سیاسی 00:49 - 15 مرداد 1401
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران انفجارهای تروریستی روز جمعه در شهر کابل را قویاً محکوم کرد.

ایران انفجارهای تروریستی کابل را قویاً محکوم کرد

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با ابراز تأسف و تأثر عمیق از شهادت و مجروح شدن جمع زیادی از شهروندان بیگناه افغانستانی در انفجارهای تروریستی روز جمعه هفتم محرم الحرام در شهر کابل، این حملات تروریستی را قویا محکوم کرد.

کنعانی ضمن ابراز همدردی با خانواده های قربانیان این جنایت و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان، اظهار داشت این انتظار وجود دارد که مقامات حکومت سرپرستی افغانستان با توجه به حضور عزاداران حسینی در مساجد و مراسم عزاداری، تمهیدات بیشتری را برای تامین امنیت فراهم کنند.

به گزارش فارس، بر اثر وقوع انفجارهای پیاپی در کابل ۱۰ نفر شهید شدند.

انتهای پیام/


11646247
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید همه بخش‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی هم افزا باشیم و امروز برای رسیدن به جایگاه اول در جهان با یکدیگر رفاقت کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور انحراف کسری تراز عملیاتی بودجه سال ۱۴۰۳ را ۳۴۸ درصد اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی می‌گوید یک کمیته پنج‌نفره مشترک بین دولت و مجلس تشکیل شده که ۱۷ ماموریت و عنوان برای این کمیته در نظر گرفته شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در پیامی به اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا در سن‌پترزبورگ روسیه، همکاری ایران و اتحادیه اوراسیا را زمینه‌ساز منطقه‌ای قدرتمند دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی می‌گوید رئیس‌جمهور در نشست بعدازظهر مجلس لایحه بودجه ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه غیرعلنی مجلس درباره نوسانات ارزی اساسی و نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی با حضور تیم اقتصادی دولت آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حجاب‌استایل‌ها، تورم و گرانی روی میز دستگاه قضا و ارزانی برنج پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید در جایی که پاسخ قانع‌کننده‌ای برای حل مشکلات از دولت ارائه نمی‌شود، کابینه باید تصمیماتی برای اصلاح خود اتخاذ کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور، با رد برداشت «رها شدن مردم توسط دولت» گفت: نرخ تورم فعلی حدود ۴۱ درصد بوده و افزایش قیمت‌ها نتیجه ناترازی بانک‌ها و کسری بودجه است، نه عملکرد یک دولت خاص.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت، با تأکید بر نقش زنان در مدیریت، گفت: هر زن حاضر در لایه‌های مدیریتی باید بداند که به‌عنوان یک نماد نقش‌آفرینی می‌کند و حفظ ارزش‌ها و تعادل میان مسئولیت‌ها در این مسیر ضروری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است