بین‌الملل 22:45 - 20 مهر 1404
رژیم اسرائیل با ایجاد محدودیت‌هایی قصد دارد مانع دیدار اسرای فلسطینی با خانواده‌های خود شود که سال‌ها از یکدیگر دور بوده‌اند.

ممانعت رژیم اسرائیل از دیدار خانواده‌ها با اسرای فلسطینی که قرار است آزاد شوند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - به گفته منابع محلی، رژیم اسرائیل با ادعای وجود «دلایل امنیتی»، بیش از ۲۰ خانواده فلسطینی را که بستگانشان قرار است آزاد، اما تبعید شوند، از عبور از گذرگاه کرامه به سمت اردن منع کرده است.

خواهر «باسم خندقجی» یکی از اسرای فلسطینی در گفت‌و‌گو با شبکه العربی گفت که همه خانواده‌ها به بهانه مسائل امنیتی از سفر بازداشته شده‌اند.

این اقدام در آستانه آزادی اسرای فلسطینی انجام می‌شود که برخی از آنها از چهره‌های جنبش‌هایی مانند حماس، فتح یا جهاد اسلامی هستند و پیش از این به دلیل مقاومت در برابر اشغالگران، به حبس ابد محکوم شده بودند. گفته شده برخی از آنها قرار است پس از آزادی به غزه، مصر، قطر یا ترکیه اخراج شوند.

منابع محلی می‌گویند هدف از این محدودیت‌ها، جلوگیری از دیدار دوباره اسرای فلسطینی با خانواده‌هایشان پس از سال‌ها دوری است.

پیش از این، دفتر رسانه‌ای اسرا، از مانع‌تراشی در روند آزادی اسرای فلسطینی خبر داد. به گفته این دفتر، رژیم اسرائیل همچنان در حال ایجاد موانعی است که مانع از اعلام رسمی فهرست اسرای فلسطینی می‌شود که قرار است آزاد شوند. 

طبق توافق آتش‌بس غزه، قرار است ۴۸ اسیر اسرائیلی که در غزه نگهداری می‌شوند و ۲۰ نفر آنها زنده هستند، با حدود دو هزار اسیر فلسطینی که در زندان‌های اسرائیل هستند، مبادله شوند. 

به گفته منابع آگاه، حماس صبح دوشنبه اسرای زنده اسرائیلی را آزاد کرده و عصر همان روز اجساد اسرای کشته‌شده را تحویل می‌دهد.

منبع: قدس نیوز


12233879
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل با ایجاد محدودیت‌هایی قصد دارد مانع دیدار اسرای فلسطینی با خانواده‌های خود شود که سال‌ها از یکدیگر دور بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند محمود عباس در اجلاس صلح شرم‌الشیخ برای نهایی کردن آتش‌بس غزه شرکت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر روز دوشنبه میزبان اجلاس بین‌المللی صلح شرم‌الشیخ با حضور رهبران بیش از ۲۰ کشور برای پایان جنگ غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه هاآرتص نوشت: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد، اما این نشان دهنده قدرت او نیست بلکه در تداوم سیاست خارجی آمریکا برای حفظ اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر نشریه هاآرتص می‌گوید جنگ غزه بدون پیروزی روشن پایان یافت و نتیجه‌ای جز فرسایش برای (رژیم) اسرائیل نداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در برلین در حمایت از فلسطین و علیه نسل‌کشی اسرائیل تجمع کردند، اما پلیس آلمان با خشونت به معترضان حمله کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان اسرائیلی همزمان با عقب‌نشینی، یک نوجوان فلسطینی مبتلا به اوتیسم را که ماه‌ها پیش ربوده بودند، آزاد کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محله الکتیبه در شمال خان‌یونس پس از بمباران کاملاً ویران شده و مردم آن را به سونامی تشبیه می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محله الکتیبه در شمال خان‌یونس پس از بمباران کاملاً ویران شده و مردم آن را به سونامی تشبیه می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراکز «بنیاد بشردوستانه غزه» که در ماه‌های گذشته فلسطینیان زیادی در نزدیکی آن‌ها به شهادت رسیده بودند، فعالیت خود را به طور کامل متوقف کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است