'رضا نجفی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برداشت گواوا از نیمه آذر شروع و تا اوایل بهمن ماه ادامه دارد افزود: پیش بینی می شود از سطح باغات زیر کشت گواوا در استان پنج هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی اظهار داشت: گواوا معروف به زیتون محلی، میوه ای منحصر به مناطق گرمسیری به ویژه سیستان و بلوچستان است که عمدتا در شهرستان های نیکشهر، سرباز و کنارک استان تولید و برداشت می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شرایط آب و هوایی جنوب استان برای کشت محصولات گرمسیری بسیار مناسب است اظهار داشت: سالانه بیش از هفت هزار هکتار به کشت این محصولات اختصاص می یابد.
نجفی ادامه داد: این استان با تولید سالانه 130 هزار تن محصولات گرمسیری رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: موز بیشترین میزان تولید محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان را دارد و سایر محصولات شامل انبه،چیکو، گواوا، کنار، نارگیل، تمبرهندی و پاپایا( خربزه درختی) در رده ها بعدی قرار دارند.
7316 / 653
5456720