استانی 07:29 - 13 اسفند 1403
استاندار هرمزگان رعایت ملاحظات ترافیکی و زیست محیطی را مورد تأکید قرار داد و برای حفظ ایمنی شهروندان و مسافران، باتوجه به مسیرهای جایگزین و در دسترس، تردد کامیون ها در بلوار شهید رجایی را ممنوع اعلام کرد.

تردد کامیون‌ها در بلوار شهید رجایی بندرعباس ممنوع شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد آشوری تازیانی در جلسه شورای ترافیک استان با اشاره به لزوم ارتقای فرهنگ ترافیکی، گفت: لازم است شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت تابلوهای تبلیغاتی برای مباحث آموزشی ترافیک استفاده کنند. همچنین صداوسیما باید این مهم را در دستور کار خود قرار دهد.

استاندار هرمزگان به مشکلات ناشی از استقرار نامناسب واحدهای تجاری و مشکلات ترافیکی این واحدها پرداخت و گفت: عدم توجه به ملاحظات ترافیکی و زیست‌محیطی در جانمایی این واحدها، باعث ایجاد مشکلاتی در عبور و مرور شهری شده است به همین منظور برای روان‌سازی ترافیک در محدوده این واحدها، باید یک طرح مناسب تهیه و برای بررسی و تصویب به شورای ترافیک ارائه شود.

آشوری تازیانی با تأکید بر ضرورت تصمیم‌گیری‌های کارشناسی در جلسات شورای ترافیک، اظهار داشت: مشکلات ترافیکی تنها با بودجه حل نمی‌شود، بلکه نیازمند تدبیر ،تصمیم‌گیری‌های صحیح و برنامه‌ریزی دقیق است.

وی با اشاره به نقش مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی در حل مشکلات شهری، از نیروی انتظامی، شهرداری و سایر نهادهای مرتبط خواست که با همکاری یکدیگر برای بهبود وضعیت ترافیک و افزایش امنیت جاده‌ای استان اقدامات لازم را انجام دهند.

گفتنی است در این جلسه، ممنوعیت تردد کامیون‌ها در بلوار شهید رجایی به تصویب رسید، بر مبنای این مصوبه تمامی کامیون‌ها باید از مسیرهای جایگزین استفاده کنند، همچنین مقرر شد در این مسیر برای حفظ ایمنی شهروندان سرعت‌گیر و موانع استاندارد ایجاد و علائم هشداردهنده مورد نیاز نیز نصب شود.

این نشست مصوبه ای نیز درخصوص برخورد قانونی با تخلیه کنندگان نخاله‌های ساختمانی در محیط شهری، مسیر ورودی های شهر و راه‌ها نیز به تصویب رسید.

انتهای پیام/864


12162435
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان گفت: با اراذل و اوباشی که امنیت و اموال مردم را تهدید کنند، به شدت برخورد خواهد شد و سخت ترین مجازات ها در انتظار برهم زنندگان نظم عمومی جامعه خواهد بود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه استان بوشهر از برگزاری بازسازی حضور زنان بوشهری در عرصه مقاومت و مقابله با استعمار و استکبار تحت عنوان مقاومت سرزمین مادری در بوشهر خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» فرمانده انتظامی استان از کشف 2تن انواع مواد مخدر در سال 1403 خبر داد و گفت: طی این مدت و در عملیات های مختلف پلیسی10 هزار و 55 سوداگر مرگ دستگیر که 7 هزار و 334 نفر آن معتاد متجاهر هستند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس از ثبت حضور خرس آسیایی در جنوب استان فارس خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئول گروه شنوایی شناسی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به انجام 2000 مورد کاشت حلزون در استان فارس اشاره کرد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» بلیت فروشی اینترنتی دیدار ۲ تیم تراکتور ایران و التعاون عربستان برای آقایان و بانوان از ساعت ۱۱ امروز - یکشنبه ۱۲ اسفند - آغاز شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: فکر می کنم در بخش دارو افزایش قیمت خیلی حادی را در سال آینده نداشته باشیم و اگر قیمت های ارزی خیلی تغییر نکند با یک معادل تورم شاید قیمت هایمان را افزایش بدهیم و جهشی در قیمت نداشته باشیم.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، گفت: نظارت های بهداشتی در استان کرمانشاه در قالب طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تشدید می شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار هرمزگان رعایت ملاحظات ترافیکی و زیست محیطی را مورد تأکید قرار داد و برای حفظ ایمنی شهروندان و مسافران، باتوجه به مسیرهای جایگزین و در دسترس، تردد کامیون ها در بلوار شهید رجایی را ممنوع اعلام کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» شهردار کاشان از آغاز مجدد پروازهای فرودگاه کاشان به مشهد مقدس در دو روز هفته خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است