سیاسی 10:47 - 25 فروردین 1403
نشست شورای وحدت برای تحول با پیام آیت الله موحدی کرمانی، رییس شورای مرکز جامعه روحانیت و نمایندگان منتخب دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

نشست شورای وحدت برای تحول آغاز شد

نشست شورای وحدت برای تحول، امروز شنبه (۲۵ فروردین ماه) با حضور اعضای این شورا و برخی نمایندگان راه یافته به دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از فهرست شورای وحدت در مجتمع فرهنگی آدینه تهران آغاز شد.

این نشست با پیام آیت الله موحدی کرمانی و منوچهر متکی رییس هیات اجرایی شورای وحدت و نماینده منتخب مجلس دوازدهم آغاز شد.

آیت الله موحدی کرمانی در این پیام با توصیه منتخبان ملت در مجلس دوازدهم به رعایت موازین اخلاقی از جمله اخلاص و حفظ وحدت، ابراز امیدواری کرد که نمایندگان منتخب با وحدت و خدمت به مردم به ایفای وظایف نمایندگی بپردازند به گونه‌ای که نام مجلس شورا برای مردم تداعی "مجلس خدمت" کند.

این همایش با هدف تبیین شرایط کشور، ضرورت تحول و رویکرد‌ها و کارکرد‌های مجلس در راس امور و الزامات کار فراکسیونی در مجلس از جمله اهداف برگزاری این نشست است که اکنون در حال برگزاری است و قرار است نمایندگان منتخب راه یافته به مجلس دوازدهم در نشست‌های اختصاصی درباره اهداف آن گفتگو کنند.

در ابتدای این همایش حمیدرضا آقابابایی مجلس شورای اسلامی را به دلیل وجود نخبگان جایگاهی برای ارتباط گیری عنوان کرد و اظهارداشت: ۱۸۰ نفر از منتخبان مجلس آینده دارای سابقه نمایندگی هستند به همین دلیل حس می‌کنیم این مجلس در زمینه‌های مختلف به خصوص در پیروی از رهبری یک گام به جلو است.

وی افزود: شرط اول رصد کردن کسب اطلاع است و به همین منظور در این جلسه تعداد زیادی از نمایندگان حضور دارند و در مورد مباحث مختلفی از جمله موضوعات امنیت ملی مطالبی بیان خواهد کرد.


12046776
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای دفاع نوشت: عراقچی مذاکره کننده‌ای ماهر، راهبردی و مورد اعتماد سطوح عالی تصمیم‌گیری و نهاد‌های نظامی و اطلاعاتی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: وزیر امور خارجه در رأس یک هیأت دیپلماتیک برای انجام مذاکرات هسته‌ای با آمریکا عازم مسقط شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دریابان شمخانی با حکم رئیس‌جمهور دبیر شورای دفاع شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حداد عادل با اشاره به لغو مذاکرات ایران و آمریکا خاطرنشان کرد: مذاکره‌ای که یک نفر بنشیند و یک نفر دستور دهد، مذاکره‌ای نیست که جمهوری اسلامی بخواهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دشمن با عبور از الگو‌های سنتی جنگ، به دنبال ایجاد اختلال است، گفت: دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ به دبنال عملیات روانی در ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارتش با بیان اینکه برای دفاع از کشور آمادگی کامل داریم، گفت: دسترسی ما به پایگاه‌های آمریکا آسان است و این موضوع، آسیب‌پذیری آنها را افزایش داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در نامه‌ای به دبیرکل حزب الله لبنان، درگذشت پدر سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید علی خمینی در گفت‌و‌گو با المیادین، ضمن تمجید از شخصیت رهبر انقلاب گفت: اسرائیل به‌دنبال تجزیه ایران است و تنها راه، مقاومت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله محمودی گلپایگانی صبح امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن‌ماه دار فانی را وداع گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قوه مقننه در بررسی جزئیات بودجه ۱۴۰۵، رویه متفاوتی را در پیش گرفت و اختیار تعیین سهم نهاد‌های عمومی را به دولت واگذار نکرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است