وبگردی 08:22 - 02 اردیبهشت 1404
در دوره قاجار، آموزش بخش نظامی ایران بر عهده مستشاران اتریشی بود که یکی از این زمینه‌ها، اسب سواری بود.

داستان آموزش سوارکاری در قاجار

باشگاه خبرنگاران جوان - در دوره قاجار، آموزش بخش نظامی ایران بر عهده مستشاران اتریشی بود. اتریشی‌ها، کار آموزش را در زمینه‌های مختلف به کار گرفتند. یکی از این زمینه‌ها، اسب سواری بود که ایرانیان استعداد بالایی در آن داشتند.

«دو مانتوویچ و استاندایسکی اتریشی معلم و در استخدام دولت ایران بودند. شاگردان دو مانتوویچ در رشته سواره نظام خوب آموزش می‌دیدند. او مرا به میدان مشقی که شاگردانش در آنجا تعلیم می‌دیدند، برد، شاگردان او رهنمود و دستور معلمشان را اطاعت و اجرا می‌کردند. دومانتوویچ می‌گفت که ایرانی‌ها از روی طبع با راه بردن اسب و سوارکاری زود آشنا می‌شوند و آموزش دادن آنها در این فن آسان است. ایران اسب‌های خوب زیاد دارد و او توانسته است در مدت چهار سال حدود ده هزار نفر را در سواره نظام تعلیم بدهد. دو مانتوویچ در جنگ اتریش و ایتالیا زخمی شده بود، اما به این افتخار می‌کرد. این هر دو افسر اتریشی پرشور و فعال و دارای فکری باز و روشن و بی‌تعصب بودند.»

 

منبع: سایت کافه تاریخ


12181695
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک فوق تخصص بیماری‌های گوارشی می‌گوید که روزه برای برخی از مشکلات گوارش مفید است و موجب تسکین درد معده می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تلاقی جشن تولد محمدرضا پهلوی با شب ضربت خوردن امیرالمؤمنین (ع)، یکی از نقاط عطف تزویر در تاریخ معاصر است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مسجد ملااسماعیل یزد، مسجدی تاریخی که علاوه بر جایگاه مذهبی، محل شهادت آیت‌الله محمد صدوقی چهارمین شهید محراب به شمار می‌آید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بهتر است روزه را با آب گرم، شیر گرم یا چای کمرنگ به همراه خرما یا کشمش باز کرده و به تدریج از مواد غذایی سبک استفاده کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در شبکه‌های اجتماعی، برای گرفتن لایک و تأیید، هر حرفی را می‌زنی و روی هر موجی سوار می‌شوی؟ این گدایی «عزت دیجیتال» از مردم است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که سیدعلی خامنه‌ای در زندان، حین افطار خاطره دست پختِ همسرش را مرور می‌کرد، بسته‌ای از راه رسید که پیام‌آور ایستادگی بانوی خانه بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که آژیرهای خطر در مرزهای جغرافیایی و امنیتی ایران به صدا درآمده انتظار می‌رفت فضای دانشگاه به عنوان قرارگاه پیشران فکری کشور، از هر زمان دیگر منسجم‌تر و هوشیارتر باشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ترامپ از طرح اظهارات متناقض علیه ایران که گاهی بر طبل جنگ می‌کوبید و گاهی از مذاکره استقبال می‌کرد، غیرقابل‌پیش‌بینی نگه داشتن تصمیمش برای مواجهه با ایران بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مرگ و موت یک امر واقعی و یک واقعیت است که ما انسان‌ها در آن هیچ نوع تشکیک نمی‌کنیم.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اگر زندگی امروزمان را با زندگی یکی دو نسل قبلمان مقایسه کنیم، می‌بینیم ما ارتباطمان را با طبیعت تقریباً کاملاً قطع کرده‌ایم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است