اجتماعی 16:16 - 01 مرداد 1403
فرمانده کل انتظامی کشور از تلاش مضاعف برای ارائه بهترین خدمات به پیشکسوتان فراجا خبر داد.

تلاش مضاعف برای ارائه بهترین خدمات به پیشکسوتان فراجا

سردار احمدرضا رادان در نشست صمیمی با پیشکسوتان ژاندارمری که در سالن همایش‌های نورالرضا (ع) برگزار شد، اظهار داشت: در ابتدا به اساتید و پیشکسوتان و رفقای قدیمی و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس که میراث‌داران نظم و آرامش و امنیت برای مردم هستید عرض سلام و ادب و خدا قوت دارم.

وی افزود: ایام محرم و تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت می‌گویم و امیدوارم اسم، رسم و نسب همه ما با این خاندان گره خورده باشد.

سردار رادان ادامه داد: شما پیشکسوتان ژاندارمری در دوران سختی انجام وظیفه کردید که قطعاً اجر و ثواب مضاعفی خواهید داشت و عشق به خدمت، شما را در انجام وظیفه‌ای که داشتید موفق کرد.

وی ادامه داد: خدمت در ژاندارمری در شرایط سخت و بحرانی بود و حتماً این سختی‌ها شما را تبدیل به مرد میدان کرد؛ همانگونه که شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور در صحنه‌های سخت عملیاتی در سوریه و عراق تبدیل به مرد میدان شد.

سردار رادان در ادامه به بیان چند خاطره از شهدایی همچون شهید آریافر و شهید خرم رودی پرداخت و اظهار داشت: اخلاص، دقیق بودن و لحظه‌ای عمل کردن، اقتدار، مهربانی و با فکر و صبوری در کار‌ها عمل کردن از جمله شاخص‌های این عزیزان بود که توفیق حضور در کنار آنها را داشتم.

وی با بیان اینکه تمام تلاش خود را در بخش‌هایی که مسئولیت داشته‌ام به کار گرفته‌ام تا خدمات درخور و شأن شما پیشکسوتان ارائه شود، اظهار داشت: میز خدمت در همه مراکز خدماتی فراجا به پیشکسوتان راه اندازی و سهولت ورود به مراکز انتظامی و ارائه خدمت انجام شده است.

فرمانده کل انتظامی کشور در پایان با بیان اینکه در مجموعه انتظامی منت‌دار پیشکسوتان برای ارائه خدمات به آنها هستیم، گفت: از همه عزیزان پیشکسوت دعوت می‌شود تا برای حضور در مرز‌های مختلف کشور و یادآوری خاطرات خود و نیز ارائه راهنمایی به مرزبانان حضور پیدا کنید و در این جا به یکایک شما پیشکسوتان سر تعظیم فرود می‌آورم.


12075357
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی مرگبار در یک مکانیکی واقع در مجیدیه تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با رد ادعا‌های مطرح‌شده درباره عدم رعایت حقوق بازداشت‌ شدگان گفت: آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران از قوانین مترقی در تامین حقوق متهمان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به اعلام مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا نسبت به بروز شرایط جوی نامساعد در ارتفاعات کشور هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد: بررسی دقیق پرونده «صالح محمدی» نشان می‌دهد او هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۳ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تجلیل از راهپیمایی پرشکوه و خیره‌کننده مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر با به کارگیری بیش از ۷۵۰۰ نیروی عملیاتی و بیش از هزار دستگاه لجستیکی، پوشش امدادی گسترده‌ای را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال فراهم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: پلیس با سرعت و جدیت بیشتری با قاچاق کالا، احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و مفاسد اقتصادی برخورد خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است