اجتماعی 19:13 - 04 بهمن 1401
وزیر بهداشت درخواست کرد:زنگ سلامت در مدارس پایه گذاری شده و آموزه های طب ایرانی و سبک زندگی سالم در کتب درسی گنجانده شود.

۲ درخواست وزیر بهداشت از آموزش و پرورش؛ زنگ سلامت پایه گذاری شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، بهرام عین اللهی،وزیر بهداشت در سومین جشنواره طب ایرانی گفت: در یک سال گذشته با دو رشته مرتبط در دانشکده طب ایرانی موافقت قطعی و اصولی شده است.

وی اجرای فاز اول ادغام طب ایرانی در نظام شبکه بهداشت را مورد اشاره قرار داد و افزود: این ادغام در ۱۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور انجام و همچنین دارونامه طب سنتی ایران برای اولین بار توسط سازمان غذا و دارو منتشر شده است.

وزیر بهداشت از تشکیل کمیته طب ایرانی در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خبر داد و گفت: در ظرف مدت یک سال ۲۲ راهنمای بالینی طب سنتی و ایرانی تدوین شده است. تحت پوشش قرار گرفتن ویزیت متخصصان طب ایرانی و برخی داروهای این طب نیز که موجب اقبال مردم به طب ایرانی خواهد شد، انجام شده است. اصلاح سبک زندگی بر پایه آموزه های طب ایرانی باید از سنین پایین صورت گیرد که در این خصوص به کمک  نوری، وزیر آموزش و پرورش نیازمندیم.

 عین اللهی با اعلام این که بعد از انقلاب در حوزه سلامت بزرگترین دستاوردها را داشته ایم، اضافه کرد: امروزه ایران طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی در تمام شاخص های سلامت با فاصله از سایر کشورهای منطقه، پیشتاز است. طب ایرانی نیز یک میراث گرانبها از نیاکان ما با سابقه چند هزار ساله است. امثال ابن سینا هویت ما هستند که باید به جوانان به عنوان الگو معرفی شوند، زیرا دشمن به دنبال از بین بردن هویت ماست.

وی ادامه داد: ایران با وجود تحریم ها در کرونا افتخار و حماسه آفرید و ۳۰۰ شهید مدافع سلامت تقدیم کشو کرد که چنین شهدایی الگوی دهه نودی ها و دانش آموزانند و حال آن که فضای مجازی الگوهای حقیقی و راستین را به نوجوانان ما معرفی نمی کند. پیشنهاد ما به وزارت آموزش و پرورش این است که حماسه مهار کرونا در ایران را با تاکید بر نقش شهدای مدافع سلامت در کتاب های درسی و برای نسل های آتی روایت کنند.

وی افزود: باید با ارتقای سواد آموزی سلامت به اصلاح سبک زندگی کمک کنیم. شورای عالی آموزش و پرورش می تواند آموزه های طب ایرانی را مورد توجه قرار دهد تا فرهنگ غلط تغذیه که منجر به گسترش بیماری های غیرواگیر می شود، اصلاح شود. پیشنهاد مشخص بنده این است که با کمک آموزش و پرورش کتاب درسی سلامت با تاکید بر سبک زندگی تدوین شود.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: راهکارهای مختلفی برای توسعه سلامت در دنیا ارائه شده ولی هیچ راهکاری به طور کامل نتوانسته سلامت ایجاد کند. علم امروز در برخی زمینه ها به بن بست رسیده است و فقط تشخیص و درمان دارویی را ملاک عمل قرار می دهد زیرا بزرگترین تجارت دنیا پس از نفت تجارت داروست و کارتل های اقتصادی به مردم چنین القا می کنند که تنها راه درمان، مصرف داروست.

عین اللهی بیان کرد: علم پزشکی باید دنبال راه های جدید از جمله سلول درمانی، تحقیقات ژنتیک، فناوری سلول های بنیادی، طب سنتی و نظایر آن باشد. همچنین استفاده از انواع اشعه و لیزرها از روش های درمانی غیر دارویی به شمار می آیند و لذا در سلامت نباید تک بعدی اندیشید.

وی ادامه داد: نه طرفداران طب جدید و نه علاقه مندان طب سنتی نباید تعصب داشته باشند و به طور مطلق گمان کنند که دریافت های آنها کامل و بی کم و کاست است؛ بلکه باید از همه ظرفیت ها برای توسعه سلامت استفاده کنیم و راه تحقیق نباید انحصاری یا مسدود شود.

وزیر بهداشت در پایان تاکید کرد: پیشگیری از بیماری ها با توجه به تغییر سبک زندگی بسیار مهم است. متاسفانه هر چه می گذرد سبک زندگی به ویژه تغذیه وضع نامطلوب تری می یابد. حال آن که دانش آموزان امیدهای آینده ما هستند و باید الگوی زندگی سالمی داشته باشند، بنابراین به وزیر محترم آموزش و پرورش پیشنهاد می کنیم زنگ سلامت را در مدارس پایه گذاری کنند.

پایان پیام/


11794602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: ساماندهی حریم شهر باید بر مدار قانون باشد تا از هرگونه منفعت طلبی سازمانی با جدیت جلوگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران، به همراه عبدالحمید مرادی معاون بازرسی سازمان و شاهمیرزاد فرمانده حوزه بسیج منطقه۸ از پایگاه شهید سیبویه ناحیه ۲ منطقه ۸ در چارچوب طرح شهید رسول بوربوری بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جدید سازمان حج و زیارت بر ارتقای کیفیت، کاهش هزینه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های نوین فناوری در حج و زیارت تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری از واریز حقوق مهرماه بازنشستگان صندوق‌های کشوری و فولاد خبر داد و تأکید کرد: پرداخت‌ها بدون تأخیر انجام می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان ۴ نفر از اعضای اصلی باند قاچاق توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی را دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران گفت: باغ‌راه حضرت زهرا (س) در بازه زمانی کوتاه، زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ۵۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: تنها مرجع اعلام مصوبات کارگروه کاهش آلودگی هوای پایتخت، معاونت عمرانی استانداری تهران است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط‌زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: توسعه گردشگری در سواحل و حریم منابع آبی در چارچوب قوانین و مقررات مجاز است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به شمال کشور از روز چهارشنبه ۳۰ مهر تا صبح شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چکشیان گفت: در دو سال گذشته، ۹۶ مکان ورزشی کارگری جدید شامل استخر، سالن‌های چند منظوره و چمن مصنوعی به مجموعه‌های کارگری اضافه شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است