بین‌الملل 23:18 - 07 اسفند 1402
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد بازگشت ساکنان شمال نوار غزه تنها با آزادی همه اسرای صهیونیستی امکان‌پذیر است.

وزیر صهیونیستی: بازگشت کامل ساکنان شمال غزه تنها با آزادی اسرای اسرائیلی ممکن است

«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گفت موضع نهاد‌های امنیتی این رژیم این است که بازگشت کامل غیرنظامیان به شمال نوار غزه تنها پس از بازگشت همه اسرای صهیونیستی در نزد حماس میسر خواهد شد.

وی تاکید کرد ارتش رژیم صهیونیستی به جنگ خود در غزه ادامه می‌دهد که از ۱۴۳ روز پیش شروع شده است حتی اگر مجبور شود به طور موقت آتش‌بس کند.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد گالانت در دیدار با نمایندگان خانواده‌های اسرای صهیونیستی مدعی شد نسبت به آزادی همه اسرای صهیونیستی متعهد است و جنگ با حماس در نوار غزه تا زمانی که این اسرا در اختیار حماس باشند، متوقف نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری سما، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جمع خانواده‌ها به «تلاش‌های مختلفی که برای بازگرداندن اسرا انجام می‌شود، به ویژه تلاش‌های سیاسی برای پیشبرد طرحی پرداخت که امکان بازگشت اسرا را فراهم می‌کند». وی در ادامه مدعی شد: «در چارچوب مذاکرات، ما در تلاش هستیم تا اهرم‌های فشار بر حماس را حفظ کنیم.»

گالانت افزود: موضع نهاد امنیتی مشخص خواهد بود: بازگشت کامل ساکنان شمال نوار غزه تنها زمانی امکان پذیر است که همه گروگان‌ها بازگردانده شوند.

وی مدعی شد: «حتی اگر به طرحی دست پیدا کنیم که منجر به برقراری آتش‌بس موقت شود باز هم برای از بین بردن حماس و آزادی همه اسرا به جنگ بازمی‌گردیم».


12033975
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خواهر قدرتمند رهبر کره‌شمالی با صدور بیانیه‌ای تند نسبت به تکرار نفوذ پهپاد‌ها به حریم هوایی این کشور هشدار داد و تأکید کرد که پاسخ پیونگ‌یانگ قاطع و وحشتناک خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروهای تحت حمایت عربستان در یمن و انصارالله مذاکرات تبادل زندانیان را در اردن برگزار می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اداره آمار فدرال سوئیس اعلام کرد نرخ تورم سالانه این کشور در ژانویه ۰.۱ درصد ثبت شده و قیمت مصرف‌کننده نسبت به ماه قبل ۰.۱ درصد کاهش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیراندازی در دانشگاه ایالتی کارولینای جنوبی دو کشته و یک زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه معاریو گزارش داد که اطلاعات به دست آمده توسط حزب الله درباره تأسیسات حساس و تحرکات کشتیها در آب‌های اقتصادی اسرائیل، مقامات امنیتی این رژیم را غافلگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات ژاپن یک فروند قایق صیادی چین را در منطقه انحصاری اقتصادی خود در جنوب این کشور توقیف و ناخدای ۴۷ ساله آن را بازداشت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشینگتن با تکیه بر استراتژی پرمخاطره «مدل چانه‌زنی جنگ»، دیپلماسی را به گروگان ابزار‌های نظامی درآورده است تا توافقی اجباری را تحمیل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب ملی‌گرای بنگلادش به رهبری طارق رحمان مدعی پیروزی در نخستین انتخابات سراسری این کشور پس از قیام ۲۰۲۴ شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا (EASA) به دلیل ناپایداری شرایط منطقه‌ای و افزایش فعالیت سامانه‌های پدافندی، توصیه خود به شرکت‌های هوایی برای پرهیز از ورود به حریم هوایی ایران را تا ۳۱ مارس ۲۰۲۶ تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تهران همچنان در موضع قدرت باقی مانده و لفاظی‌های تند واشینگتن در برابر واقعیت‌های میدانی عقب‌نشینی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است