بین‌الملل 19:52 - 10 مهر 1401

تصویب معاهدات مناطق الحاقی جدید در دومای روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ویاچسلا ولودین» رئیس دومای دولتی روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که دوما فردا دوشنبه پیش‌ نویس قانون اساسی و تصویب معاهدات برای مناطق جدید را بررسی خواهد کرد.

رئیس دومای دولتی روسیه در مصاحبه‌ ای با «پاول زاروبین» در برنامه مسکو- کرملین- پوتین در این باره گفت: فردا ما اصلاحیه‌ هایی در قوانین اساسی و همچنین تصویب معاهدات بین‌ المللی را بررسی خواهیم کرد.

در بیانیه هایی که در وبگاه دادگاه قانون اساسی روسیه منتشر شده، آمده است که دادگاه معاهدات مربوط به پذیرش دونتسک و لوهانسک به روسیه و همچنین مناطق زاپروژیا و خرسون را مطابق با قانون اساسی فدراسیون روسیه به رسمیت شناخته است.

لازم به ذکر است که همه‌ پرسی برای پیوستن ۴ منطقه مذکور، از هفته گذشته آغاز شد و سه‌ شنبه پیش به اتمام رسید و پس از رأی موافق اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌ کنندگان در این همه‌ پرسی، مناطق مذکور درخواست رسمی خود را برای پیوستن به روسیه ارائه کردند.

اوکراین و کشورهای غربی این همه‌ پرسی را ساختگی و نامشروع خوانده‌ اند. الحاق این مناطق به روسیه بدان معنا است که مسکو ناحیه‌ ای به وسعت کشور پرتغال را به قلمرو خود اضافه خواهد کرد.

این در حالی است که دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز جمعه دونتسک و لوهانسک و دو منطقه زاپروژیا و خِرسون را به روسیه الحاق کرد.

وی درباره این مراسم گفت: توافقنامه الحاق با 4 قلمرویی که در آن همه‌ پرسی انجام شد و درخواست‌ های مربوطه را به طرف روسی ارائه داده‌ اند، امضا شد.

در مراسم الحاق، پوتین سخنرانی کرد و عصر جمعه نیز مراسم جشنی در میدان سرخ مسکو برگزار شد.


11700933
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد دولت موقت سوریه با ابراز امیدواری از لغو تحریم‌های واشنگتن در ماه‌های آینده، از برنامه این کشور برای معرفی واحد پول جدید در سال آینده خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کلمبیا ترامپ را به تلاش برای تهاجم به ونزوئلا متهم کرد و هدف اصلی واشنگتن را کنترل نفت این کشور و نه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل تایید کرد که نتانیاهو با رئیس سازمان اطلاعات مصر، در قدس اشغالی با یکدیگر دیدار کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فرانسه امروز اعلام کرد که تنها رئیس‌جمهور اوکراین، حق مذاکره درباره امتیازات ارضی را دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمار تکان‌دهنده وزارت آموزش و پرورش فلسطین از شهادت ۲۰۰۵۸ دانش‌آموز و زخمی شدن ۳۱۱۳۹ تن دیگر از آغاز تهاجم اسرائیل در اکتبر ۲۰۲۳ خبر می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه در اتهام‌زنی بی‌سابقه اعلام کرد که سرویس جاسوسی انگلیس پشت حملات خرابکارانه به خطوط لوله گاز نورد استریم بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش بلومبرگ، ایالات متحده از پیوستن به طرح جنجالی اتحادیه اروپا برای استفاده از دارایی‌های مسدودشده روسیه به منظور تأمین مالی اوکراین خودداری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دکتر ظریف در ادامه مواضع همیشگی‌اش، این بار نیز در حالیکه روسیه، در حمایت از ایران برای جلوگیری از اجرای اسنپ‌بک تلاش می‌کند بار دیگر علایق غرب‌گرایی خود را برملا کرد و مواضع ضدروسی گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی یک حمله مسلحانه به کاروان نظامی پاکستان در منطقه تانگی در ایالت خیبر پختونخوا، ۱۰ سرباز کشته و هفت نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان به پوتین در مورد عبور از حریم هوایی این کشور برای دیدار با ترامپ در بوداپست هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است