وبگردی 13:00 - 22 خرداد 1403
در منطقه‌ای دورافتاده از اتیوپی، زنی زندگی می‌کند که بیش از ۱۶ سال است غذا و آب نمی‌خورد.

زنی که پزشکان دنیا را متحیر کرد + عکس

 مولوورک اُومبائو می‌گوید زمانی که ۱۰ سال داشت، به طور ناگهانی دیگر نیازی به خوردن و آشامیدن پیدا نمی‌کند و آخرین وعده غذایی که مصرف کرده سوپ عدس بوده است.

وی توسط پزشکان در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی، مورد بررسی قرار گرفته است. پس از سه سال آزمایش، آنها گفتند که او در سلامت کامل به سر می‌برد و هیچ غذا، آب یا مواد زائد در دستگاه گوارش او وجود ندارد. این نشان می‌دهد که او حتی نیازی به ادرار و مدفوع نیز ندارد.

سلامت روانی او در دُبی و قطر نیز مورد بررسی پزشکان قرار گرفته که در این زمینه نیز مشکلی در او دیده نشده است. این دختر معتقد است که وضعیت غیرمعمول او «کار خدا» است و نمی‌داند چرا شروع شده است. او معتقد است که دیگر هرگز غذا نخواهد خورد.

عادت عجیب یک زن

منبع: خبرآنلاین


12062176
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های پایانی جنگ، به‌ویژه از میانه دهه ۱۹۸۰، بار‌ها از عوامل شیمیایی علیه نیرو‌های نظامی و حتی مناطق غیرنظامی بهره برد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پشت لباسش نوشته بود «مسافر کربلا». سیزده روز بعد، در تپه‌های قصرشیرین، همان نوجوان دوازده‌ساله به آرزویی رسید که بار‌ها در نوار وصیتش تکرار کرده بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از پژوهشگران با یافتن راه‌حلی خلاقانه، یکی از آلوده‌ترین زباله‌های کره زمین را به ماده‌ای ارزشمند برای فناوری‌های انرژی پاک تبدیل کرده‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی مسیر بهبودی پس از سوختگی‌های پوستی را تشریح کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت:در دوران بارداری علاوه بر کنترل وزن، برخی مواد غذایی باید با احتیاط جدی مصرف شوند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» افشای دوباره جزئیات ارتباط بیل گیتس با جفری اپستین بار دیگر پرسش‌های جدی درباره ساختار قدرت و ثروت در غرب ایجاد کرده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین بار ۱۱۴ سال پیش بود که مدال‌ها واقعا از طلای خالص بودند؛ بااین‌حال، مدال‌های امسال گران‌ترین و بی‌کیفیت‌ترین مدال‌های تاریخ لقب گرفته‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بعد از مسواک زدن، آب یا نفس شما خنک و یخ‌زده حس می‌شود، این حس ناشی از ماده‌ای در خمیردندان است که مغز را فریب می‌دهد تا سرما را حس کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در روزگاری که تجدد با چکمه‌های نظامی وارد ایران می‌شد، ساده‌ترین ابزارهای زندگی روزمره، از دوچرخه زیر پای جوانان تا امواج رادیو در کنج خانه‌ها، در بندِ «مجوز» و «تصدیق» بودند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مخالفت افکار عمومی آمریکا با جنگ و فرسایش توان سامانه‌های پدافندی و نظامی آمریکا، از جمله دلایلی است که احتمال حمله آمریکا به ایران را کاهش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است