اجتماعی 14:41 - 25 بهمن 1398

بازدید رئیسی از ندامتگاه زنان/دستور پیگیری وضعیت زندانیان

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح جمعه ۲۵ بهمن ۹۸و در آستانه سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن، رئیس دستگاه قضا از ندامتگاه شهر ری (زنان) بازدید کرد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی، در بدو ورود در کارگاه‌های خیاطی، معرق کاری و قالیبافی ندامتگاه شهرری حضور یافت و به صورت چهره به چهره با مددجویان به گفتگو پرداخت و در جریان مشکلات آن‌ها قرار گرفت.

رئیس قوه قضائیه در جریان این بازدید ضمن حضور در جمع قضات و دادیاران زندان دستور داد حداکثر تا قبل از پایان سال ۹۸ ضمن پالایش زندانیان وضعیت بلاتکلیف‌ها، آزادی مشروط ها و همچنین اعطای مرخصی پایان حبس مشخص شود.

آیت الله رئیسی همچنین هیأت قضائی را که به همراه خود به زندان زنان قرچک آورده بود، مأمور کرد که به تهران برنگردند و در محل زندان به بررسی وضعیت زندانیان و مستحقان تخفیف و عفو بپردازند و گزارش آن را هم به فوریت به حوزه ریاست قوه قضائیه اعلام کنند.

رئیس دستگاه قضا همچنین در جمع قضات حاضر در زندان دستور داد با عمل به قانون از سختگیری‌های بلا وجه در مورد اعطای مرخصی و همچنین پذیرش وثایق خودداری شود.

آیت الله رئیسی همچنین باز اجتماعی و اصلاح کردن زندانیان را وظیفه اصلی زندان دانست و بر قرار گرفتن زندان‌ها در این مسیر تاکید کرد.

وی در این بازدید وضعیت سابقه مددجویان و جرایم و اتهامات آن‌ها را پرس و جو کرد و ضمن استماع صحبت‌های آن‌ها، از آن‌ها خواست تا تفاضاهای خود را نوشته و برای بررسی ارسال کنند.

آیت الله رئیسی در رابطه با مددجویانی که نسبت به بلاتکلیف بودن پرونده خود گلایه‌هایی را مطرح کرده بودند، نکاتی را به مسئولان ذیربط متذکر شد.

در ادامه این بازدید وقتی یکی از زنان زندانی محکوم مالی از ممانعت خانواده همسرش برای ملاقات او و فرزندانش سخن گفت، آیت الله رئیسی تاکید کرد که با صدور دستور قضائی شرایط ملاقات این مادر با فرزندانش میسر شود.

رئیس قوه قضائیه همچنین در مورد محکومی که پرونده او بلاتکلیفی چند ماهه داشت، دستور پیگیری ویژه صادر کرد.

وی همچنین نسبت به مددجویی که با بدهی ۳۰۰ میلیونی در زندان است و خود را تولیدکننده معرفی کرد، خطاب به مسئولان ذی ربط تاکید کرد که تقاضای این زندانی مورد بررسی قرار گیرد.

آیت الله رئیسی در ادامه و پس از بازدید از کارگاه‌های زندان، به اندرزگاه رفت و پس از حضور در واحد مددکاری، از سالن‌های زندان بازدید کرد.

رئیس قوه قضائیه با حضور در سالن‌های زندان و با مطالعه تقاضاهای مددجویان، در برخی موارد دستورات لازم را صادر کرد.

مشکلات اغلب زندانیان در رابطه با آزادی مشروط، اعسار، عدم رضایت شکات در پرونده‌های مالی بود که رئیس قوه قضائیه مورد به مورد به سوالات و درخواست‌های مددجویان پاسخ داد و در این زمینه نیز دستوراتی را به مقامات قضائی داد.

وی همچنین در رابطه با دو مددجو که اهل ایلام بودند و تقاضای حضور در زندان شهر خود برای سپری کردن دوران محکومیت را داشتند، خطاب به رئیس سازمان زندان‌ها دستور داد که شرایط انتقال این دو زندانی و همه افراد مشابه که چنین شرایطی را دارند فراهم شود.

آیت الله رئیسی پس از شنیدن سخنان مددجویان، طی سخنانی در جمع زندانیان مالی، از آن‌ها خواست که تقاضاهای خود را به صورت مکتوب ارائه کرد و در رابطه با جلب رضایت شاکی تلاش کنند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه ضمن حضور در بند مادران زندانی به رسیدگی به پرونده‌های آن‌ها پرداخت و وضعیت شرایط زندان و نحوه تأمین مایحتاج کودکان این مادران زندانی را از مددکار مربوطه جویا شد و نسبت به رسیدگی‌های ویژه بهداشتی و درمانی به مادران و فرزندان آن‌ها تاکید کرد.

طی روزهای گذشته نیز در راستای برنامه‌های تحولی ریاست قوه قضائیه و سیاست‌های کاهش جمعیت کیفری و در اجرای دستورالعمل ساماندهی امور زندانیان و کاهش جمعیت کیفری تعداد ۶۰ نفر از زندانیانِ زن ندامتگاه تهران با اعطای مرخصی پایان حبس (زنانی که باقیمانده حبس آن‌ها کمتر از ۴ ماه است) آزاد شدند و در مجموع تعداد زنان آزاد شده ۱۰ درصد مجموع کل زندانیان زن زندان قرچک می‌باشد همچنین حسب دستور ریاست قوه قضائیه تعدادی از زنان که واجد شرایط عفو بودند لیست آن‌ها در کمیسیون عفو و بخشودگی قرار گرفت همزمان تعداد ۵۰ نفر از زنان زندانی نیز به همین مناسبت به مرخصی چند روزه اعزام شدند.


10393368
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در زمینه قانون‌گذاری برای کودکان نکاتی مهم وجود دارد که باید به آن توجه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کشور گفت: مشارکت یعنی مردم خود نیز در تأمین امنیت نقش‌آفرین باشند، همان‌گونه که در «دفاع مقدس ۱۲ روزه» شاهد این نقش‌آفرینی بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: تبدیل وضعیت مجموع ۲۲۰ هزار نفر از ایثارگران انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان دادسرای انتظامی قضات گفت: بنده براساس شیوه قتل مرحوم حجت‌الاسلام حیدری می‌گویم که معتقدم قاتل منافق بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، بر ضرورت توجه جدی به حل مشکلات مسکن جامعه ایثارگری تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق سالیانه مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۴، برای آخرین مرحله باقی‌مانده بازنشستگان و مستمری‌بگیران توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از دادستان کل کشور خواستار صدور دستور و مساعدت ویژه در خصوص اختصاص قضات خاصِ پرونده‌های محیط زیست شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع‌رسانی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا اعلام کرد: تمامی واحد‌های صنفی و اماکن عمومی مشمول قوانین خاص، ملزم به رعایت قوانین کشور هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با امضای تفاهم‌نامه میان معاونت داوری و میانجی‌گری مرکز حل اختلاف قوه قضاییه و کانون دفاتر خدمات قضایی کشور، سامانه‌های الکترونیک جذب، ارجاع و رسیدگی ویژه داوران حرفه‌ای به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد در «همایش سراسری معاونین و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران» بر تقویت و ارتباط با شبکه‌ها و تشکل‌های فعال در حوزه حقوقی و معاضدت قضایی و بهره‌گیری از توان آنها در حل مشکلات ایثارگران تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است