بین‌الملل 14:28 - 11 مرداد 1403
یک شبکه آمریکایی ادعا کرد که وزیر خارجه آمریکا برای جلوگیری از پاسخ ایران و حزب‌الله به اسرائیل پیامی را از طریق قطر به آنان ارسال کرده است.

پیام بلینکن به ایران و حزب‌الله از طریق قطر

شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع نوشت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا از محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر خواسته است تا پیام‌هایی را به ایران و حزب‌الله لبنان پس از ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و فواد شکر، یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله برساند.  

براساس گزارش النشره، این منبع فاش کرد که این پیام‌ها فراخوانی برای آرامش و عدم پاسخگویی به ترور شهید اسماعیل هنیه و فواد شکر بود.

در همین راستا روز گذشته وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که آنتونی بلینکن با وزیر امور خارجه قطر در مورد تنش‌های جاری در خاورمیانه گفت‌وگو کرده است. وزارت امور خارجه قطر همچنین از مذاکره عبدالرحمن و علی باقری، سرپرست وزارت خارجه ایران درباره عواقب ترور هنیه خبر داد.

گفتنی است؛ رژیم صهیونیستی تلاش دارد تا با ترور مقامات مقاومت، شکست خود در میدان جنگ را جبران و معادلات را به نفع خود تغییر دهد. ترور اسماعیل هنیه آن هم در خاک ایران به خوبی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در ادامه شیطنت‌های خود به دنبال ضربه زدن به ایران و خدشه وارد کردن به موضع حمایتی او از محور مقاومت است.

 وزیر امور خارجه آمریکا نیز به خوبی می‌داند رژیمی که ۳۰۰ روز نتوانست از پس مقاومت فلسطین در غزه بربیاد، توانایی مقابله با حزب‌الله و موشک‌های ایران را ندارد. به همین دلیل پس از ترور هنیه و شکر مقامات غربی که حامیان اصلی رژیم صهیونیستی هستند، تلاش می‌کنند از پاسخ ایران و حزب‌الله جلوگیری کنند.

مترجم: مینا عظیمی


12078764
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در سخنرانی جدید خود، ضمن ادعای اتمام جنگ در غزه و برنامه‌ریزی برای بازسازی ۱۰ میلیارد دلاری، به ایران چنگ و دندان نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل راشاتودی نشان می‌دهد هم‌زمان با افزایش استقرار نظامی آمریکا در خلیج فارس، سرنوشت منطقه میان دیپلماسی در ژنو و احتمال وقوع جنگ در نوسان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایمیل‌های فاش شده نشان می‌دهد در حالی که کودکان به ساختمان تحت کنترل اپستین منتقل می‌شدند، مقامات رسمی رژیم اسرائیل شخصا بر سیستم‌ها داشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با آغاز نشست هیئت صلح ترامپ در واشنگتن، فرانسه با اشاره به ابهام در اهداف این ابتکار، از مشارکت در آن خودداری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی با اشاره آمادگی کامل بازرسان اعلام کرد آژانس آماده است بلافاصله پس از دریافت فرصت حتی از سایت‌ها بمباران شده ایران، بازدید کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعلام توافق برای ساخت ۸ رآکتور جدید، مقام ارشد هسته‌ای روسیه بر تعهد این کشور به توسعه زیرساخت‌های اتمی ایران تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین می‌گوید پس از اتمام گفت‌و‌گو‌های آتش‌بس اوکراین در روز چهارشنبه، روسیه و آمریکا تماسی نداشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارشی تکان‌دهنده اقدامات رژیم اسرائیل را تلاشی سیستماتیک برای تغییر دائمی بافت جمعیتی منطقه و نسل‌کشی نامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت آمریکایی وار زون گزارش داد که الحاق کشتی‌های جنگی روسیه و چین به رزمایش ایران، معادلات آمریکا را با پیچیدگی بی‌سابقه‌ای روبه‌رو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با کنترل ارتش الجولانی بر شمال شرق سوریه بیش از ۲۰ هزار تن از مرتبطین با داعش از اردوگاه الهول ناپدید شده و راهی کشور‌های همسایه شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است