بین‌الملل 19:52 - 10 مهر 1401

تصویب معاهدات مناطق الحاقی جدید در دومای روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ویاچسلا ولودین» رئیس دومای دولتی روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که دوما فردا دوشنبه پیش‌ نویس قانون اساسی و تصویب معاهدات برای مناطق جدید را بررسی خواهد کرد.

رئیس دومای دولتی روسیه در مصاحبه‌ ای با «پاول زاروبین» در برنامه مسکو- کرملین- پوتین در این باره گفت: فردا ما اصلاحیه‌ هایی در قوانین اساسی و همچنین تصویب معاهدات بین‌ المللی را بررسی خواهیم کرد.

در بیانیه هایی که در وبگاه دادگاه قانون اساسی روسیه منتشر شده، آمده است که دادگاه معاهدات مربوط به پذیرش دونتسک و لوهانسک به روسیه و همچنین مناطق زاپروژیا و خرسون را مطابق با قانون اساسی فدراسیون روسیه به رسمیت شناخته است.

لازم به ذکر است که همه‌ پرسی برای پیوستن ۴ منطقه مذکور، از هفته گذشته آغاز شد و سه‌ شنبه پیش به اتمام رسید و پس از رأی موافق اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌ کنندگان در این همه‌ پرسی، مناطق مذکور درخواست رسمی خود را برای پیوستن به روسیه ارائه کردند.

اوکراین و کشورهای غربی این همه‌ پرسی را ساختگی و نامشروع خوانده‌ اند. الحاق این مناطق به روسیه بدان معنا است که مسکو ناحیه‌ ای به وسعت کشور پرتغال را به قلمرو خود اضافه خواهد کرد.

این در حالی است که دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز جمعه دونتسک و لوهانسک و دو منطقه زاپروژیا و خِرسون را به روسیه الحاق کرد.

وی درباره این مراسم گفت: توافقنامه الحاق با 4 قلمرویی که در آن همه‌ پرسی انجام شد و درخواست‌ های مربوطه را به طرف روسی ارائه داده‌ اند، امضا شد.

در مراسم الحاق، پوتین سخنرانی کرد و عصر جمعه نیز مراسم جشنی در میدان سرخ مسکو برگزار شد.


11700933
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، دولت ترامپ قصد دارد یک ژنرال دوستاره آمریکایی را به عنوان فرمانده «نیروی تثبیت بین‌المللی» در غزه منصوب کند تا رهبری این نیرو را که بر اساس قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل تشکیل خواهد شد، بر عهده گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی فروپاشی یک سازه آهنی در محل ساخت یک کتابخانه در شهر گوانگجو کره جنوبی، یک کارگر جان خود را از دست داد، دو نفر دیگر مفقود شده‌اند و یک نفر نیز در آوار به دام افتاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبعی در سرویس امنیتی اوکراین (SBU) مدعی شد که پهپاد‌های این کشور برای اولین بار به یک دکل نفتی روسیه در دریای خزر حمله کرده و عملیات استخراج نفت و گاز آن را متوقف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی با ریاست تونی بلر بر شورای صلح غزه، نام نیکولای ملادینوف دیپلمات بلغاری به عنوان گزینه جدید مطرح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، متحدان اروپایی اوکراین را متهم کرد که به حل ریشه‌ای جنگ علاقه‌ای ندارند و تنها به دنبال یک آتش‌بس موقت برای تجدید قوای ارتش اوکراین هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات عراقی صبح روز پنجشنبه به دلیل مه غلیظی که دید را کاهش داده بود، فرودگاه بین‌المللی بغداد را به طور موقت تعطیل کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی توقیف نفتکش توسط آمریکا بیش از ۳۰ کشتی تحریم‌شده در ونزوئلا در معرض توقیف قرار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت آرا به لغو کامل و بی قید و شرط تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه تحت «قانون سزار» رأی مثبت داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، معاون ارشد وزارت امور خارجه تایوان اخیراً سفری محرمانه و غیرعلنی به اسرائیل داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شد دلیل توقیف تانکر نفتی بزرگ در سواحل ونزوئلا به دلیل نقش داشتن در قاچاق نفت برای ایران و حزب‌الله لبنان تحریم شده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است