فرهنگی‌هنری 22:56 - 01 اردیبهشت 1394
همشهری‌آنلاین:مرحله دوم طرح قصه گویی برای کودکان در موزه‌ها با نام راز قصه‌ها از بهار امسال آغاز شده و کودکان از هنگام ورود به موزه به دنبال گنج هستند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری لیلا کفاش زاده مسوول بخش کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اعلام این خبر افزود: دوشنبه‌ها در موزه ملک فضای دوست داشتنی و شاد وراحت برای کودکان مهیا می‌شود.

به گفته او به مدد ادبیات و روایت قصه‌ها اشیای موزه شکل روایی به خود می‌گیرند و جانی تازه می یابند.

کفاش زاده به خبرنگار سایت پژوهشگاه (richt.ir) گفت: کودکان در بازدیدیمتفاوت با مشاغل مختلف قدیمی، اشیای تاریخی، سلسله های تاریخی با روشیخلاقانه آشنا می شوند.

این بازدید به همراه مشق نظامی از سر در باغ ملی شروع می شود و کودکان بهشکلی غیر مستقیم با منظر تاریخی یک موزه آشنا می شوند و در همین حالراهنماهای موزه لباس دوره قاجار را می پوشند و در نقشی تاریخی فرو می روند.

وی افزود: مرحله نخست این طرح در زمستان 93 و با نام " باغ قصه ها " شروعشد و با واگویی قصه طوطی و بازرگان از مثنوی معنوی کودکان با فضای تجارت،بازرگانی و تبادل کالا به کالا آشنا شدند و خود اقدام به ضرب سکه کردند.

مسئول بخش کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به آغازمرحله دوم طرح قصه گویی در موزه ها از بهار امسال گفت: دلیل نامگذاری اینبرنامه به علت نوع بازدیدی است که برای کودکان تعریف شده است، زیرا کودکاندر این بازدید از همان ابتدا به دنبال گنج در موزه می گردند.

به گفته این کارشناس کودک، کودکان به شکلی غیر مستقیم می آموزند که گنجهایشان غیر مادی است و مفاهیمی جون سلامتی، پدر، مادر، دوستان خوب و کتابها انواع گنج ها یی است که در اختیار آنها قرار دارد.

او با اشاره به بازدید کودکان از بخش های مختلف موزه افزود: در سالن قصهگویی فصل بهار، قصه دیگری از دفتر ششم مثنوی با نام" فقیر روزی طلب " داستان مردی که به کمک گنج نامه یاقت شده در دکان وراقی به دنبال گنج است،برای کودکان نقل می شود.

در این مکان یکی از راهنمایان موزه بساط وراقی خود را در میان سالن پهنکرده و می گوید که اگر شغل او و اجدادش نبود هیچ کاغذی تولید نمی شد تانوشته ای بر روی آن مکتوب شود.

گفتنی است که این برنامه هر دوشنبه به صورت رایگان برای کودکان در موزه ملک اجرا می‌شود.


6239849
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه‌ای با حضور کارگردان و بازیگران سریال «رستگاری»، از عوامل این مجموعه تلویزیونی تقدیر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمای ایران در هفته ابتدایی اردیبهشت ماه میزبان ۵۸۹ هزار مخاطب شد و «تمساح خونی» و «مست عشق» به رقابت پرداختند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی فوتبال ساحلی گفت: زمانی که پنج میلیون نفر برای انتخاب «قهرمان ایران» رای می‌دهند قطعا کار رسانه ملی و عواملی است که برای این مراسم تلاش می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر شعر و موسیقی سازمان صداوسیما گفت: بعد از اینکه حضرت آقا برای عملیات وعده صادق شعر سرودند، شاعران پنج کشور نیز در این زمینه شعر سرودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام یعقوبی گیلانی گفت: حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) شعبه‌‏ای از حرم سیدالشهدا (ع) است و این فضیلتی بزرگ است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک منتقد گفت: می‌توان «نون‌خ ۵» را از نظر فرهنگی و قومی، بازتاب‌دهنده اتحاد اقوام ایرانی با تمرکز بر دو قوم کرد و بلوچ دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسجد مهمترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کانون خدمت رضوی تهران در جلسه‌ای که ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور مسئولان کانون‌های خدمت رضوی استان تهران برگزار شد، با معرفی دبیر آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه جشنواره شعر عربی طوفان القوافی اعلام کرد که برگزیدگان این مسابقه به زودی در یک جشن بزرگ در بصره معرفی و تکریم خواهند شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اختتامیه هفته بزرگداشت «سعدی شیرازی» روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اجتماعات شهید مطهری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزارشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است