بین‌الملل 17:09 - 07 تیر 1401

همسویی کویت با عربستان علیه انصارالله یمن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الخلیج آنلاین، کویت پس از عربستان چند فرد و شرکت مرتبط با انصارالله یمن را تحریم کرد.

بانک مرکزی کویت فهرست جدیدی از اسامی افراد و شرکت‌های مرتبط با انصارالله یمن را که توسط عربستان در فهرست تروریسم قرار گرفته‌اند، منتشر کرد و آن را در اختیار بانک‌ها و صرافی‌های این کشور قرار داد.

روزنامه الرای کویت در این باره به نقل از منابع آگاه گزارش داد که بانک مرکزی این کشور فهرست جدیدی از ۸ فرد و ۱۲ شرکت که با انصارالله یمن در ارتباط هستند و در مدت اخیر در لیست تروریسم عربستان قرار گرفته‌اند، منتشر کرده است.

اخیراً سازمان امنیت کشور عربستان هشت فرد و ۱۱ سازمان را در لیست تروریستی قرار داده است. ادعای ریاض این است که این افراد و سازمانها از انصارالله یمن حمایت می‌کنند.

این سازمان مدعی شده بود که صدور این حکم، بنا بر بیانیه صادره از سوی وزارت کشور سعودی است که در آن از انصارالله به عنوان یک گروه تروریستی یاد شده است.

به ادعای این نهاد سعودی، ریاض قصد دارد با این اقدامات، تأثیرگذاری انصارالله را متوقف و مهمترین افراد و سازمانهایی را هدف قرار دهد که از این گروه حمایت مالی می‌کنند.

عربستان بدون اشاره به جنایات خود در یمن، مدعی است که اقداماات انصارالله، منافع یمن را به خطر می‌اندازد.

با استناد به آیین‌نامه موسوم به مبارزه با جرایم تروریستی و تأمین مالی آن در عربستان، هر کسی که در این کشور متهم به حمایت از تروریسم شود، همه داراییها و اموالش بلوکه خواهد شد.

این ادعا در حالی از سوی عربستان سعودی مطرح می‌شود که این کشور به همراه آمریکا یکی از حامیان اصلی تروریسم در منطقه خاورمیانه و سراسر جهان به شمار می‌روند.


11608204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است