اجتماعی 14:59 - 19 شهریور 1403
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، روش‌های جذب کمک‌های مردمی در پویش ملی جشن عاطفه‌ها را اعلام کرد.

اعلام روش‌های مشارکت مردمی در «جشن عاطفه‌ها»

 

حبیب‌اله آسوده گفت: جشن عاطفه‌ها به عنوان یکی از مناسبت‌های ملی به منظور ترویج سنت حسنه خیر و احسان برای کمک به علم‌آموزی، رشد، توسعه و بالندگی کودکان، نوجوان و جوانان کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه جشن عاطفه‌ها همزمان با ایام ربیع در کشور آغاز شده است، افزود: مراسم زنگ عاطفه‌ها نیز همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، در مدارس سراسر کشور برگزار می‌شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با دعوت از مردم برای پیوستن به این پویش و تامین مایحتاج تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند، اظهار کرد: مردم نیکوکار می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۱۲* کمک‌های خود را واریز کنند.

آسوده خاطرنشان کرد: همچنین شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۹۱۹ به همین منظور پیش‌بینی شده است.

 وی اضافه کرد: کد دستوری #۱*۸۸۷۷* هم به استان‌ها اختصاص پیدا کرده است که خیران می‌توانند از این طریق، استان و شهر مورد نظر خود برای کمک‌رسانی را مشخص کنند.


12091013
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خانواده بیماران پروانه‌ای الگویی روشن از اینکه «خواستن‌ها» چگونه می‌توانند به «توانستن» تبدیل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انصاری با تأکید بر ضرورت اقدام جمعی و منصفانه برای مقابله با بحران اقلیمی گفت: ایران با وجود تحریم‌ها به تعهدات اقلیمی خود پایبند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انصاری با تأکید بر ضرورت اقدام جمعی و منصفانه برای مقابله با بحران اقلیمی گفت: ایران با وجود تحریم‌ها به تعهدات اقلیمی خود پایبند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ به بررسی عامل موثر در کاهش تصادفات و تخلفات راهنمایی و رانندگی در تهران پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل حقوقی قوه قضاییه اعلام کرد که قانونی جهت واریز یارانه به حساب کودک یا نوجوان تحت سرپرستی وجود ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوان که با همدستی دوست دوران دانشگاهش پدر ثروتمند خود را به قتل رسانده بود، با رأی قضات دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده بازداشت شهروند ایرانی در ترکیه از پرونده‌های در دست پیگیری قوه قضاییه است
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زن جوان که خودش قربانی تبلیغات اینستاگرامی شده بود، این بار با ترفند آموزش کسب و کار به بلاگر‌های معروف، سناریوی کلاهبرداری‌هایش را طراحی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است