اقتصادی 18:56 - 14 شهریور 1403
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور به ویژه جاده چالوس گزارش شده است.

ترافیک در محورهای چالوس و فیروزکوه سنگین شد

ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) محدوده های میانک و آتشگاه گزارش شده است گفت: ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل پارک جنگلی آمل تا سه راهی چلاو و محدوده های بایجان ، شنگلده ، گزنک و آب اسک و محور فیروزکوه مسیر (جنوب به شمال) محدوده دماوند را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: ترافیک سنگین در آزادراه رشت – قزوین محدوده های پارک جنگلی سراوان و شهرودبار را گزارش شده  و تردد روان در آزادراه تهران – شمال مسیر (رفت و برگشت) را شاهد هستیم. 

وی در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی سایر محور ها هم گفت:  ترافیک سنگین در محور تهران – فشم محدوده های رودک و شمیران  گزارش شده است. 

خبرنگار: محبوبه کباری 


12089626
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت، با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از واریز ۱ میلیارد و ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین با نرخ اول و یک میلیارد و ۸۶۶ میلیون لیتر بنزین با نرخ دوم به کارت‌های سوخت خودرو‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی برای بازرسی ۲۴ هزار شعبه بانکی در سراسر کشور در زمینه مقابله با تراکنش‌های مظنون به پولشویی و حساب‌های اجاره‌ای ضرب‌الاجل یک ماهه داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در شهر تهران حدود ۲ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کنند و در صورت بروز حوادثی مانند زلزله، این موضوع به یک چالش جدی ملی تبدیل خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۲۷ هزار و ۷۲۳ واحدی در سطح ۳ میلیون و ۶۵۶ واحدی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یازدهمین مرحله ثبت درخواست خرید محصولات ایران‌خودرو در قالب طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش و بر اساس اولویت‌بندی متقاضیان از فردا (دوشنبه) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: کمتر از ۱۰ درصد جامعه  دسترسی به خرید بلیت هواپیما دارند و عملا  ۹۰ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی تصمیمات عملیاتی این بانک برای مدیریت بازار ارز و ثبات بخشی به آن را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است