بین‌الملل 21:26 - 21 دی 1403
وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ شخص و نهاد مرتبط با روسیه را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است.

آمریکا بیش از ۲۰۰ شخص و نهاد مرتبط با انرژی روسیه را تحریم کرد

آمریکا در بزرگ‌ترین دور تحریم‌های ناوبری دریایی در سال‌های اخیر اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ شخص و نهاد را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است.

 دولت بایدن روز جمعه اعلام کرد که بیش از ۱۸۰ کشتی و ده‌ها شخص و نهاد را در ارتباط با تولید و تجارت نفت و گاز روسیه هدف قرار داده است. دولت بایدن همچنین اجازه تحریم «هر شخصی که مشخص شود در حوزه انرژی روسیه فعالیت کرده یا می‌کند» را داده است.

«جنت یلن» وزیر خزانه‌داری آمریکا در این رابطه گفت که این اقدام واشنگتن در راستای مختل کردن درآمدزایی روسیه از حوزه انرژی انجام شده است.

وی گفت: «ما با اقدامات امروز خطرات تحریمی در ارتباط با دادوستد نفت روسیه از جمله در زمینه حمل‌ونقل و تسهیل تراکنش‌های مالی را افزایش می‌دهیم.»

وزارت خزانه‌داری انگلیس نیز اعلام کرده که تحریم‌هایی را علیه نهاد‌های نفتی از جمله شرکت «گازپروم نفت» روسیه اعمال کرده است.

گازپروم نفت در واکنش به تحریم‌های اعمالی آمریکا، اقدامات واشنگتن را «بی‌اساس» و «غیرقانونی» خوانده است.

یکی از نمایندگان این شرکت در این رابطه گفت: «گازپروم نفت تصمیم برای قرار دادن دارایی‌هایش در فهرست تحریم‌ها را بی‌اساس، غیرقانونی و مغایر با اصول رقابت آزاد می‌داند.»

منبع: ایسنا


12139275
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با اعلام ورود قریب‌الوقوع میلیون‌ها بشکه نفت ونزوئلا به بازار آمریکا، از کنترل شخصی بر اموال حاصل از فروش آن سخن گفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا پس از نشست ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاقان» در پاریس گفت که پروتکل‌های امنیتی برای اوکراین «تقریباً تکمیل شده» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه از همه گروه‌های مسلح کرد - «از جمله در سوریه» - خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار منتشر شده ۵۵ سرباز کوبایی و ونزوئلایی در جریان عملیات آمریکا در ونزوئلا کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ، اسرائیل و سوریه را برای دستیابی به توافقی که امنیت مرزی را تثبیت کند، تحت فشار قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که بسیاری کشته شده‌اند حتی با اینکه آن‌ها می‌دانستند که ما به ونزوئلا می‌رویم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا مشروعیت رئیس جمهور موقت ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند جنگنده اف-۱۶ تایوانی عصر سه‌شنبه در سواحل شرقی جزیره سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سومالی سفر گیدئون ساعر به هرجیسا را ​​​​محکوم کرد و گفت که این نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سومالی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌ها بین دولت موقت سوریه و نیرو‌های کرد در حلب از سر گرفته شد و حداقل چهار نفر کشته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است