بین‌الملل 12:39 - 30 اردیبهشت 1404
کاردار اتحادیه اروپا در افغانستان تاکید کرد که این نهاد هیچ گونه کمک مالی مستقیم یا غیرمستقیم به حکومت طالبان ارائه نمی کند و تمرکز آن بر تأمین نیازهای اساسی و توانمندسازی مردم به ویژه زنان است.

اتحادیه اروپا: هیچ کمک مالی به طالبان ارائه نمی‌دهیم

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ورونیکا بوسکوویچ پوهر» کاردار اتحادیه اروپا در افغانستان در چهارمین نشست بشردوستانه اتحادیه اروپا با موضوع بحران افغانستان و پیامدهای منطقه‌ای، هرگونه حمایت مالی از حکومت طالبان را رد کرد.

وی افزود که اتحادیه اروپا بر توانمندسازی اقتصادی زنان و ایجاد فرصت‌های معیشتی برای مردم افغانستان تمرکز دارد.

کاردار اتحادیه اروپا تأکید کرد: ما در میدان حضور داریم و کمک‌ها به مردم نیازمند اختصاص می‌یابد، نه به طالبان. این یک سردرگمی است که گاهی مطرح می‌شود.

بوسکوویچ بوهر همچنین درباره بازگشت مهاجران از کشورهای همسایه افغانستان گفت که این بازگشت باید داوطلبانه، امن و با حفظ کرامت انسانی انجام شود.

وی افزود که اتحادیه اروپا در زمینه روابط دیپلماتیک با افغانستان به دلایل خاص خود عمل می‌کند، اما همواره آماده گفت‌وگو و واکنش انسانی به بحران‌ها است.

«صدر اعظم عثمانی» معاون وزارت کشاورزی حکومت طالبان، سال گذشته از چگونگی اجرای برخی پروژه‌هایی که توسط اتحادیه اروپا تأمین مالی می‌شود، انتقاد کرده بود.

عثمانی گفته بود: پولی که برای مردم افغانستان اختصاص داده می‌شود، متاسفانه، اکثر آن، ‏از طریق پروژه‌ها صرف هزینه‌های اداری می‌شود و خدمات مورد نظر به درستی به مردم نمی‌رسد.

انتهای پیام/.


12191597
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی می‌گوید که جهان در حال کوتاهی در حق مردم غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به اقدام انگلیس برای توقف مذاکرات در مورد یک قرارداد تجاری جدید با اسرائیل به دلیل جنگ غزه واکنش نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به دستیاران خود دستور داده است که به نخست وزیر رژیم صهیونیستی بگویند که به جنگ در غزه پایان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا در کمیته روابط خارجی مجلس سنای این کشور گفت: امیدواریم که به توافقی با ایران برسیم، اما این کار آسان نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه سوئد می‌گوید که کشورش به دلیل جنگ غزه خواستار تحریم وزرای اسرائیلی از سوی اتحادیه اروپا خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا اعلام کرد کمک‌های ما مستقیماً به مردم افغانستان می‌رسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات فرانسوی درخواست بنیانگذار تلگرام را برای سفر به آمریکا جهت مذاکره با صندوق‌های سرمایه‌گذاری رد کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس مذاکرات تجارت آزاد با اسرائیل را متوقف کرد، سفیر این رژیم را احضار کرد و تحریم‌های بیشتری علیه شهرک‌نشینان کرانه باختری اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس می‌گوید که او و همتایان فرانسوی و کانادایی‌اش از تشدید تنش اسرائیل در غزه «وحشت‌زده» هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پس از گفت‌وگو با همتای روس خود گفته است که ایالات متحده تحریم‌هایی علیه روسیه اعمال نخواهد کرد، زیرا معتقد است مسکو مصمم به توافق در مورد اوکراین است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است