اجتماعی 10:53 - 27 اسفند 1403
ایستگاه متروی میدان خراسان تهران که مدت‌ها در انتظار بهره‌برداری بود، امروز به بهره‌برداری رسید.

ایستگاه مترو میدان خراسان در خط ۶ به بهره‌برداری رسید

باشگاه خبرنگاران جوان - ایستگاه متروی میدان خراسان تهران که مدت‌ها در انتظار بهره‌برداری بود، امروز به بهره‌برداری رسید.

ایستگاه متروی میدان خراسان، به عنوان بخشی از خط ۶ متروی تهران، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این ایستگاه، با اتصال به شبکه متروی سراسری، امکان دسترسی آسان شهروندان به مناطق مختلف شهر را فراهم می‌کند. با بهره‌برداری از این ایستگاه، ساکنان میدان خراسان و مناطق اطراف می‌توانند به راحتی و با صرف کمترین زمان و هزینه، به مقاصد مورد نظر خود سفر کنند.

با این حال، توسعه مترو در تهران به این نقطه ختم نمی‌شود. بهره‌برداری از خطوط توسعه‌ای خطوط ۶ و ۷ مترو به سال ۱۴۰۵ موکول شده است. این خطوط توسعه‌ای، با افزایش طول خطوط موجود و ایجاد ایستگاه‌های جدید، امکان دسترسی به مناطق بیشتری از شهر را فراهم می‌کنند و به تکمیل شبکه متروی تهران کمک شایانی می‌کنند.

افتتاح ایستگاه متروی میدان خراسان و بهره‌برداری از سه ایستگاه دیگر در بهار سال آینده، نشان از عزم جدی مسئولان برای توسعه حمل و نقل عمومی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان است.


12167850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با امضای توافق‌نامه سه جانبه، حمایت از گونه‌های جانوری در خطر انقراض استمرار می‌یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی در خصوص ادعای پوشش یک ریالی برای دارو توضیحاتی ارائه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی وزارت کار گفت: از ابتدای دوره اجرای طرح کالابرگ در سراسر کشور، بازرسان حضور فعالی در سطح فروشگاه‌های سراسر کشور داشتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران بر ضرورت تقویت ‏فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز تاکید کرد و گفت: وضعیت زیرساخت‌های آموزشی در سفر‌های شهرستانی استاندار تهران پیگیری می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: ملت و دولت، امنیت و استقلال کشور را نخواهند فروخت/ نظام در دام شیطان بزرگ آمریکا نخواهد افتاد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور فراجا از کاهش ۳۹ درصدی عملکرد دوربین‌های نظارتی هوشمند جاده‌های کشور خبر داد و گفت: این موضوع نیازمند توجه جدی سازمان راهداری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر با اشاره به ایده گلریزان اجتماعی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی با شعار «هر شهروند یک خیر اجتماعی»، گفت: این ایده باید از ابتدای سال ۱۴۰۴ مدنظر همه معاونت‌های پیشگیری از جرم در دادگستری‌های سراسر کشور قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست ضمن تشریح آسیب‌های محیط‌زیستی در مراسم آخرین چهارشنبه سال، گفت: انفجار مواد منفجره باعث آلودگی صوتی و هوا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به راه اندازی قرارگاه نوروزی «امین»، گفت: این قرارگاه از قبل از تعطیلات نوروزی تا پایان تعطیلات فعال است.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» مسئولان وقت اداره صمت استان البرز با عدم دقت لازم و کافی در بررسی و پذیرش ثبت سفارشات شرکت های گروه دبش، زمینه ارتکاب جرم در پرونده چای دبش را فراهم کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است