اجتماعی 14:59 - 19 شهریور 1403
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، روش‌های جذب کمک‌های مردمی در پویش ملی جشن عاطفه‌ها را اعلام کرد.

اعلام روش‌های مشارکت مردمی در «جشن عاطفه‌ها»

 

حبیب‌اله آسوده گفت: جشن عاطفه‌ها به عنوان یکی از مناسبت‌های ملی به منظور ترویج سنت حسنه خیر و احسان برای کمک به علم‌آموزی، رشد، توسعه و بالندگی کودکان، نوجوان و جوانان کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه جشن عاطفه‌ها همزمان با ایام ربیع در کشور آغاز شده است، افزود: مراسم زنگ عاطفه‌ها نیز همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، در مدارس سراسر کشور برگزار می‌شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با دعوت از مردم برای پیوستن به این پویش و تامین مایحتاج تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند، اظهار کرد: مردم نیکوکار می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۱۲* کمک‌های خود را واریز کنند.

آسوده خاطرنشان کرد: همچنین شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۹۱۹ به همین منظور پیش‌بینی شده است.

 وی اضافه کرد: کد دستوری #۱*۸۸۷۷* هم به استان‌ها اختصاص پیدا کرده است که خیران می‌توانند از این طریق، استان و شهر مورد نظر خود برای کمک‌رسانی را مشخص کنند.


12091013
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به ثبت‌نام قطعی حدود ۶۷ هزار نفر از متقاضیان حج تمتع، از برنامه‌ریزی برای به‌روز‌رسانی و بهبود نرم‌افزار‌های عملیات حج تا پیش از آغاز موسم حج ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی کل کشور بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های مسئول برای عبور ایمن از فصل زمستان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش تیم‌های عملیاتی و واکنش سریع هلال احمر در سراسر کشور از امروز تا جمعه، ۲۸ آذرماه، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اختصاص زمین برای ساخت حدود صد هزار واحد مسکن کارگری در سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه می‌گوید آمار امیرحسین ثابتی نماینده مجلس درباره تعداد زندانیان مهریه درست نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به تشدید پدیده فرونشست زمین در تهران هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی به بیش از ۳۷۰۰ پرونده تخلف در حوزه لبنیات خبر داد و تأکید کرد: افزایش قیمت‌ها پیش از اعلام رسمی نرخ‌ها، قانون‌شکنی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان اطلاعات فاتب اعلام کرد: در عملیاتی هدفمند تعدادی از اوباش و سرکرده آنها در محدوده تهرانپارس دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ کارآگاه محسن اکبری، فرمانده پایگاه دهم پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای سرقت منازل با سابقه فعالیت در چند استان و کشف بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است