علمی فناوری 16:31 - 28 شهریور 1403
مهلت زمان ثبت‌نام و انتخاب‌رشته در رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) سراسری مهرماه ۱۴۰۳ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تا سوم مهر تمدید شد.

مهلت ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۳ تا سوم مهر تمدید شد

پیرو اطلاعیه تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۰و انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته در رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) سراسری مهرماه سال ۱۴۰۳ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۳ همچنین اطلاعیه تمدید ثبت‌نام و اعلام رشته‌محل‌های جدید و اصلاحات مربوط به پذیرش دوره مذکور به تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۸، به اطلاع متقاضیان پذیرش در این مرحله می‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن‌دسته از متقاضیانی که برای ثبت‌نام اقدام نکرده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده تا روز سه‌شنبه به تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۳بتوانند نسبت به ثبت‌نام در این مرحله اقدام کنند.

بنابراین ضرورت دارد متقاضیان در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و اطلاعیه مذکور با فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیازِ ثبت‌نام به درگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. ضمناً آن دسته از متقاضیانی که قبلاً در این مرحله ثبت‌نام نموده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.


12094107
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان سنجش بیش از ۴۵۰ هزار نفر از متقاضیان نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ نسبت به مشاهده و دریافت کارت شرکت در آزمون اقدام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از تلاش‌ها و مدیریت هوشمندانه وزارت بهداشت تقدیر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها به طور جد برای بدن مفید هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت گفت: حدود ۶ هزار نفر در دفاع مقدس ۱۲ روزه در مراکز درمانی بستری شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جاسوس‌افزار مخفیانه هر کاری را که در دستگاه خود انجام می‌دهید، از مرور اینترنت گرفته تا تراکنش‌های حساس، ردیابی می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات بر لزوم تدوین سندی جامع و قابل اجرا تاکید و هدف از حکمرانی داده‌محور را جلوگیری از موازی‌کاری و فعالیت‌های بی‌نتیجه عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای جدید نشان داده است که کودکان به نگرانی‌های فزاینده مبنی بر مضر بودن گذراندن وقت زیاد در فضای مجازی پاسخ می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای که توسط محققان دانمارکی انجام شد، عاملی را آشکار کرد که باعث افزایش احتمال ابتلا به تومور‌های مغزی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به دلیل ساخت هزاران سد، بشریت قطب‌های زمین را تقریباً یک متر جابه‌جا کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت از آغاز فرآیند ثبت‌نام آزمون استخدامی این وزارتخانه از روز گذشته خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است