اقتصادی 13:00 - 10 اردیبهشت 1404
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران از نظارت این سازمان بر واحد‌های تولیدی طلا در کشور خبر داد.

نظارت جدی سازمان ملی استاندارد ایران بر کیفیت مصنوعات طلا

باشگاه خبرنگاران جوان - انوشه رحمانی در دیدار با یکتا اشرفی معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی اظهار داشت: بر اساس ماده ۱۳ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، این سازمان تنها مرجع رسمی کشور در تعیین عیار رسمی و انگ گذاری مصنوعات فلزی گرانبهاست.

وی افزود: یکی از وظایف مهم سازمان ملی استاندارد ایران نظارت و ارتقای کیفیت مصنوعات طلای ایرانی در بازار مصرف برای افزایش اطمینان و امنیت روانی شهروندان در بازار است و تولید مصنوعات طلای زیر عیار رسمی را به هیچ وجه نمی‌پذیریم.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد، رعایت الزامات استاندارد را خط قرمز این سازمان برشمرد و گفت: در بازار مصرف فلزات گرانبها نیز سازمان ملی استاندارد ایران حضور جدی و دائمی دارد و با بازرسی‌ها و نمونه برداری از مصنوعات طلای توزیعی، کیفیت این مصنوعات را کنترل می‌کند.

رحمانی بر استفاده از ظرفیت‌های مشترک قانونی برای افزایش اطمینان و امنیت روانی شهروندان در بازار خرید طلا و همچنین ارتقای کیفیت این مصنوعات تاکید کرد.

معاون بانک مرکزی نیز در این دیدار به ارائه توضیحاتی درخصوص فرآیند‌های مرتبط با مسکوکات، شمش، طلا و پلتفرم‌های اینترنتی و مجازی پرداخت.

در این نشست هر دو مسئول بر ضرورت همکاری‌های گسترده بین سازمانی و برگزاری جلسات تخصصی و ارائه مفاد پیش نویس پیشنهادی برای طرح در جلسه آتی توافق کردند.

منبع: سازمان ملی استاندارد


12185122
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قوانین مربوط به حذف ارز ترجیحی به امضا رسید و تفاهمنامه همه‌جانبه راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه توسط رؤسای جمهور دو کشور امضا شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت:تعاملات ایران و روسیه در مقطع حساس کنونی معنادار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود در مخازن سد‌های کشور اکنون ۲۰.۴۷ میلیارد مترمکعب است؛ در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۲.۱۳ میلیارد مترمکعب بوده و کاهش ۷ درصدی را نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: با حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت شیرخام، نرخ محصولات لبنی به طور متوسط ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت راه‌آهن گفت:با اجرای کامل مدل «قطار کامل»، علاوه بر ارتقای سطح خدمات و افزایش بهره‌وری شبکه، شاهد رشد سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در صنعت حمل‌ونقل ریلی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو اتاق بازرگانی ایران همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی علاوه بر تقویت زمینه تجارت و صادرات شاهد بهبود فضای کسب و کار در کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو اتاق بازرگانی ایران همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی علاوه بر تقویت زمینه تجارت و صادرات شاهد بهبود فضای کسب‌و‌کار در کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام از توزیع روزانه ۶۰ هزارتن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کارگروه آرد و نان گفت: با توجه به ذخایر مناسب، اکنون مشکلی در خصوص تامین گندم و آرد ماه رمضان نداریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است