بین‌الملل 14:28 - 11 مرداد 1403
یک شبکه آمریکایی ادعا کرد که وزیر خارجه آمریکا برای جلوگیری از پاسخ ایران و حزب‌الله به اسرائیل پیامی را از طریق قطر به آنان ارسال کرده است.

پیام بلینکن به ایران و حزب‌الله از طریق قطر

شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع نوشت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا از محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر خواسته است تا پیام‌هایی را به ایران و حزب‌الله لبنان پس از ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و فواد شکر، یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله برساند.  

براساس گزارش النشره، این منبع فاش کرد که این پیام‌ها فراخوانی برای آرامش و عدم پاسخگویی به ترور شهید اسماعیل هنیه و فواد شکر بود.

در همین راستا روز گذشته وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که آنتونی بلینکن با وزیر امور خارجه قطر در مورد تنش‌های جاری در خاورمیانه گفت‌وگو کرده است. وزارت امور خارجه قطر همچنین از مذاکره عبدالرحمن و علی باقری، سرپرست وزارت خارجه ایران درباره عواقب ترور هنیه خبر داد.

گفتنی است؛ رژیم صهیونیستی تلاش دارد تا با ترور مقامات مقاومت، شکست خود در میدان جنگ را جبران و معادلات را به نفع خود تغییر دهد. ترور اسماعیل هنیه آن هم در خاک ایران به خوبی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در ادامه شیطنت‌های خود به دنبال ضربه زدن به ایران و خدشه وارد کردن به موضع حمایتی او از محور مقاومت است.

 وزیر امور خارجه آمریکا نیز به خوبی می‌داند رژیمی که ۳۰۰ روز نتوانست از پس مقاومت فلسطین در غزه بربیاد، توانایی مقابله با حزب‌الله و موشک‌های ایران را ندارد. به همین دلیل پس از ترور هنیه و شکر مقامات غربی که حامیان اصلی رژیم صهیونیستی هستند، تلاش می‌کنند از پاسخ ایران و حزب‌الله جلوگیری کنند.

مترجم: مینا عظیمی


12078764
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است