بین‌الملل 22:11 - 02 تیر 1403
دادگاهی در سوئیس اعضای ثروتمندترین خانواده انگلیس را به جرم برده داری مدرن محکوم کرد.

ثروتمندترین خانواده انگلیس به جرم استثمار خدمتکاران خود محکوم شدند

دادگاهی در سوئیس چهار عضو ثروتمندترین خانواده انگلیس را به دلیل سوء استفاده از کارکنان هندی خود در عمارتی در سوئیس به زندان محکوم کرد.  

به گزارش تی‌آر‌تی، خانواده «هندوجا» که ثروتمندترین خانواده در انگلیس بوده و اصالتا هندی‌تبار هستند، در این دادگاه از اتهام «قاچاق انسان» تبرئه شدند، اما به دلیل برده‌داری مدرن از ۶ ماه تا ۴ سال حبس دریافت کردند. دادستان‌ها استدلال کردند که هندوجا‌ها مبلغ ناچیزی به کارکنان خود به عنوان حقوق پرداخت می‌کنند و این افراد به سختی حق بیرون رفتن از عمارت را دارند.

تخمین زده می‌شود که گروه تجاری برادران هندوجا ۴۷ میلیارد دلار ثروت داشته باشند. این گروه در یازده بخش از جمله نفت، مواد شیمیایی، خودرو، بانکداری و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.  

سازمان بین‌المللی کار تخمین می‌زند که ۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا قربانی برده‌داری مدرن هستند. گفته می‌شود افراد مجرم از «استیصال افراد فقیر» برای بهره‌کشی از آنان استفاده می‌کنند.

مترجم: زهرا نجفی


12066267
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد پهپاد‌های ناشناس در نزدیکی هواپیمای او هنگام پرواز به سمت ایرلند مشاهده شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه، در واکنش تند به سیاست‌های اتحادیه اروپا اعلام کرد اروپا برای نجات از «مسیر اشتباهی» که جو بایدن آن را هدایت کرده، باید به دونالد ترامپ گوش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تونی بلر، نخست‌وزیر پیشین انگلیس، به دلیل مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی از فهرست اعضای اصلی «هیئت صلح» غزه در طرح پساجنگ دونالد ترامپ حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش با صدور بیانیه‌ای یورش نیرو‌های اسرائیل به محوطه آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در قدس اشغالی را به شدت محکوم کرد و خواستار بازگرداندن فوری این ملک به سازمان ملل و رعایت مصونیت آن شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه معاریو در گزارشی فاش کرد سارا نتانیاهو، همسر نخست‌وزیر اسرائیل، در تصمیم به برکناری رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک) نقش کلیدی داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران فرانسه، آلمان و انگلیس در نشست اضطراری لندن با ولودیمیر زلنسکی، حمایت قاطع خود از اوکراین در
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز در گزارشی فاش کرد حماس پس از عقب‌نشینی اسرائیل از بخش‌هایی از غزه، به سرعت در حال احیای اقتدار خود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از زلزله شدید ۷.۶ ریشتری در شرق ژاپن، نیروگاه‌های هسته‌ای فوکوشیما و دو منطقه دیگر هیچ ناهنجاری گزارش نکرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات ساخت دیواری به طول تقریبی ۵۰۰ کیلومتر در امتداد مرز با اردن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد درونی اتحادیه اروپا، این بلوک در حال بررسی گزینه‌هایی برای تقویت نیرو‌های امنیت داخلی لبنان از طریق آموزش، مشاوره و احتمالاً تأمین تجهیزات است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است