ورزشی 09:03 - 19 خرداد 1404
باشگاه النصر عربستان در پی قهرمانی کریستیانو رونالدو با تیم ملی پرتغال در لیگ ملت‌های اروپا، با انتشار دو پست اینستاگرامی، این افتخار بزرگ را به کاپیتان خود تبریک گفت و او را بهترین بازیکنان تاریخ نامید.

تبریک ویژه النصر به رونالدو؛ بهترین بازیکن تاریخ هستی!

باشگاه خبرنگاران جوان - کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی فوتبال، در یک بازی مهیج و تاریخی، تیم ملی کشورش را به قهرمانی لیگ ملت‌های اروپا هدایت کرد.

فوق ستاره فوتبال جهان در دقیقه ۸۸ روی زمین نشست و به نیمکت اشاره ‏کرد که باید تعویض بشود اگرچه او از زمین بیرون رفت، اما تا زمانی که در زمین حضور داشت یکی از ستاره‌های قرمزپوشان بود و با گلی که به ثمر رساند تیمش را از شکست به یک بازگشت هیجان‌انگیز رهنمون ساخت.

پس از قهرمانی تیم ملی پرتغال در این رقابت‌ها، باشگاه النصر عربستان برای رونالدو سنگ تمام گذاشت و با انتشار دو پست اینستاگرامی به کاپیتان خود تبریک گفت.

در این دو پست اینستاگرامی، باشگاه النصر او را بهترین بازیکن تاریخ معرفی کرد.

پست اینستاگرامی، باشگاه النصر برای رونالدو

در پیام دیگر باشگاه النصر آمده است:

با یک گل تعیین‌کننده، کریستیانو رونالدو بازگشت تیم ملی پرتغال را به قهرمانی رقم زد! کاپیتان تاریخی النصر، قهرمان لیگ ملت‌های اروپاست! هزار آفرین به کاپیتان عزیزمان! "

پست اینستاگرامی، باشگاه النصر برای رونالدو

اگرچه شایعاتی مبنی بر انتقال رونالدو از النصر به گوش می‌رسید، اما این بازیکن ترجیح داد که همچنان در این تیم عربی ادامه دهد. او پس از فینال لیگ ملت‌ها به طور رسمی اعلام کرد که در النصر می‌ماند و همچنان به نمایندگی از این باشگاه در عرصه‌های بین‌المللی ظاهر خواهد شد.


12198788
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که اضافه نشدن نیروی جوان  به تیم ملی فوتبال در درازمدت برای حضور در جام جهانی دردسر ساز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو تیم ملی تنیس ایران گفت: با کمک فدراسیون به مسابقات ترکیه رفتم و برای نخستین بار ۲ هفته فینال را تجربه کردم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول برگزاری دیدار ایران و کره‌شمالی در واکنش به سفر این تیم به مشهد گفت:، چون اقدامات برگزاری بازی در مشهد را داشتیم به مسئولان تیم کره‌شمالی گفتیم فعلا بلیت مشهد را تهیه نکنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سفر کره‌ای‌ها به مشهد و سپس تهران، حواشی دیدار ایران و کره شمالی را بیش از پیش افزایش داده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول کمیته پزشکی پرسپولیس از ریکاوری ۴ الی ۶ هفته‌ای اوستون اورونوف ملی‌پوش ازبکستانی پرسپولیس خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول کمیته پزشکی پرسپولیس از ریکاوری ۴ الی ۶ هفته‌ای اوستون اورونوف ملی‌پوش ازبکستانی پرسپولیس خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: برخی می‌گویند صعود تیم ملی آسان بوده که اینگونه نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محبوبه مرادی برای دو سال به عضویت کمیسیون ورزش و زنان کمیته ملی المپیک در آمد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال ایران در مورد عملکرد تیم ملی فوتبال گفت: تاکتیک تیم ملی نسبت به گذشته تغییرات چشمگیر نداشت و همانند دوره کی روش دفاعی بازی می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رونالدو شمار جام‌های خود در طول دوران حرفه‌ای اش را به عدد ۳۶ رساند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است