سیاسی 08:29 - 12 آذر 1401

باید با فریب‌خوردگان اعتراضات اخیر با رأفت اسلامی برخورد شود

محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ضرورت و چگونگی برخورد با کسانی که در اعتراضات و اغتشاشات اخیر دستگیر شده‌اند، گفت: باید رویکردی منطقی برای برخورد با معترضان در نظر گرفت و در صورت امکان قانونی به اخذ تعهد اکتفا کرد، چرا که پرونده‌سازی ممکن است هزینه‌هایی داشته باشد.

وی تصریح کرد: کسانی که صرفاً معترض بوده اند و منجر به اغتشاش و ناامنی نشده اند، باید از لیدرها و مجرمان جدا شوند. بهتر آن است که برای این افراد سوءسابقه ای در نظر گرفته نشود.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس یادآور شد: البته با کسانی که اقدام به تخریب اموال عمومی کرده اند یا با خوی وحشی گری، بسیجیان ما همچون روح‌الله عجمیان و آرمان الله‌وردی یا خدمتگزاران نیروی انتظامی را به شهادت رسانده اند، باید با اشد مجازات برخورد شود.

آصفری تاکید کرد: باید با کسانی که همچون داعشی ها دست به جنایات هولناک در کشور زده‌اند، برخوردی عبرت آموز صورت گیرد تا در آینده حداقل شاهد این قبیل جنایات در برابر نیروهای انتظامی و امنیتی کشور نباشیم.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نکته قابل توجه آن است که با رسیدگی به مسائل، صحبت‌های ارشادی و گفتمان منطقی، کسانی که فریب خورده بودند یا صرفاً به برخی مسائل اعتراض داشتند را از مسیر اغتشاش فاصله دهیم.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به جهاد تبیین، گفت: مقصر اصلی گروهی از مسئولان هستند که جهاد تبیین را به درستی انجام نداده‌اند، چرا که اگر جهاد تبیین به درستی انجام شده بود شاید این هیجانات در گروهی از مردم ایجاد نمی‌شد، در نتیجه دست به چنین اعتراضات نمی‌زدند و التهاب کمتری را در کشور شاهد بودیم.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس بیان کرد: به هر حال برخی از کسانی که در اعتراضات بوده اند بعد از گذشت مدتی متوجه رویکرد و اقدامات اغتشاشگران شدند و راه خود را از آنها جدا کردند. بنابراین باید با این عده که فریب خورده هستند از باب رأفت اسلامی برخورد شود.

آصفری در پاسخ به این سوال که مجلس شورای اسلامی در این باره چه خواهد کرد، گفت: رسیدگی به این مسائل وظیفه دستگاه قضائی است، البته مجلس نیز به روش‌های مختلف بر ضرورت برخورد با اغتشاشگران و کسانی که دست به جنایت زده اند، تاکید کرده است.


11753558
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: آنچه جمهوری اسلامی ایران طی سال‌ها بار‌ها هشدار داده بود اینکه تهدید اصلی منطقه، رژیم صهیونیستی است و تجاوزگری این رژیم پایانی ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در شبکه ایکس از سه دستور عارف برای حل مشکلات اهالی هنر و رسانه، خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار در مراسم افتتاح بیمارستان ۵۵۰ تخت خوابی فیاض بخش وجود بیمارستان‌ها و مراکز عمومی با محوطه‌های بزرگ را یک ضرورت برای شکل گیری ارتباطات اجتماعی مردم محلات دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به عربستان سعودی سفر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور بر ضرورت ارائه خدمات با کیفیت به مردم در بیمارستان‌ها تاکید کرد و گفت: باید کاری کنیم که همه مردم از جمله بازنشستگان و نیازمندان، در مراکز درمانی بهترین خدمت را بگیرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبردی و امور مجلس رییس جمهور، تاکید کرد که باید به فلسفه حقوق محیط زیست توجه شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی رئیس جمهور از اقدامات گسترده حقوقی برای مستندسازی و پیگیری حقوقی خسارات جنگ اخیر خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام برخی مواد لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور را مغایر با سیاست‌های کلی نظام قانونگذاری دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه تاکید کرد: برای تحقق اهداف باید شناخت دقیقی از فرصت‌ها و چالش‌های موجود داشت و از گرفتار شدن در بلندپروازی‌های غیرواقع‌بینانه پرهیز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر تدوین و تهیه طرح «ارتقاء جایگاه سینما در کشور» خواستار بازگشت هنرمندان خارج از کشور به وطن شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است