بین‌الملل 19:48 - 11 خرداد 1402

رؤسای جمهور فرانسه و ایتالیا دیدار می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه قرار است هفتم ماه ژوئن (۱۷ خرداد ماه) در پاریس با «سرجیو ماتارلا» همتای ایتالیایی خو دیدار کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از کاخ الیزه، دیدار رؤسای جمهور فرانسه و ایتالیا به منظور آنچه پاریس قدردانی از «رابطه اعتماد و دوستی» میان دو کشور توصیف کرد، برگزار خواهد شد.

به گزارش این خبرگزاری، دیدار مذکور در پی اختلاف بین پاریس و رم ناشی از اظهارات «جرالد دارونین» وزیر کشور فرانسه مبنی بر مقصر دانستن رم در خصوص مدیریت نادرست هجوم مهاجران انجام می شود.

ایندر حالیت که «جورجیا ملونی» نخست وزیر ایتالیا که از سوی فرانسه به ناتوانی در حل مشکلات مهاجرتی کشورش متهم شده پیشتر به پاریس نسبت به هرگونه سوء استفاده از رم در مسائل سیاست داخلی پاریس هشدار داده بود.

رهبر جریان راست افراطی و نخست وزیر ایتالیا در گفتگو با خبرنگاران خطاب به مقامات فرانسوی گفته بود: نسبت به استفاده از کشورهای دیگر برای حل و فصل مسائل سیاسی داخلی هشدار می‌ دهم، زیرا این کاری است که معمولاً نباید انجام داد.

«جورجیا ملونی» ملونی با اشاره به این نکته که یک روز پیش از اظهارات جنجالی ژرالد دارمنن وزیر کشور فرانسه در مورد نحوه مدیریت مهاجرت در ایتالیا توسط وی؛ با امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه صحبت کرده است، گفت که بین گفتمانی که فرانسه «به شکل خصوصی و یا به صورت آشکار و علنی» مطرح می‌ کند، تفاوت آشکاری وجود دارد.

نخست وزیر ایتالیا سپس افزود: این موضوع باعث می‌ شود فکر کنم که چنین رویکردی به سیاست داخلی فرانسه مربوط می‌ شود.

آنتونیو تاجانی، رئیس دستگاه دیپلماسی ایتالیا چندی پیش خواستار عذرخواهی ژرالد دارمنن وزیر کشور فرانسه به دلیل اظهارات اخیر وی علیه جورجیا ملونی شده بود.


11905893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی ایالات متحده از برخورد ناوشکن یواس‌اس تراکستون با یک شناور تدارکاتی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوئد در چارچوب مأموریت «آرکتیک سنتری» ناتو، جنگندههای گریپن خود را برای گشتزنی در اطراف ایسلند و گرینلند اعزام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ائتلاف بزرگی از اتحادیه‌های کارگری و گروه‌های کشاورزان هند با اعتصاب یک‌روزه به توافق تجاری موقت دهلی نو-واشنگتن اعتراض کردند و آن را تهدیدی برای معیشت کشاورزان خرده‌پا و کسب‌وکار‌های کوچک خواندند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد انتظار دارد دور بعدی مذاکرات صلح اوکراین به زودی برگزار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتصابات هماهنگ دو اتحادیه صنفی خلبانان و مهمانداران در لوفت‌هانزا به لغو گسترده پرواز‌های این شرکت در آلمان منجر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات جمهوری کومی روسیه از وقوع انفجار و آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت اوختا متعلق به شرکت لوک‌اویل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات محلی سودان از کشف ۲۱ جسد در پی غرق شدن یک قایق در رود نیل در شمال این کشور خبر دادند. این قایح حامل ۳۰ سرنشین بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه در اقدامی بشردوستانه به زودی نفت و فرآورده‌های نفتی در اختیار کوبا قرار می‌دهد؛ کشوری که با وخیم‌ترین بحران انرژی خود در سال‌های اخیر دست‌وپنجه نرم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واتس‌اپ اعلام کرد روسیه این پیام‌رسان را به طور کامل در این کشور مسدود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه چین ضمن محکومیت اقدامات اخیر کابینه امنیتی اسرائیل برای تشدید کنترل بر کرانه باختری اشغالی، اعلام کرد پکن با هرگونه تلاش برای الحاق یا تجاوز به سرزمین‌های فلسطینی مخالف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است