سیاسی 16:05 - 07 اسفند 1402
امیر سرتیپ دوم صالح گفت: دشمن با دعوت به تحریم انتخابات به دنبال ضربه زدن به امنیت جمهوری اسلامی است.

دشمن به‌دنبال ضربه زدن به امنیت جمهوری اسلامی است

امیرسرتیپ دوم جعفر صالح جانشین منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش در جمع کارکنان این یگان پدافندی با تبریک میلاد یگانه منجی عالم بشریت اظهار کرد: حضور پرشور و مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای، سرشکستگی دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مردم ایران در طول ۴۵ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دوره‌های مختلف وحدت ملی را به نمایش گذاشته اند، گفت: دشمن در صدد ایجاد اختلال در تجلی دوباره این وحدت است که لازم است ملت عزیز ایران اسلامی با حضور حداکثری در انتخابات ۱۱ اسفندماه سال جاری عزت و اقتدار ایران اسلامی را به جهانیان نشان دهند.

امیر سرتیپ دوم صالح خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به رهبری فرماندهی معظم کل قوا (مد ظله العالی) توانسته است از گذرگاه‌های دشوار به سلامت عبور کند که همین امر عصبانیت استکبار جهانی را به همراه داشته است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی متکی و اتکا به مردم است، گفت: دشمن بار دیگر با استفاده از رسانه‌های انبوه خود با دعوت به تحریم انتخابات به دنبال آسیب و ضربه به امنیت و اقتدار جمهوری اسلامی است.


12033879
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه سیاست خارجی باید در خدمت اقتصاد و تقویت سرمایه اجتماعی قرار گیرد، تاکید کرد: دولت چهاردهم همزمان در سه جبهه مختلف درگیر بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» موشک پدافندی دریاپایهٔ «صیاد ۳-G» برای نخستین‌بار از روی ناو شهید صیاد شیرازی شلیک و عملیاتی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری رزمایش بین المللی میلان ۲۰۲۶ در دیدار‌های جداگانه با فرماندهان کشور‌های شرکت کننده، بر تقویت همکاری‌های دوجانبه و چند جانبه در حوزه دریا تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش در دیدار‌های جداگانه با فرماندهان کشور‌های شرکت کننده، بر تقویت همکاری‌ها تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب مبلغ پنجاه میلیارد ریال به آزادی زندانیان نیازمند اختصاص دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینی وند، با اشاره به آمار ثبت‌نام انتخابات شورا‌ها گفت: ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات شورای روستا‌ها نسبت به دوره گذشته ۱۲.۶ درصد افزایش‌یافته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزارت کشور گفت: فرایند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا هنوز در حال انجام است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به لبنان را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام شورای حقوقی دیوان محاسبات کشور، هرگونه تشکیلات، ساختار و تصمیم‌گیری تحت عنوان شورای هماهنگی بانک ها فاقد وجاهت قانونی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران امور خارجه ایران و قطر در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا را بررسی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است