اجتماعی 09:11 - 12 آذر 1401

خریدار قلابی لپ تاپ‌ها به دام افتاد/ رسید ساز جعلی ابزار جرم!

سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت در گفت و گو با خبرنگار مهر در تشریح این خبر گفت: یکی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و مدعی شد قصد فروش لپ تاپ خود در سایت‌های خرید و فروش کالاهای دست دوم را داشته که مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.

این مقام انتظامی اظهار داشت: شاکی در ادامه گفت لپ تاپ خود را با قیمت ۲۷ میلیون تومان آگهی کردم و پس از دقایقی فردی خوش صحبت با بنده تماس گرفت و پس از توافق ابتدایی و اخذ آدرس به درب منزل ما مراجعه کرد و پس از مشاهده‌ی لپ تاپ و توافق نهایی شماره کارت بانکی ام را گرفت و با اعلام مشخصات بنده و نشان دادن رسید پرداخت مبلغ مورد نظر در تلفن همراهش لپ تاپ را به همراه فاکتور خرید به وی دادم و بعد از بررسی حساب بانکی متوجه کلاهبرداری شدم.

وی افزود: تعداد دیگری از شهروندان نیز در خصوص سرقت لپ تاپ به این پلیس مراجعه کردند و با شرح شکایتشان مشخص شد متهم همه این افراد مشترک است و تمام شکات این پرونده بدون اطمینان پیدا کردن از واریز وجه به حساب خود و صرفاً با مشاهده مشخصات خود در صفحه نمایشگر تلفن همراه متهم و نرم افزار رسیدساز جعلی اقدام به تحویل کالا به مجرم شده‌اند که در نهایت به کلاهبرداری ختم شده است.

سرهنگ گودرزی بیان داشت: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از تحقیقات گسترده و همه جانبه ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کردند و پس از تشریفات قضائی این شیاد اینترنتی در حالی که مشغول کلاهبرداری از یکی دیگر از شهروندان بود دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرم پس از حضور در پلیس فتا پایتخت و مواجهه با شکات پرونده به جرم خود اقرار کرد و اظهار داشت پس از جلب اعتماد فروشنده و وارد کردن شماره کارت اعلامی در یک نرم افزار همراه بانک اصلی مشخصات شاکی را به دست می‌آوردم و با ورود به اپلیکیشن رسیدساز جعلی و وارد کردن اطلاعات وی یک رسید جعلی واریز به فروشندگان نشان می‌دادم و با بهانه‌هایی مثل اختلال در سامانه‌های پیامکی بانک‌ها با تحویل کالا به سرعت از محل خارج می‌شدم.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه متهم این پرونده در مجموع حدود پنج میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود توصیه کرد: لازم است افراد در زمان معامله ابتدا با بررسی حساب بانکی خود از واریز پول به حساب خود اطمینان حاصل کرده و سپس کالا را تحویل خریدار بدهند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir گزارش کنند.


11753607
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حکم اعدام «عقیل کشاورز» به جرم جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و ارتباط و همکاری اطلاعاتی با رژیم و تصویربرداری از اماکن نظامی و امنیتی، پس از تأیید در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی اجرا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه شماره ۶ عملیات امداد و نجات سوانح جوی روز‌های اخیر، اعلام کرد: شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تامین اجتماعی از آغاز پرداخت حقوق آذر ماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تحت پوشش از عصر امروز (جمعه ۲۸ آذر) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره ایده‌پردازی و تجربه نوردی «وصل آرمانی» با موضوع اعتکاف نوجوانانه، با هدف ایجاد فرصتی برای خلق، نوآوری و روایت تجربه‌های موفق در حوزه اعتکاف نوجوانان به همت ستاد شهید آرمان برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال‌احمر اعلام کرد: ۱۸ هزار هموطن متاثر از برف و کولاک و سیلاب بویژه در جنوب کشور طی ۴ روز گذشته از خدمات امدادی بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از کاهش تصادفات در هفته پایانی آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در پیامی درگذشت فداکار خدمت زنده‌یاد محمد قربان از نجاتگران جمعیت هلال‌احمر استان فارس را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گوید تشکیل گروه‌های همیار نقطه آغاز محله‌محوری است و آنچه دنبال می‌کنیم این است که بتوانیم این الگو را در کشور افزایش دهیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا در تازه‌ترین گزارش از وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور، گفت: تردد در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، جاده قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران – پردیس، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت، روان گزارش شده و محو...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: تردد در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، جاده قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران – پردیس، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت، روان گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است