بین‌الملل 16:55 - 17 آذر 1398
در سایه اشاره‌ها به حل بحران دوحه
پادشاه عربستان در دیدار با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس درباره دستور جلسه نشست روز سه‌شنبه سران این شورا و تلاش‌ها برای حل بحران قطر گفت‌وگو کرد.

پادشاه عربستان با دبیرکل شورای همکاری دستورکار نشست شورا را بررسی کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان امروز (یکشنبه) در دیدار با عبداللطیف الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به بررسی موضوعات مندرج در دستور جلسه چهلمین نشست این شورا و راه‌های ضامن تقویت فعالیت‌های مشترک کشورهای عضو پرداخت.

الزیانی اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد، نشست سران شورای همکاری خلیج فارس سه‌شنبه (۱۰ دسامبر) به ریاست سلمان بن عبدالعزیز در شهر ریاض برگزار خواهد شد.

قرار است نشست وزرای خارجه کشورهای عضو این شورا فردا (دوشنبه) به عنوان نشست مقدماتی این دوره در دفتر دبیرخانه در ریاض برگزار شود.

روزنامه القبس، چاپ کویت به نقل از برخی منابع آگاه نوشت، حل اختلافات کشورهای حوزه خلیج فارس هنوز به توافقی درباره رویکرد آتی آنها نسبت به روابط عربستان و قطر نیاز دارد و امید می‌رود این توافق بدون هیچ مانعی حاصل شود.

منابع یاد شده ضمن تقدیر از تلاش‌هایی که کویت برای حل اختلافات عربستان و قطر و ایجاد همبستگی میان آنها انجام داده، اظهار کردند: مسؤولان عربستانی و قطری به تازگی برخی از مهم‌ترین دلایل این اختلافات را که به بالا گرفتن شدت بحران انجامید، با یکدیگر مورد بحث و بررسی قرار داده و آنها را برطرف کردند.

انتهای پیام


10313762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت ایران در سفر به افغانستان از برنامه‌ریزی تهران و کابل برای توسعه روابط تجاری و رفع موانع مرزی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو صهیونیست در عملیاتی که به نظر می‌رسد استشهادی بوده، در نزدیکی مرز اردن کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو آماده است تا برای حل بحران اوکراین به راه‌حل‌های مصالحه‌آمیز دست یابد، اما در صورتی که منافع امنیتی آن تضمین شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق دادگاه جنایات نسل‌کشی در رواندا با اشاره به شباهت‌های میان غزه و رواندا در سال ۱۹۹۴، تأکید کرد که اسرائیل باید پاسخگوی باشند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین در تازه‌ترین تبادل با روسیه بقایای هزار نظامی کشته‌شده را تحویل گرفت که ادامه روند دریافت بیش از ۷ هزار جسد در ماه‌های اخیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه تحریم‌های تازه ژاپن و کاهش سقف قیمت نفت خود را «غیردوستانه» خواند و وعده اقدام متقابل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ساکنان غزه با اشاره به قطعی فراگیر اینترنت و تلفن غزه از احتمال تشدید قریب‌الوقوع عملیات زمینی اسرائیل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود او و استارمر در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات، از جمله درگیری جاری در اوکراین، بحث کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع، برخی از عالی رتبه‌ترین دیپلمات‌های آمریکایی که بر رویداد‌های سوریه متمرکز بودند، در روز‌های اخیر به طور ناگهانی از سمت خود برکنار شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسپانیا اعلام کرد به منظور کمک به دیوان کیفری بین‌المللی، «تخلفات حقوق بشر در غزه» را بررسی خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است