سیاسی 11:23 - 28 فروردین 1403
تقاضای بررسی طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک طبق اصل ۸۵ اعلام وصول شد.

اعلام وصول تقاضای اعمال اصل ۸۵ در طرح یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی

محمد رشیدی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یک مورد اعلام وصولی را قرائت کرد.

بر این اساس تقاضای بررسی طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل ۸۵ اعلام وصول شد.

رشیدی در هنگام قرائت اعلام وصول اظهار کرد: این طرح در نوبت رسیدگی در صحن علنی قرار دارد منتها به دلیل اهمیت موضوع و فرصت کوتاه باقی‌مانده تا پایان عمر مجلس یازدهم عده‌ای از نمایندگان تقاضای بررسی آن طبق اصل ۸۵ را مطرح کردند که امروز اعلام وصول شد.

براساس اصل ۸۵ قانون اساسی مجلس نمی‌تواند اختیار قانون‌گذاری را به شخص یا هیاتی واگذار کند ولی در موارد ضروری می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های داخلی خود تفویض کند، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌نماید به صورت آزمایشی اجرا می‌شود و تصویب نهایی آنها با مجلس شورای اسلامی خواهد بود.


12047826
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - خبر تلخ و بود ناگوار؛ پرچم ایران در دانشگاه به آتش کشیده شد؛ شاید باور این نیم سطر برای همه ما سخت باشد؛ اما این اتفاق افتاد آن هم در محیط دانشگاه. در اعتراضات دانشجویی سه چهار روز اخیر در دانشگاه‌های کشور که مثل اعتراضات به...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به تداوم دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، از مطرح شدن پیشنهادات و ابتکارات خیلی مهم و عملیاتی طی روند گفت‌و‌گو‌ها خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به تداوم دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، از مطرح شدن پیشنهادات و ابتکارات خیلی مهم و عملیاتی طی روند گفت‌و‌گو‌ها خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در پیامی به مناسبت شهادت دو خلبان متعهد هوانیروز ارتش، نوشت: بی تردید تلاش‌های شبانه‌روزی و مجاهدت‌های خاموش این عقابان تیزپرواز، جلوه‌ای روشن از روحیه ایثار است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبر انقلاب، اقدام آمریکا در اعزام ناو‌های هواپیمابر به منطقه را پرهزینه و خطرناک دانست
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبر انقلاب، اقدام آمریکا در اعزام ناو‌های هواپیمابر به منطقه را پرهزینه و خطرناک دانست
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان با دو مقام ارشد این کشور ملاقات و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی دفاع گفت: عراقچی⁩ از حمایت و اختیار کافی برای این توافق برخوردار است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون آموزش مجلس هفته آینده با محوریت رسیدگی به حوادث اخیر دانشگاه‌ها تشکیل جلسه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران اعلام کرد: داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر و روستا می‌توانند طبق قانون و تنها برای یک‌بار، حوزه انتخابیه خود را در همان شهرستان تغییر دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است