سیاسی 11:01 - 26 اردیبهشت 1403
منوچهر متکی، علاءالدین بروجردی، ابوالفضل ظهره وند و حسن قشقاوی اصلی ترین گزینه ها برای ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس دوازدهم هستند.

گزارش| ۴گزینه ریاست کمیسیون امنیت ملی چه کسانی هستند

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 7 خرداد ماه سال مجلس دوازدهم با 290 نماینده منتخب شروع به کار خواهد کرد و طبق قانون در اولین اقدام باید هیئت رئیسه سنی، انتخابات هیئت رئیسه دائم را برای یکسال آتی برگزار کند تا رئیس و دیگر اعضای هیئت رئیسه مجلس انتخاب شود.



بعد از انتخابات هیئت رئیسه، موضوع تشکیل کمیسیون‌های تخصصی مجلس آغاز خواهد شد و نمایندگان حسب اولویتی‌های که از پیش تعیین شده است درباره حضور در کمیسیون‌های معرفی و در نهایت 13 کمیسیون تخصصی مجلس تشکیل خواهد شد.

در مجلس یازدهم، کمیسیون امنیت ملی بیشترین استقبال و کمیسیون فرهنگی کمترین استقبال را داشته است به طوری‌ که در مجلس گذشته، حدود 100 نماینده یعنی بیش از یک سوم آنان خواستار حضور در کمیسیون امنیت ملی بودند که بعید نیست مجدد در مجلس دوازدهم نیز با چنین استقبالی همراه باشد؛ البته قرار است نمایندگان حسب تجربه، تحصیلات، تخصص و فعالیت‌های پیشین برای حضور در کمیسیون لحلاظ شود.



 به نظر می‌رسد مهمترین موضوع پیش روی کمیسیون امنیت ملی، انتخاب هیئت رئیسه و رئیس آن کمیسیون باشد؛ طبق شنیده‌های خبرنگار تسنیم، منوچهر متکی که سابقه حضور در راس وزارت خارجه را دارد برای ریاست این کمیسیون تمایل دارد و در صورتی که نتواند بر صندلی ریاست مجلس تکیه بزند، اولویت دوم وی، ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس خواهد بود.



علاوه بر منوچهر متکی، علاءالدین بروجردی دیپلمات اسبق وزارت خارجه که سابقه ریاست چند دوره کمیسیون امنیت ملی را دارد نیز جزو گزینه‌های ریاست کمیسیون امنیت ملی است؛ ابوالفضل ظهره‌وند سفیر اسبق ایران در افغانستان و ایتالیا، حسن قشقاوی سفیر سابق ایران در، سوئد، قزاقستان و اسپانیا در حال رایزنی برای ریاست کمیسیون امنیت ملی هستند.

انتهای پیام/


12055741
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» موشک پدافندی دریاپایهٔ «صیاد ۳-G» برای نخستین‌بار از روی ناو شهید صیاد شیرازی شلیک و عملیاتی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری رزمایش بین المللی میلان ۲۰۲۶ در دیدار‌های جداگانه با فرماندهان کشور‌های شرکت کننده، بر تقویت همکاری‌های دوجانبه و چند جانبه در حوزه دریا تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب مبلغ پنجاه میلیارد ریال به آزادی زندانیان نیازمند اختصاص دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینی وند، با اشاره به آمار ثبت‌نام انتخابات شورا‌ها گفت: ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات شورای روستا‌ها نسبت به دوره گذشته ۱۲.۶ درصد افزایش‌یافته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزارت کشور گفت: فرایند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا هنوز در حال انجام است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به لبنان را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام شورای حقوقی دیوان محاسبات کشور، هرگونه تشکیلات، ساختار و تصمیم‌گیری تحت عنوان شورای هماهنگی بانک ها فاقد وجاهت قانونی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران امور خارجه ایران و قطر در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا را بررسی کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید خانواده‌های سه ‌فرزندی در چهار دهک پایین یارانه فرزندانشان سه برابر می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوشکن «دنا» به منظور شرکت در رزمایش بین‌المللی «میلان ۲۰۲۶» در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است