اقتصادی 11:57 - 06 تیر 1401
نرخ مرغ و تخم مرغ با افزایش قیمت نسبت به روزهای گذشته خود را به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار نزدیک کرد.

قیمت مرغ و تخم مرغ در بازار به نرخ ستاد تنظیم بازار رسید

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، قیمت مرغ و تخم مرغ نسبت به روزهای اخیر افزایش یافته و خود را به قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار نزدیک کرده است.هر کیلو مرغ به قیمت 59800 تومان و هر شانه تخم مرغ کیلویی 75 هزار تومان به فروش می رود.

پس از اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه ها، قیمت مرغ کیلویی 59800 تومان و تخم مرغ شانه 30 عددی با وزن 1.9 کیلوگرمی 76 هزار تومان تصویب شد اما با این حال قیمت های بازار خیلی کمتر از این قیمت ها به فروش می رفت.

قیمتها پیش از این، مرغ کیلویی 42 هزار تومان  و تخم مرغ شانه 40 هزار تومان بود که طی یکی دو هفته اخیر آرام آرام افزایش یافت و خود را به قیمت های ستاد تنظیم بازار نزدیک کرده است.

معاون امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اخیرا در نشت خبری اعلام کرد: «پیش بینی کرده بودیم که پس از اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها بازار حدود 30 درصد محصول را پس بزند.»

اخیرا وزارت جهادکشاورزی عوارض صادرات مرغ و تخم مرغ را صفر کرده و همین عاملی برای کشش تقاضا و رشد قیمت شده است.

وزارت جهاد  کشاورزی معتقد است قیمت های پایین تر از ستاد تنظیم بازار برای تولید کننده صرفه  اقتصادی ندارد.

انتهای پیام/


11606520
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سید حسن خمینی گفت:اگر بخواهیم از شرایط سخت عبور کنیم، تنها راهش این است که وجدان‌ها را بیدار کنید؛ بیدار شدن وجدان‌ها به این است که بدانند مال خودشان است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران گفت: کشور هند یکی از کشور‌های نوظهور در بازار‌های تجاری است و به دلیل جمعیت بیش از یک میلیاردی که دارد، بازار مناسبی برای شرکت‌های ایرانی به شمار می‌آید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۶ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در جنگ ۱۲ روزه فرودگاه‌هایی که آسیب دیده بودند، در کمتر از ۱۰ روز با همت پیمانکاران و مهندسان کشور تعمیر و آماده بهره‌برداری شدند تا پروازها از سر گرفته شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی نوشت: ترکیب کالا‌ها در تالار اول و دوم مرکز مبادله مشخص شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ‌مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از مصرف حدود ۶۱۵ میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بازار تابلو سازی تهران طی سال‌های اخیر تحولات چشمگیری داشته و انواع تابلو‌ها جایگاه مهمی در تبلیغات پیدا کرده‌اند. بررسی میدانی نشان می‌دهد تابلو چلنیوم با سهم حدود ۸۰٪ از بازار، پرتقاضا‌ترین و پرفروش‌ترین تابلو در میان کسب و کار‌ها است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله ایران با اشاره به روایت نادرست رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق ایران از معاملات تالار دوم مرکز مبادله توضیحاتی را ارائه کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: جاده‌های ۲۴ استان امروز (پنجشنبه) برفی یا بارانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است