اجتماعی 16:06 - 01 اردیبهشت 1404
رویداد‌های متنوع جهت مردمی‌سازی مسأله حفظ سلامت در نظر گرفته شده و ۲۵۰ ایستگاه سلامت برای جشن‌های هفته سلامت خواهیم داشت.

ایجاد ۲۵۰ ایستگاه سلامت برای جشن‌های هفته سلامت شهرداری تهران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادی- حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در نشست خبری پیرامون هفته ملی سلامت ۱۴۰۴ گفت: امروز بسیاری از افراد دارای مشکلات روحی، روانی بوده و شاید خانواده‌ها تا حدود زیادی در این زمینه ناکارآمد شده و آموزش‌های سلامت را به افراد درون خانواده ارائه نمی‌دهند. هدف غایی نظام سلامت توانمندسازی مردم است و خودمراقبتی مردم باید در دستور کار قرار گیرد.سلامت ساختنی است و تندرستی جزئی از سلامت است. حدود ۸۵ درصد مفهوم سلامت مرتبط با مسائل غیربهداشتی و درمانی است.

صاحب پیرامون برنامه‌های شهرداری توضیح داد: شهرداری تهران طبق سنوات گذشته محور اصلی برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی قرار گرفته است. مدیریت شهری به توانمندسازی مردم توجه کرده و به عنوان محور اصلی برنامه‌ها لحاظ شده است.

وی افزود:رویداد‌های متنوع جهت مردمی‌سازی مسأله حفظ سلامت در نظر گرفته شده و ۲۵۰ ایستگاه سلامت برای جشن‌های هفته سلامت خواهیم داشت و ۶۰ درصد مردم را می‌خواهیم درگیر این موضوع کنیم. همچنین ۳۰۰ برنامه شاخص در محلات خواهیم داشت،   از ۲۰ اردیبهشت تا سوم خرداد در بوستان لاله جشن ملی برگزار خواهیم کرد.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران بیان کرد: در این هفته مردم به موضوع سلامت توجه ویژه می‌کنند و شهرداری نیز علاوه بر اینکه پویش حال خوب ساختنی است را مدنظر دارد، نسبت به اجرای برنامه‌های مختلف اقدام می‌کند. همچنین، برنامه بعدی جلب مشارکت مردم و مردمی‌سازی برنامه‌های هفته سلامت است.

صاحب اظهار کرد: برگزاری دورهمی‌های ویژه در مناطق مختلف تهران، مسابقات ورزشی مختلف ویژه افرادی که اضافه وزن دارند، کوهپیمایی و پیاده‌روی خانوادگی، حضور گروه‌های جهادی در مناطق کم‌برخوردار، تجلیل از خانواده‌های شهدای سلامت، بازدید از مراکز درمانی و ... از جمله این برنامه‌هاست.

وی افزود: بازدید از مراکز سالمندی، مراکز نگهداری از معلولان، بیماران ذهنی و روانی، بازدید از مراکز ویژه جانبازان، برنامه شکرانه سلامت ویژه تقدیر از فعالان مردمی حوزه سلامت، گشت‌های سلامتی و نشاط، افتتاح مراکز سرای زندگی با عنوان فرآهنگ و ... نیز از برنامه‌هایی است که در ایام هفته سلامت اجرا می‌شود.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران اظهار کرد: امسال گروه‌های حوزه توانمندسازی اداره‌کل سلامت شهرداری تهران به سراغ سالمندان در محلات مختلف شهر تهران رفته و تحت عنوان فرآهنگ نسبت به خدمت‌رسانی به مردم به ویژه سالمندان اقدام خواهند کرد. امسال پایش سلامت دانش‌آموزان نیز همچون سال گذشته با گستره بیشتری اجرا خواهد شد و تلاش می‌کنیم تا در این زمینه ارتباط خوبی با خانواده‌های ایشان نیز برقرار کنیم.

وی بیان کرد: اداره‌کل سلامت شهرداری تهران قرار نیست که دستاورد‌های درمانی برای افراد داشته باشد. متأسفانه امروز با معضل بزرگ چاقی در افراد مواجه هستیم. در این زمینه همچنین، برنامه ویژه‌ای برای دانش‌آموزان و نوجوانان با عنوان کیلو‌های اضافه در نظر گرفته‌ایم که در این زمینه در حال رایزنی با آموزش و پرورش هستیم. طبق این طرح دانش‌آموزان و نوجوانانی که بتوانند وزن خود را کاهش دهند، پاداش دریافت خواهند کرد که البته این طرح هنوز اجرایی نشده و مشغول رایزنی با آموزش و پرورش هستیم.

صاحب با بیان اینکه بودجه این طرح درنظر گرفته شده و برای پایه طرح، حدود ۱۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: تمامی مراحل این طرح آماده اجرای کامل است و فقط در انتظار اعلام آمادگی آموزش و پرورش هستیم تا بتوانیم این طرح را به خوبی در میان دانش‌آموزان اجرایی کنیم.


12181529
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کرایه حمل و نقل عمومی در پایتخت از فردا اول اردیبهشت بر اساس مصوبه شورای شهر تهران گران می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از مهار آتش‌سوزی در یک ساختمان چهار طبقه در خیابان شریعتی که به‌عنوان خوابگاه بانوان استفاده می‌شد، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از مهار آتش‌سوزی در یک ساختمان چهار طبقه در خیابان شریعتی که به‌عنوان خوابگاه بانوان استفاده می‌شد، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع‌رسانی فاتب اعلام کرد: در عملیات واحد ویژه مبارزه با اراذل و اوباش تهران بزرگ یکی از معروف‌ترین اراذل پایتخت به ضرب گلوله بازداشت شد.  
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی استاندار تهران از تصویب اساسنامه تطبیقی ۹ تشکل صنفی استان خبر داد و گفت: ۴۵ درخواست در دستور بررسی قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه بخشنامه‌ای در رابطه با تمدید نشدن شعب ویژه رسیدگی به اخلال در نظام اقتصادی کشور، به روسای کل دادگستری استان‌ها صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از صدور کیفرخواست متهمان پرونده سرقت در خیابان صابونیان در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، وارد هانگژو چین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کیفیت هوای تهران در صبح جمعه ۲۹ فروردین براساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوا در شرایط سالم قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است