اجتماعی 09:14 - 07 تیر 1401
رئیس کل دادگستری استان تهران عزت و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مرهون خون شهدا و جان‌فشانی ایثارگران دانست.

عزت و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون خون شهدا و جان‌فشانی ایثارگران است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز رسانه و ارتباطات دادگستری استان تهران؛ علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در معیت سیدرضا سجودی سرپرست معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی، داراب رحمتی معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی و رضا صابری مشاور امور ایثارگران دادگستری تهران به‌منظور ادای احترام به خانواده معظم شهدا در ششمین روز از هفته قوه قضاییه با خانواده شهیدان موسی و محسن شمس دیدار کرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران حضور در محضر خانواده عزیز، انقلابی و ایثارگر شهیدان موسی و محسن شمس را یک توفیق ارزشمند دانست و در عین حال با گرامی‌داشت هفته قوه قضاییه و یاد و خاطره شهدای هفتم تیر گفت: هفته قوه قضاییه یادآور شهادت شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان است و اگر امروز امنیتی در کشور وجود دارد، ملت شریف ایران اسلامی از عزت و آبرویی برخوردار هستند و احکام اسلامی در این کشور پیاده‌سازی می‌شود، مرهون مجاهدت‌ها، رشادت‌ها، جان‌فشانی‌ها و از خودگذشتگی‌های شهدای گرانقدر است که جان خود را در طبق اخلاص نهادند و از هستی خود گذشتند تا اسلام، آرمان‌های امام راحل (ره) و تمامیت ارضی کشور حفظ شود.

وی عزت و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مرهون خون شهدا و جان‌فشانی ایثارگران دانست و گفت: میزها و سمت‌هایی که امروز در اختیار مسئولان قرار دارد، امانتی از جانب شهدا است که در اختیار همه ما قرار گرفته است؛ لذا تمامی مسئولان باید مستمرا به خود متذکر و یادآور شوند که میز مسئولیت و خدمت در اصل برای حفاظت و صیانت از کشور، نظام مقدس جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و حقوق مردم است.

القاصی با تاکید بر اینکه همه مسئولان بدهکار شهدا محسوب می‌شوند، اذعان کرد: دستگاه قضایی اگر اعتبار و آبرویی دارد و این اذن را دارد تا در میان مردم قضاوت کند و در خصوص موضوعات مهمه جامعه به‌عنوان حاکم و تصمیم‌گیرنده نقش داشته باشد، مرهون خون‌ها و جان‌فشانی‌های شهدای عزیز و گران‌قدر است‌.

رئیس کل دادگستری استان تهران پاسخ‌گویی در محضر شهدا در روز قیامت را یک امر غیرقابل اجتناب و قطعی عنوان کرد و در عین حال امنیت، استقلال، عزت و آبروی امروز کشور را حاصل تلاش‌ها و جان‌فشانی‌های شهدا و ایثارگران ارزیابی کرد و گفت: آرامش و ظرفیتی که برای رشد و تعالی آحاد جامعه در کشور وجود دارد بی‌شک همگی آن‌ها در ازای فداکاری‌های جوانان عزیزی رقم خورده که با گذشت از جان، زندگی بهتری را برای هم‌نوعان خود به ارمغان آوردند و بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی از تعلقات دنیوی دست کشیدند تا حیثیت کشور از بین نرود و عزت آن خدشه‌دار نشود.

وی با اشاره به اینکه مجاهدت‌ها، ایثارگری‌ها و جان‌فشانی‌ها با پایان دفاع مقدس به پایان نرسیده و در ابعاد دیگر در جریان است، گفت: رمز پایداری انقلاب اسلامی و دلیل اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی علی‌رغم همه تهدیدات، تهاجمات و حملات در حوزه‌ها و عرصه‌های مختلف به مسیر تعالی خود ادامه داده و هم‌چنان می‌درخشد، تسری فرهنگ ایثار و شهادت در همه حوزه‌ها و ابعاد در جامعه است که این فرهنگ نیز برگرفته از فرهنگ عاشورای حسینی است.

القاصی در بخش دیگری از سخنان خود ضرورت «توسل به شهدا» را یادآور شد و گفت: شهدا از همگان بی‌نیازند و در نزد پروردگار متعال روزی می‌گیرند و در عین حال ناظر بر تمامی اعمال و رفتار مسئولان هستند؛ لذا مسئولان باید به‌گونه‌ای عمل کنند تا شرمنده شهدا و راه آن‌ها نشوند.

رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر مسئولیت سنگین و خطیر خانواده شهدا در جهت حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: حتما دعای خیر پدران و مادران شهدا می‌تواند به همه مسئولان کمک کند تا از مسیر درست و صحیح منحرف نشوند و در حوزه مسئولیت خود شرمنده شهدا نگردند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی خود را موظف می‌داند تا در مسیر شهدا گام بردارد و ادامه‌دهنده مسیر ایشان در حوزه فعالیت خود باشد، گفت: انشالله پایان مسئولیت هر یک از ما، با شهادت ختم به‌خیر شود.

لازم به ذکر است؛ رئیس کل دادگستری استان تهران پس از حضور در منزل این شهیدان گران‌قدر، نماز مغرب و عشا را در مسجد سپهسالار حسین (ع) و در میان اقشار مختلف مردم اقامه کرد.

گفتنی است؛ شهید موسی شمس در ۱۰ مردادماه سال ۶۰ در سرپل ذهاب به درجه شهادت نائل آمد و شهید محسن شمس نیز در ۱۵ بهمن‌ماه سال ۵۸ توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب در کردستان به مقام شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/


11607397
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: ما تنها با تکیه بر علم، تجربه و هنر می‌توانیم کالبدی بسازیم که در روح شهر اثرگذار باشد و زندگی مردم را با آرامش و آسایش همراه کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فراجا اعلام کرد: بغداد با صدور پیامی از همکاری امنیتی تهران در آزادی دو تبعه ربوده‌شده عراقی قدردانی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از ادامه ثبت‌نام و اعزام عمره مفرده تا ۲۴ اسفند خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: از مجموع ۱۱۰ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی مددجویان بهزیستی، ۵۸ درصد آن به زنان تحت پوشش سازمان پرداخت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات و رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت در اسفند سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره تعداد وکلای بازداشتی در حوادث دی ماه، گفت: برخی وکلا در این ایام بازداشت شدند اما در مقایسه با سایر مشاغل تعداد کمی بودند و اکنون یک یا دو نفر از وکلا در بازداشت هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عوامل متعددی سبب بروز تصادفات منجر به فوت می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان تهران از احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ساختمان‌های دادگستری کل استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: گسترش قرارداد‌های پیش‌فروش ساختمان، در کنار نیاز واقعی بازار مسکن به تأمین مالی پروژه‌ها، علت بروز دعاوی گسترده و حتی پرونده‌های کثیرالشاکی را فراهم کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ششم اسفند تا ساعت ۸ صبح روز شنبه نهم اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است