بین‌الملل 22:11 - 02 تیر 1403
دادگاهی در سوئیس اعضای ثروتمندترین خانواده انگلیس را به جرم برده داری مدرن محکوم کرد.

ثروتمندترین خانواده انگلیس به جرم استثمار خدمتکاران خود محکوم شدند

دادگاهی در سوئیس چهار عضو ثروتمندترین خانواده انگلیس را به دلیل سوء استفاده از کارکنان هندی خود در عمارتی در سوئیس به زندان محکوم کرد.  

به گزارش تی‌آر‌تی، خانواده «هندوجا» که ثروتمندترین خانواده در انگلیس بوده و اصالتا هندی‌تبار هستند، در این دادگاه از اتهام «قاچاق انسان» تبرئه شدند، اما به دلیل برده‌داری مدرن از ۶ ماه تا ۴ سال حبس دریافت کردند. دادستان‌ها استدلال کردند که هندوجا‌ها مبلغ ناچیزی به کارکنان خود به عنوان حقوق پرداخت می‌کنند و این افراد به سختی حق بیرون رفتن از عمارت را دارند.

تخمین زده می‌شود که گروه تجاری برادران هندوجا ۴۷ میلیارد دلار ثروت داشته باشند. این گروه در یازده بخش از جمله نفت، مواد شیمیایی، خودرو، بانکداری و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.  

سازمان بین‌المللی کار تخمین می‌زند که ۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا قربانی برده‌داری مدرن هستند. گفته می‌شود افراد مجرم از «استیصال افراد فقیر» برای بهره‌کشی از آنان استفاده می‌کنند.

مترجم: زهرا نجفی


12066267
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، در جریان دیدار با امانوئل مکرون در پاریس از امضای قرارداد خرید تا ۱۰۰ فروند جنگنده رافال و تجهیزات دفاعی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می‌گوید کشورش در مورد «دستور کار پاکسازی فلسطینی‌ها از غزه» مشکوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده از اوت گذشته بر صادرات سلاح‌های قابل استفاده در جنگ غزه به اسرائیل را لغو می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز حمایت از خبرنگاران فلسطینی اعلام کرد دست‌کم ۲۶ خبرنگار در اسارت اسرائیل هستند و ۳ تن از آنها از زمان ربوده‌شدن به‌طور کامل ناپدید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولیعهد عربستان با سفر به کاخ سفید به دنبال تضمین‌های امنیتی، فناوری هسته‌ای و دسترسی به هوش مصنوعی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سئول پیشنهاد برگزاری مذاکرات نظامی با پیونگ‌یانگ را برای روشن‌سازی مرز نظامی میان دو کشور و جلوگیری از درگیری‌های احتمالی در منطقه مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاستمداران عراقی پس از پایان انتخابات پارلمانی این کشور در هفته گذشته، خواستار تسریع در تشکیل دولت جدید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش جدید گاردین و سازمان پزشکان برای حقوق بشر نشان می‌دهد که فلسطینی‌ها در زندان‌های اسرائیل با نرخ شهادت بی‌سابقه‌ای روبه‌رو هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مجله آمریکایی ادعا کرد که پس از جنگ ۱۲ روزه ایران با بهره‌گیری از درس‌های میدانی، برنامه موشکی خود را تقویت کرده و توانایی خود را بهبود داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادگاهی در بنگلادش شیخ حسینه، نخست وزیر برکنار شده را روز دوشنبه به اعدام محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است