهتر عمل کرد.

وی تصریح کرد: در کنار جمع آوری معتادان متجاهر باید آینده خوبی را ترسیم کرد و افراد درگیر با اعتیاد را به پاک شدن و همچنین دورشدن از آسیب‌های اجتماعی هدایت کرد.

فرماندار تهران در پایان با تاکید بر شکل گیری اطلس آسیب‌های اجتماعی در کلانشهر تهران یادآور شد: در تهران به دلیل جمعیت بالای ۱۰ میلیونی، کار بسیار دقیق‌تر و پرتلاشتر باید انجام شود و برای اهمیت پاسخگویی کار ابتدا باید با ایجاد اطلس آسیب‌های اجتماعی برای شناسایی مکان‌های ابتلا اقدام و در این راستا ایمن سازی مطلوب جامعه هم به سهولت و در روند زمانی مناسب شکل می‌گیرد.


12091202
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ پیشنهادی شرکت بیمه‌گر بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی نسبت به سال قبل رشد ۸۰ درصدی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش از ازدواج، انسان باید به بلوغ فکری و روحی لازم رسیده باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بسیج قوه قضائیه اعلام کرد: با ۱۷ هزار نیروی سازمان‌یافته، نقش فعال در مقابله با تهدیدات و اجرای برنامه‌های تحول دستگاه قضا داریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات فاتب از انهدام یک باند سازمان‌یافته جعل، کلاهبرداری و فروش سلاح در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با توجه به افزایش دوباره آتش سوزی‌ها در جنگل‌ها و مراتع کشور نسبت به نقش ۷۰ درصدی عوامل انسانی هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا در آستانه روز جهانی حراج‌های بزرگ موسوم به جمعه سیاه (Black Friday)، نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری هشدار داد و از شهروندان خواست تا با هوشیاری و دقت، از اطلاعات مالی و شخصی خود در فضای مجازی محافظت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس شهری تهران ۲۰۲۵ با حضور شهرداران و مدیران شهری داخلی و خارجی و سازمان‌های بین‌المللی از ۶ تا ۹ آذر در ساختمان بلدیه برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۵ سال، عملیات گسترده نوسازی و بازپیرایی چمن میدان آزادی در دوره ششم مدیریت شهری کلید خورد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با مسئولان مرزبانی و نیز همتای آذربایجانی خود، بر عزم مشترک دو کشور بر ایجاد منطقه‌ای امن و عاری از مواد مخدر، تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگستری شهرستان شهریار خبر قتل یک وکیل در مقابل ساختمان دادگستری این شهرستان را تکذیب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است