بین‌الملل 22:06 - 12 آذر 1401

بورکینافاسو پخش رادیو بین‌ المللی فرانسه را تعلیق کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، دولت نظامی بورکینافاسو امروز شنبه با صدور بیانیه‌ ای اعلام کرد که پخش رادیو بین‌ المللی فرانسه (RFI) در این کشور را به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش این خبرگزاری، دولت نظامی بورکینافاسو دلیل این اقدام خود را پخش گزارش‌ های نادرست و پخش بیانیه گروه های مخالف رئیس جمهور اعلام کرده است.

در این بیانیه آمده است که این شبکه رادیویی امروز پیامی از یکی از رهبران یک گروه شبه نظامی پخش کرد که در آن مردم را تهدید شده اند.

تا کنون واکنشی از سوی این رسانه منتشر نشده است.


11754275
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه سوریه، برای لغو کامل تحریم‌ها این هفته با قانونگذاران آمریکایی در واشنگتن دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان و پاکستان روز چهارشنبه در جریان سفر نخست‌وزیر شهباز شریف به ریاض، یک توافقنامه دفاعی راهبردی مشترک امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و عربستان این هفته بزرگترین رزمایش ضد سامانه‌های هوایی بدون سرنشین (UAS) برگزار شده در خاورمیانه را به پایان رساندند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون اولین گزارش رسمی در مورد معماری سپر موشکی گنبد طلایی را دریافت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برجسته‌ترین محقق سازمان ملل امیدوار است مقامات اسرائیل به دلیل جنایات در غزه تحت تعقیب کیفری قرار گیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در پی ترور چارلی کرک، جنبش ضد فاشیستی آنتیفا را به عنوان یک «سازمان تروریستی» هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مسئول نیویورک تایمز هشدار داد ترامپ در حال اجرای «راهکار ضد مطبوعاتی» است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای امنیت سازمان ملل، مواضع کشورهای مختلف در برابر طالبان از اختلافات عمیق حکایت داشت؛آمریکا با اشاره به بازداشت اتباع خود و عدم مبارزه جدی با تروریسم، بر غیرقابل اعتماد بودن طالبان تأکید کرد، درحالی که روسیه خواستار تعامل بدون فش...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتراض بی‌سابقه به رئیس جدید شاباک، نه‌تنها نشانه‌ای از شکاف‌های داخلی در ساختار امنیتی رژیم است، بلکه هشداری جدی برای آینده‌ای پرتلاطم است که در آن، سیاست‌های نتانیاهو و متحدانش، با مقاومت جهانی و انسانی رو‌به‌رو می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با شعار صلح آمد، اما میراث او برای آمریکا چیزی جز جنگ و آشوب در جهان نبود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است