اقتصادی 14:17 - 14 شهریور 1404
فرآیند واردات خودرو توسط ایرانیان خارج از کشور اعلام شد که طبق این فرآیند افراد باید تابعیت ایرانی داشته و تنها امکان واردات یک خودرو وجود دارد.

فرآیند واردات خودرو سواری توسط ایرانیان ساکن خارج از کشور اعلام شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- همزمان با تغییرات قیمتی در حوزه خودرو به ویژه در بخش داخلی برنامه ریزی برای واردات  خودرو از بخش های مختلف فراهم شده است به طوری که یکی از این بخش ها مربوط به جانبازان است که امکان پذیر شده و بخش دیگر هم که‌ اخیرا امکان پذیر شده مربوط به واردات خودرو از طریق ساکنان خارح از ایران امکان پذیر شده است که فرآیند آن از طریق سامانه جامع تجارت اعلام شد.

براساس این گزارش این فرآیند شامل چند بخش است و واردکنندگان  ایرانیان خارج از کشور دارای تابعیت ایرانی و دارای اقامت خارج از کشور مشمول تعریف ماده ۱۰۰۲ قانون مدنی دارای حداقل سن ۱۸ سال تمام که اقامت آنها تا تاریخ ابلاغ مصوبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ در خارج از کشور شروع شده باشد. به تشخیص وزارت امور خارجه و حداقل یک روز در سال ۱۴۰۴ اقامت داشته باشد.

همچنین وارد کنندگان  و ماموران ثابت تمامی دستگاه‌های لشگری و کشوری خارج از کشور تا تاریخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ به تشخیص وزارت امور خارجه  را داشته باشند.

گفتنی در این فرآیند افتتاح ثبت سفارش از این محل تا تاریخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ امکان پذیر است.

خودروهای خریداری شده از مصادیق رویه بدون انتقال ارز است. صرفاً ثبت سفارش این افراد به صورت بدون انتقال ارز از محل بند ۹ ماده ۳۸ آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات انجام خواهد شد.

ساز و کار ثبت سفارش خودروهای خریداری شده بعد از تاریخ مصوبه بجز مامورین دولتی از محل حساب ارزی خود و دیگران پس از هماهنگی با بانک مرکزی پیاده سازی خواهد شد.

۴- به استناد بند ۵ مصوبه شماره ۲۰۷۵۰ ت ۶۳۷۷۷ هـ مورخ ۱۴۰۴/۲/۱۰ هیات وزیران واردات از محل ارز سپرده خود و دیگران با تایید منشاء ارز توسط شبکه بانکی و واردات از محل ماده ۳۸ آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات مشمول ضوابط مربوط به سهمیه ارزی نمی شود.

۵- فرآیند درخواست اشخاص مشمول در سامانه وزارت امور خارجه انجام شده و در زمان ثبت سفارش به صورت سیستمی توسط سامانه جامع تجارت از سامانه وزارت خارجه استعلام می شود.

۶- برندها و مدل‌های مجاز خودروهای سواری توسط وزارت صمت اعلام شود.

۷- ثبت سفارش خودروی سواری نو و کارکرده حداکثر تا ۵ سال ساخت امکان پذیر است.

۸- واردات خودرو توسط افراد مشمول صرفاً یک خودرو است.

 


12223100
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کارگروه آرد و نان گفت: بیش از ۸۵ درصد واحد‌های نانوایی در بحث قیمت و کیفیت درست عمل می‌کنند و با واحد‌های متخلف برخورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به استحکام سازه‌های گلخانه و تاسیسات کشاورزی جهت کاهش خسارات اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۵ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۸۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رؤسای سازمان ملی استاندارد ایران و آژانس فدرال تنظیم مقررات فنی و اندازه‌شناسی روسیه در دیداری در حاشیه نشست رؤسای سازمان‌های ملی استاندارد کشور‌های عضو بریکس در هند، بر توسعه همکاری‌ها تأکید کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به استقبال گسترده مؤدیان از طرح «نشاندار کردن مالیات» اعلام کرد: سازمان امور مالیاتی نیز آمادگی دارد در صورت اخذ مجوزهای لازم، از این ظرفیت برای بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده و طرح‌های حمایتی استف...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر تدوین استاندارد‌های ملی، از تجدیدنظر استاندارد ملی کنتور‌های آب آشامیدنی سرد و آب گرم - قسمت «الزامات اندازه‌شناختی و فنی» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت:فرمول‌های کنونی قیمت‌گذاری خودرو که بر مبنای صورت‌های مالی و اظهارنامه‌های مالیاتی تدوین می‌شوند، دقت و کارآمدی لازم را برای تعیین قیمت خودرو ندارند و وزارت صمت در حال تدوین پیشنهاد‌های جدید برای ارائه به شورای رقابت اس...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۴ تیر به ۲۳.۹۲ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با افزایش دمای هوا، کولر‌های آبی سهم قابل توجهی در افزایش مصرف آب و برق خانوار‌ها دارند؛ از این‌رو سرویس به‌موقع و استفاده صحیح از آنها نقش مهمی در مدیریت مصرف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با فعالیت تمامی کارخانه ها، تولید شیرخشک نوزاد به ۷ میلیون قوطی در ماه رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است