بین‌الملل 22:11 - 02 تیر 1403
دادگاهی در سوئیس اعضای ثروتمندترین خانواده انگلیس را به جرم برده داری مدرن محکوم کرد.

ثروتمندترین خانواده انگلیس به جرم استثمار خدمتکاران خود محکوم شدند

دادگاهی در سوئیس چهار عضو ثروتمندترین خانواده انگلیس را به دلیل سوء استفاده از کارکنان هندی خود در عمارتی در سوئیس به زندان محکوم کرد.  

به گزارش تی‌آر‌تی، خانواده «هندوجا» که ثروتمندترین خانواده در انگلیس بوده و اصالتا هندی‌تبار هستند، در این دادگاه از اتهام «قاچاق انسان» تبرئه شدند، اما به دلیل برده‌داری مدرن از ۶ ماه تا ۴ سال حبس دریافت کردند. دادستان‌ها استدلال کردند که هندوجا‌ها مبلغ ناچیزی به کارکنان خود به عنوان حقوق پرداخت می‌کنند و این افراد به سختی حق بیرون رفتن از عمارت را دارند.

تخمین زده می‌شود که گروه تجاری برادران هندوجا ۴۷ میلیارد دلار ثروت داشته باشند. این گروه در یازده بخش از جمله نفت، مواد شیمیایی، خودرو، بانکداری و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.  

سازمان بین‌المللی کار تخمین می‌زند که ۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا قربانی برده‌داری مدرن هستند. گفته می‌شود افراد مجرم از «استیصال افراد فقیر» برای بهره‌کشی از آنان استفاده می‌کنند.

مترجم: زهرا نجفی


12066267
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌گوید باید از همسایه شمالی خود بخاطر رفتار سلف خود در پخش کردن اعلامیه‌های ضد تبلیغاتی عذرخواهی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیلاری کلینتون در اظهاراتی تند در کنفرانس «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که روایت اسرائیل در جهان «فاجعه‌بار و غیرموثر» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار بات‌یام، با انتشار پیامی ویدئویی ادعا کرد که سپاه پاسداران ایران در تلاش است برخی از ساکنان شهر را برای همکاری اطلاعاتی جذب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از نمایندگان سابق مجلس عراق تاکید کرد تاکنون نام ۶ نفر برای نخست‌وزیری ارائه شده و شانس السودانی برای ابقا نیز افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تاخیر در ساخت خط سوم انتقال برق ایران-ارمنستان که باید در سال 2020 به پایان می‌رسید و امکان سه برابر کردن تبادل انرژی میان دو کشور را از 400 به 1200 مگاوات افزایش می‌داد نه تنها سرمایه‌گذاری‌های ارمنستان را به خطر انداخته بلکه موجب بروز نا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هفت سازمان خواستار پیگیری فوری دیوان کیفری علیه رهبران اشغالگر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که هرچند جولان در اشغال اسرائیل است، اما هویتی سوری دارد و سرزمین اشغال شده سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا و داماد ترامپ قصد دارند با رئیس جمهور اوکراین در مورد نتایج مذاکرات خود با پوتین گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که اوکراین پس از دیدار ویتکاف و پوتین در مسکو منتظر سیگنال‌هایی از سوی هیئت آمریکایی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ می‌گوید حماس یکی از دو جسد آخرین گروگان در غزه را تحویل داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است