سیاسی 11:23 - 28 فروردین 1403
تقاضای بررسی طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک طبق اصل ۸۵ اعلام وصول شد.

اعلام وصول تقاضای اعمال اصل ۸۵ در طرح یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی

محمد رشیدی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یک مورد اعلام وصولی را قرائت کرد.

بر این اساس تقاضای بررسی طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل ۸۵ اعلام وصول شد.

رشیدی در هنگام قرائت اعلام وصول اظهار کرد: این طرح در نوبت رسیدگی در صحن علنی قرار دارد منتها به دلیل اهمیت موضوع و فرصت کوتاه باقی‌مانده تا پایان عمر مجلس یازدهم عده‌ای از نمایندگان تقاضای بررسی آن طبق اصل ۸۵ را مطرح کردند که امروز اعلام وصول شد.

براساس اصل ۸۵ قانون اساسی مجلس نمی‌تواند اختیار قانون‌گذاری را به شخص یا هیاتی واگذار کند ولی در موارد ضروری می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های داخلی خود تفویض کند، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌نماید به صورت آزمایشی اجرا می‌شود و تصویب نهایی آنها با مجلس شورای اسلامی خواهد بود.


12047826
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «محمد رئیس‌زاده» را برای مدت ۴ سال به عنوان رئیس کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با بیان اینکه درخصوص قیمت بنزین قرار نبود مردم را شگفت‌زده کنیم، گفت: پروژه‌های فشار افزایی، جلوگیری از فلر سوزی، سرمایه‌گذاری در میادین نفت و گاز و سرمایه‌گذاری روی انرژی خورشیدی و همچنین توسعه حمل و نقل عمومی برای مدیریت و کاه...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی، مهمترین چالش امروز کشور را مسائل اقتصادی عنوان کرد و افزود: اگر در برنامه هفتم می‌خواهیم رشد ۸ درصدی داشته باشیم، باید به بهره وری بیشتر از سرمایه گذاری سهم اختصاص دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی، مهمترین چالش امروز کشور را مسائل اقتصادی عنوان کرد و افزود: اگر در برنامه هفتم می‌خواهیم رشد ۸ درصدی داشته باشیم، باید به بهره وری بیشتر از سرمایه گذاری سهم اختصاص دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه به طرح جامعی برای صنعت بیمه در کشور نیازمندیم و عملکرد این صنعت باید آسیب شناسی شود، گفت: دولت این آمادگی را دارد که پیشنهادات سازنده صنعت بیمه را با اولویت پیگیری کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به تغییر ماده ۱۸۲ آیین نامه مجلس، در حین بررسی بودجه نمایندگان از ارائه پیشنهادات حکمی مسلوب الاختیار هستند و اکنون مجلس باید در خصوص احکام بودجه های سنواتی تصمیم گیری کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات با پایان یافتن مهلت قانونی برای انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی روند رسیدگی به ترک فعل دستگاه‌های مسئول را آغاز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید رزمایش سهند ۲۰۲۵ نشان‌دهنده‌ وجود اراده‌ جدی در میان‌ کشورهای‌ مستقل برای‌ دفاع‌ از خود در مقابل‌ مناسبات‌ ظالمانه‌ جهانی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ایران و ترکیه به عنوان دو قدرت مهم منطقه مصمم هستند با هماهنگی و همکاری نزدیک در مسیر صلح پایدار، ثبات و توسعه منطقه‌ای گام بردارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس بررسی لایحه دوفوریتی الحاق برخی مواد به قانون تنظیم‌ بخشی از مقررات مالی دولت است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است