بین‌الملل 17:09 - 07 تیر 1401

همسویی کویت با عربستان علیه انصارالله یمن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الخلیج آنلاین، کویت پس از عربستان چند فرد و شرکت مرتبط با انصارالله یمن را تحریم کرد.

بانک مرکزی کویت فهرست جدیدی از اسامی افراد و شرکت‌های مرتبط با انصارالله یمن را که توسط عربستان در فهرست تروریسم قرار گرفته‌اند، منتشر کرد و آن را در اختیار بانک‌ها و صرافی‌های این کشور قرار داد.

روزنامه الرای کویت در این باره به نقل از منابع آگاه گزارش داد که بانک مرکزی این کشور فهرست جدیدی از ۸ فرد و ۱۲ شرکت که با انصارالله یمن در ارتباط هستند و در مدت اخیر در لیست تروریسم عربستان قرار گرفته‌اند، منتشر کرده است.

اخیراً سازمان امنیت کشور عربستان هشت فرد و ۱۱ سازمان را در لیست تروریستی قرار داده است. ادعای ریاض این است که این افراد و سازمانها از انصارالله یمن حمایت می‌کنند.

این سازمان مدعی شده بود که صدور این حکم، بنا بر بیانیه صادره از سوی وزارت کشور سعودی است که در آن از انصارالله به عنوان یک گروه تروریستی یاد شده است.

به ادعای این نهاد سعودی، ریاض قصد دارد با این اقدامات، تأثیرگذاری انصارالله را متوقف و مهمترین افراد و سازمانهایی را هدف قرار دهد که از این گروه حمایت مالی می‌کنند.

عربستان بدون اشاره به جنایات خود در یمن، مدعی است که اقداماات انصارالله، منافع یمن را به خطر می‌اندازد.

با استناد به آیین‌نامه موسوم به مبارزه با جرایم تروریستی و تأمین مالی آن در عربستان، هر کسی که در این کشور متهم به حمایت از تروریسم شود، همه داراییها و اموالش بلوکه خواهد شد.

این ادعا در حالی از سوی عربستان سعودی مطرح می‌شود که این کشور به همراه آمریکا یکی از حامیان اصلی تروریسم در منطقه خاورمیانه و سراسر جهان به شمار می‌روند.


11608204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدارش با همتای ترک در اوایل امروز «بسیار پربار» بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «قتل‌عام» و جنایت علیه بشریت دانست و کابینه نتانیاهو را مسئول کامل آن معرفی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «نقض حاکمیت لبنان و آتش‌بس» خوانده و به‌شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت و تجارت طالبان ، در جریان سفرش به هند از نمایشگاه بین‌المللی پراگتی میدان در دهلی نو بازدید کرد و درباره گسترش همکاری‌های تجاری و رفع چالش‌های تاجران افغان با مقام‌های هندی گفتگو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا روز چهارشنبه پنج فرد و هفت نهاد را به دلیل فعالیت‌های سایبری مرتبط با روسیه تحریم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نیرو‌های اسرائیلی در سوریه فراتر از خط آتش‌بس بازدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان بدون بیان دلایل خود، روسیه را به دست داشتن در انفجار اخیر این کشور متهم کرده و گفت که آخرین کنسولگری آن را در کشورش تعطیل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشگر سازمان ملل هشدار داد که انتقال فلسطینی‌ها به آفریقای جنوبی می‌تواند به اسرائیل در رسیدن به «اهداف نسل‌کشی» کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بحث شدیدی در کنست اسرائیل جزئیات پیش‌نویس لایحه‌ای را فاش کرد که اعدام اسرای فلسطینی از جمله استفاده از تزریق کشنده را مجاز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» متا اعلام کرد که تا ۱۹ آذر ماه دسترسی کاربران زیر ۱۶ سال استرالیا به اینستاگرام، فیس‌بوک و تردز را طبق قانون جدید این کشور ممنوع خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است