اجتماعی 08:36 - 23 اسفند 1403
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، جزئیات تمهیدات ترافیکی آخرین پنجشنبه و جمعه پایان سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ در آخرین پنجشنبه و جمعه ۱۴۰۳

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سرهنگ احسان مؤمنی، معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ،  با اشاره به افزایش حجم تردد در پنجشنبه و جمعه آخر سال، اعلام کرد: با توجه به سنت دیرینه زیارت اهل قبور در روزهای پایانی سال، پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ویژه‌ای برای کاهش ترافیک معابر منتهی به بهشت زهرا در نظر گرفته است. که از جمله آن مسیرهای دسترسی به قطعات جدید و قدیم بهشت زهرا است.

به گفته وی، مسیرهای دسترسی به قطعات جدید (از قطعه ۳۰۰ به بالا) از بزرگراه علامه عسگری، زیرگذر سه‌راه باقرشهر و جاده قمصر مقابل قطعه ۳۱۵، از جاده قدیم قم (کهریزک)، ورودی باب الحوائج (جنوب به شمال)، از قطعات قدیمی به جدید، از طریق زیرگذر مترو و زیرگذر در گلدسته است.

سرهنگ مؤمنی با اشاره به مسیرهای ورودی و خروجی مناطق مختلف بیان کرد: مناطق غرب تهران، از آزادراه خلیج فارس، بزرگراه علامه عسگری، ورودی باب‌السلام (در ۱۳ آبان) و جاده قدیم چله‌دوان؛ مناطق مرکزی و شمال تهران، از طریق بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه شهید هاشمی (صالح‌آباد)، باب‌الشهدا (میدان ساعت)، بزرگراه علامه عسگری و جاده قدیم چله‌دوان، مشخص شده است.

سرهنگ مؤمنی از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در معابر داخلی بهشت زهرا خبر داد و گفت: با توجه به حجم بالای تردد، برخی خیابان‌های داخل بهشت زهرا به‌صورت یک‌طرفه خواهند بود تا ترافیک روان‌تری را داشته باشیم.

وی ادامه داد: برخی از خیابان‌ها شامل خیابان فدک جنوبی، خیابان نیکان، خیابان لاله ۱۳، خیابان لاله ۵، خیابان لاله ۷، خیابان لاله ۹، خیابان لاله ۴، خیابان لاله ۲، خیابان ملکوت، خیابان یاس ۳، خیابان یاس ۵، خیابان محسنین، خیابان ساجدین ۳ و ۴ یک طرفه است.

سرهنگ مؤمنی افزود: ورود و خروج از بهشت زهرا در روزهای پایانی سال نیز ساماندهی شده است ورودی درهای باب‌السلام و باب‌الشهدا در بخش شمالی، ورودی در باب‌الرضا در شمال شرقی و در باب‌الحوائج و باب‌الزهرا از جاده قدیم قم و در باب‌الحسین (ع) برای ورود به قطعات جدید است و همچنین؛ خروجی درهای باب‌السلام، باب‌الشهدا، باب‌الندبه و باب‌المقبره در ضلع شمالی ودر های باب‌الرضا، باب الحسن، باب‌الحوائج، باب‌الحیدر، باب‌الزهرا، باب‌القرآن، باب‌الصادقین، باب‌القیامت و باب‌القبله در شرق و جنوب بهشت زهرا درهای خروجی است.

سرهنگ مؤمنی تأکید کرد که درهای باب‌الشهدا، باب‌الزهرا و باب‌الحوائج آرامستان بهشت زهرا پنجشنبه به روی مراجعه‌کنندگان باز خواهد بود.

وی از شهروندان خواست تا با مدیریت زمان، از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده و از پارک دوبل در اطراف و داخل آرامستان خودداری کنند.

منبع: پلیس راهور


12166223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی مرگبار در یک مکانیکی واقع در مجیدیه تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با رد ادعا‌های مطرح‌شده درباره عدم رعایت حقوق بازداشت‌ شدگان گفت: آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران از قوانین مترقی در تامین حقوق متهمان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به اعلام مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا نسبت به بروز شرایط جوی نامساعد در ارتفاعات کشور هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد: بررسی دقیق پرونده «صالح محمدی» نشان می‌دهد او هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۳ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تجلیل از راهپیمایی پرشکوه و خیره‌کننده مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر با به کارگیری بیش از ۷۵۰۰ نیروی عملیاتی و بیش از هزار دستگاه لجستیکی، پوشش امدادی گسترده‌ای را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال فراهم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: پلیس با سرعت و جدیت بیشتری با قاچاق کالا، احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و مفاسد اقتصادی برخورد خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است