بین‌الملل 03:22 - 02 آبان 1400

مقاومت لبنان برای مقابله با طرح صهیونیستی-آمریکایی آماده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، «سید هاشم صفی الدین»، رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان بر آمادگی برای مقابله با طرح صهیونیستی-آمریکایی در منطقه تاکید کرد.

سید هاشم صفی الدین گفت: مقاومت ملی لبنان برای مقابله با طرح صهیونیستی-آمریکایی در منطقه در آمادگی کامل بسر می‌برد.

وی افزود: پیروزی‌ها و صحنه‌هایی وجود دارد که رژیم صهیونیستی و آمریکا قادر به تحمل آن نیستند. موضع ما در این درگیری این است که مسئولیت حضور در نبرد را به عهده بگیریم تا الگویی موفق ارائه دهیم.

صفی الدین حضور نیروهای مقاومت در برابر دشمن در تمامی جبهه‌ها را ضروری خواند و تاکید کرد که در راه مقابله با آمریکا، ضعف و سکوت ممنوع است.

مقام ارشد حزب الله افزود: ما به پایگاه دفاعی و حمله همزمان اعتقاد داریم تا دشمن را در کشور و منطقه مان تضعیف کنیم. ما همچنین در میدان مقابله با دشمن آماده ایم تا تمامی ادعاها، دروغ‌ها و فتته و نیرنگ را باطل سازیم.

وی با انتقاد از عملکرد حزب القوات اللبنانیه (نیروهای لبنان) به رهبری سمیر جعجع گفت: القوات اللبنانیه خود را در خدمت طرح‌های دشمنان و تحقق اهداف فتنه و تکه تکه کردن کشور قرار داده است.

رئیس شورای اجرایی حزب الله افزود: آمریکا و اسرائیل قصد فتنه دارند و از رویارویی مستقیم نظامی می‌ترسند. هرکسی که در خدمت طرح‌های آمریکا و اهداف سفارت این کشور باشد در جهت تحریب کشور و آینده آن تلاش می‌کند و این چیزی است که ما هموار مخالف آن بوده و هستیم.


11285539
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عربستان در تماس با همتای عمانی خود ضمن استقبال از روند مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، ابراز امیدواری کرد که این گفت‌و‌گو‌ها به تقویت ثبات و امنیت پایدار در منطقه منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه منبع آگاه به رویترز گفتند ادعای دونالد ترامپ مبنی بر اینکه ایران به‌زودی موشکی خواهد ساخت که به ایالات متحده برسد، با ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا همخوانی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان شب گذشته با بمباران مناطقی در کابل، قندهار و پکتیا، تنش‌ها با دولت طالبان را به سطحی تازه رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس در میان گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال استفاده آمریکا از پایگاه دیه‌گو گارسیا برای حمله به ایران، تأکید کرد لندن بر حمایت از روند سیاسی میان واشنگتن و تهران متمرکز است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد نخستین یگان پهپاد‌های انتحاری ارتش این کشور با نام «نیروی ضربت عقرب» برای عملیات آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به‌ای‌بی‌سی نیوز گفته‌اند فرمانده سنتکام و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در جلسه‌ای با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم حملات تند پیشین ترامپ به شهردار نیویورک با برچسب «کمونیست»، افشای خبر دیدار محرمانه این دو در واشنگتن واکنش‌های زیادی درپی داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است