سیاسی 23:39 - 25 مرداد 1403
سبحانی در مراسم امضای قرارداد همکاری میان کانون جهانگردی و اتومبیل‌رانی ایران و ارمنستان، بر اهمیت گسترش گردشگری میان دو کشور تاکید کرد.

گردشگری پیام‌آور صلح و دوستی میان ایران و ارمنستان است

در مراسم امضای قرارداد همکاری میان کانون جهانگردی و اتومبیل‌رانی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون اتومبیل‌رانی جمهوری ارمنستان، مهدی سبحانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، با اشاره به دیدار اخیر نیکول پاشینیان نخست‌وزیر جمهوری ارمنستان با رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر عزم راسخ عالی‌ترین سطوح سیاسی ایران برای توسعه همه‌جانبه روابط با ارمنستان تأکید کرد.

مهدی سبحانی با اشاره به اهمیت روابط فرهنگی میان دو کشور، گردشگری را مهم‌ترین بخش این ارتباط دانست و گفت: «این صنعت می‌تواند سهم عمده‌ای در رونق اقتصادی و ارتباطات مردمی دو کشور داشته باشد.»

وی همچنین افزود: «گسترش گردشگری بازتاب‌دهنده امنیت در کشورهاست و گردشگران پیام‌آوران صلح، دوستی، امنیت و آرامش دو کشور هستند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌های کانون جهانگردی و اتومبیل‌رانی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون اتومبیل‌رانی جمهوری ارمنستان برای تسهیل سفر رانندگان ارمنی به ایران با خودروی شخصی قدردانی کرد و گفت: «این اقدام لذت سفر را برای گردشگران بیشتر می‌کند.»

در پایان، مهدی سبحانی با اشاره به قدمت و عضویت کانون اتومبیل‌رانی ایران در سازمان‌های بین‌المللی، از طرف ارمنی دعوت کرد تا از این ظرفیت بزرگ استفاده کند. این تفاهم‌نامه گامی مهم در جهت تقویت روابط گردشگری و فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان محسوب می‌شود و انتظار می‌رود تأثیر مثبتی بر صنعت گردشگری هر دو کشور داشته باشد.

منبع: مهر


12083312
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته بقائی در مورد تمام موضوعات سیاست خارجی از جمله بحث هسته‌ای، ایران به صورت مستقل تصمیم می‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف گفت: افزایش قیمت بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار برخورد نهاد‌های نظارتی را در پی خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در راس هیاتی تهران را به مقصد چین ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بازدید رئیس جمهور از وزارت نفت و معاونت زنان ریاست جمهوری و حاشیه‌های مذاکرات احتمالی با غربی‌ها پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برنامه آمریکا، اسرائیل، اروپا و برخی از کشور‌های منطقه جدای از هم نیست و به‌دنبال فشار بر ایران هستند تا کشورمان را در منطقه تضعیف کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است